Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karabasan Bastı =o(

Reaper08

Öne çıkan mesajlar

Dün gece yattım.. TV izleyip bi anda dalmışım.. saat 02:00 civarlarıydı..

neyse kendimin böyle bi sıkıldığımı falan hissettim bişi oldu pencerede açıktı sıcak bastı zannettim elimi kaldırmaya çalıştım kalkmıyor çok dalgın uyuyorum gibi bişi oldu.. ama gözlerimin açık olduuna eminim ya bilmiorm =o(

Neyse sonra üzerime çok güçlü bi ağırlık çöktü nefes alamaz duruma geldim ayaklarımı zaten hiç kaldıramadım ellerimi kıpırdatabiliyordum ama azıcık.. neyse ne var ne yok bi ton şey geçirdim aklımdan..

sonra bi kalktı aniden öksürmeye başladım çok kötü boğulmuştum.. kendimi toparlayıp su içtim yattım.. televizyon kapanmış sanırım annem kapatmış bilmiorm.. ilk yatışımda saat 02.00 dı ama ikinci yatışımda saat 04.43tü çok ii hatırlıyorum neyse yattım tv yi açtım seside çok az açtım ve yattım sonra yine bi ağırlık geldi bu sefer ağzımı açıorm bağırıorm ses yok elimi kaldırıorm olmuo off yaa :S çok korktum yaaa..[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = -
Sosyal ağlarda paylaş

benim kardeşe oluyordu çok. Sonra odasında dua kitabı falan bulundur demişler... koydu.. rahat şimdi.. hatta az önce yattı kerata =) Geçen haftasonu atlayıp ananeyi ziyarete gitti. Orada da karabasan basmış.. Belki psikolojiktir belki de değil ama koy bir dua kitabı, Kuran falan odana bir yere.

Ha benim konuyla ilgili hiç bir bilgim yok. Hiç görmedim öyle şeyler.
Belki işe yarar..[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

ya bana geçen sene bastığında ne kopmuştum arkadaşlara bi şaka yapiim dedim ewinde kaldığım arkadaşın babası ateist neyse işte gece saat 3ü gösterdi ben moda girdim yavaştan puf muf sesler çıkartıyorum yatakta 4 kişi yatıoruz ben tam köşede neyse sesler çıkardım adamlar kalktı yavaştan lan buna yine basıolar die bende kopucam kopamıom adamlar pırssın die neyse yatağa bağlandım iyice çocuk babasını çaırdı baba koş gel falan dier yanımda yatan 2 elemandan bi tanesi daha kalktı yataktakide dedi lan ışığı aç die olm açarken banada basmasınlar die :) neyse sonra baba geldi tuttu beni tabi ben yatağa bağlandım adam kaldıramadı beni adam ateist bide "Allah Allah noluyor bu çocuğa" oğluda dedi : " hayırdır baba korktun imana geldin tabi" dedi babası " lan pie git öyle şey mi olur ben imanlı birisiyim" die bi koptum yataktan kalkıp dayanamadım en sonunda gözlerim yaşlara boğuldu gülmekten herkes koptu yalnız babasıda boksör beni bi kaldırdı ayağa tükerim seni die havaya bi kaldırdı gülmekten ölüom ama adam bi gülmeye başladı hıyarlar dedi çekti gitti :D[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = -
Sosyal ağlarda paylaş

ya benımde basıma 3 kez geldı ama 1 sene ıcınde dedem öldüğkten sonra olmaya basladı neyse ilk kez yasadıgımda çok acayipti ve korkmustum saat sabahın 10 u uykudan kalktım ve annaneme bakmaya gıttım salona annem nerede dedım son yatmaya gıttım yatmaya gıttım neyse yattıktan sonra bırden bı kasılma hıssetım gözlerımı yukarı dıktıgım zaman hava kararmıstı ve annneeeeeee dıe baırıordum ama duyulmuordu kaslarım o kadar gerılıordukı patlayacak gıbı hısedıordum ınanılmaz bır duygu butun vucudundakı kaslar yerlerınden fırlayacakmıs gıbı oluyor ama nefe alamama gıbı bısey hısetmedım ben öle bişey olmadı yani[signature][hline]Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Janitschar, 14 Aralık 2005 13:44 tarihinde demiş ki:
Her günü bana da oluyor, bildiğim kadarıyla çok yorgun olduğun zamanlar veya aşırı yemek yiyip yattığın zaman uyku da kaslar uyuşuyormuş. (Yanlışta olabilir.)
Sonuçta o şekilde hareket edemiyorsun.

bende böle yazıcaktım ama konusamıorsun sesın cıkmıor o nasıl oluyor peki?[signature][hline]Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır.
Sosyal ağlarda paylaş

Bundan baya bir önce banada olmuştu. Ama benimkisi sadece konusamamak. Uyanık olduğumu düşünüyorum gözlerim açık etrafa bakıyorum ama içimdede korku var. Bağırıyorum sesim çıkmıyor bağırıyorum sesim çıkmıyor :) Sonra bir anda geçti rahatladım. Ama korkudan bir saat oturdum uyumadan :P[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Sosyal ağlarda paylaş

Ya onun bilimsel açıklaması var işte.

Bi yarı uyanık haldeyken kasların tutmaması şeklinde oluyo.Benimde bazen ayağıma felaket bi kramp giriyo acısıyla uyanıyorum.Onun gibi bişiy

Bide tamamen rüya versiyonu var bunun.Rüyanda yatıyosun hareket edemiosun sesin çıkmıyo filan... O da bilinçaltıyla alakalı bişi işte

"Karabasan kara basarsa iz olurmuu" gibisinden iğrenç bi espri yapardım şimdi ama üzgünüm, günümde değilim yapmıycam
(Upss sanırım yaptım bile:P)[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol

[Bu mesaj ShadowFury tarafından 14 Aralık 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...