Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okumadan Ölürsek Boş Gideriz Diyeceğiniz Kitaplar ve Yazarlar

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Stephen King--Hayvan Mezarlığı
Ayşe Kulin--Nefes Nefese
Yazarı hatırlayamıorum ama Bir Türk Ailesinin Öyküsü diye bir kitap var her ne olursa olsun okunmalı bence hayatımda okuduğum en muhtesem kitaptı!!![signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et
Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et
Akıllı olupta tembel ise ikaz et
Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Ayn Rand - Hayatın Kaynagi ( The Fountainhead )[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ben bi toplama kitap öneriyim ilk önce tabi bulabilirseniz sahaflarda çokça dolaşmanızı gerektirebilir
varlık yayınlarının cep kitapları vardır işte onlardan romen hikayeleri antolojisi diye bir kitap şiddetle tavsiye ediyorum. bir de mutaka yazılmıştır ama dickens'tan iki şehrin hikayesi. Ve tabi Orhan veli'den ne bulursanız(hayır sadece "bütün şiirleri" değil Orhan Veli'yi bu kadar dar kalıplara sıkıştırmayın lütfen)
daha aklıma gelince yazacağım...[signature][hline]dışı sevda içi zindan değilim artık:))
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Jules Vernes (Türkçe okumayın çeviri yaparken çocuk kitabı gibi oluyor) özellikle Mysterious İsland, Kaptan Grantın çocuklarına bakın

Alexandre Dumas - The Count of Monte Cristo, Three Musketeers

Charles Dickens - David Copperfield

Dostoevky - Suç ve ceza

Fenimore Cooper - Mohicanların Sonu

Jack London - Beyaz Diş, vahşetin çahrısı

Aziz Nesin - Hepsi okunabilir

Tom Clancy

O Henry hikayeleri

benim beğendiklerim bunlardı[signature][hline]"Evet sayın seyirciler kutupta namaz kılıyorum" Saadettin TEKSOY sokarım
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...