Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çift goruntuulu plazma tv

punishment

Öne çıkan mesajlar

geçenlerde meşhur bi firmanın çift taraflı bi tv icat ettini duymuştum yani karşıdan bbakan ayrı yandan bakan da ayrı bi goruntu goruo aynı zamanda seslerde ole farklı ses dalgalarıyla farklı kanallar izlenebilio / dinlenebilio fazla bilgisi olan warsa yazsın plz[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYİN
proud to be armenian
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

abi eskiden cetveller falan olmazmıydı, hareket ettirirdik çocuk top sektirirdi. o plastik prizmatik kaplamayı koy, alttan da pixellere ona göre adresleme yapıp sinyal ver, bitti. tek gereken, tunerden aldığı sinyallere bu işlemleri yapacak bir kart. çok zor birşey değil de ne gerek varmış onu anlamadım.

saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

said:
asinanyavuz, 04 Aralık 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
yok görüntüye değil. Ses nasıl olacak onu merak ediyorum...

o kolaydır bence çünkü ses dalgalaarını yonlendirmek goruntuden çok daha kolay hatta bunun en basit orneini bis yapıorz birine baırırken elimizle azımızı 2 yandan kapatarak..[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYİN
proud to be armenian
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KillJoy, 07 Aralık 2005 16:25 tarihinde demiş ki:
evet evet hadi kolaysa sesleri de 2ye bolsunler sagdan bakan tv ye soldakinden farklı ses duysun :) falan filan
..

bahsettiğin teknoloji şu an mevcut yakında reklam sektörü kullanmaya baslayacak bulan adam ne kadar zengin olur tahmin bile edemiyorum..

bahsedilen plazmaya gelince pek de iyi bir fikir olmadıgını düşünüyorum insanları birbirinden hepten koparacak bence ...[signature][hline]I want your blood
I want your brain
I want your Soul
Sosyal ağlarda paylaş

ses olayini home theater olarak yapiyolar ama. 1. ve 2. ortam var gibi dusunun. 1. ortamin sesinin yogunlugu sadece orda. belli bi yuzdeyle 2. tarafa da ses gidiyo. 2. tarafta, yine izlenen goruntunun sesi var. ancak buna ek olarak, diger tarafin cikisinda inverter var ve 2. ortama 1. ortamin dalgalarini tamamen notr'leyen dalgalar yayiliyo. sonuc olarak 2. ortam 1. ortami duymuyo. ayni olay 1. ortamda da gerceklesiyo tabi. ancak sorun: asiri derecede enerji kaybi. normal ses cikisi icin harcanan enerjinin 2 mislinden cogu harcaniyo ki bunun yarisi bosa gidiyo.. hos bosa gidiyo denmez ama havaya karisiyo... basarililik orani arttikca da fiyat artiyo... sonuc olarak daha kullanilmasina var bunun...

aklima amerikalilarin uzay icin milyon dolarlara gelistirdigi dolma kalem hikayesi geldi. buna karsilik ruslar kursun kalem kullanmis... oyle asmis teknoloji vs. televizyona bluetooth kulaklik baalayip cozebilirlerdi :D[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

bölgesel ses sistemi şu anda var ama her hangi bir ürün üzerinde denenmedi sanırım...
philips salonun bir bölümünde gürültülü bir parti varken diğer köşesinde televizyon izlemeyi mümkün kılacak kadar deli bir sistem tasarlamıştı.[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...