Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 gerçek streoid mi lan o adsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 5dk son kez sunum yapacakmış abi, kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 jelibondur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 loopa bağladılar ya trailer veya demo lazım ne zaman verecekler acaba bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 said: Legendary video game hero to finally return and kick-ass on consoles and Windows PC in 2011; playable demo at Penny Arcade Expo abi :( resmen böyle arkalarından sürünüyoz "höüeee förevır abiüee höeeüğğ" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Silphatos said: gearbox yilbasinda cikariyor. yalnız kahin miyim ne? ahah yılbaşında piyangoyu falan tutturacam deseydim keşke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 abi ben o stream falan hep kaçırdım biliyonuz mu :( nerden bulabilirim nerden izleyebilirim, nerde nerdee förevüüuru höeüehööhüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 trailer isteriz ya yok mu gameplay var dandik 5 yaşında veledin oynadığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 http://img299.imageshack.us/img299/3966/156028084.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 trailer'ı daha sonra yayınlayacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ya abi ben gameplayi görmek istiyorum onu da göremedim, ne olur paticik bir doz gameplay ver bana, link istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 gameplay güzel değildi ya bir şey kaçırmadın bence, mp oynadılar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 gameplay eski şu nisan da leak edilenle aynı diyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 büyük boss falan aynıydı evet benim de dikkatimi çekti, tabii sıfırdan yapamazlar bu kadar kısa sürede. 3drealms'in kaldığı yerden bitirmişlerdir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Xenocide said: ya abi ben gameplayi görmek istiyorum onu da göremedim, ne olur paticik bir doz gameplay ver bana, link istiyorum... http://www.oyungezer.com.tr/videolar/v/1245-duke-nukem-forever-gameplay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 valla abi evet o "mod galiba bu" dediğimiz video ile benzeşiyor fazlasıyla. dikkat ederseniz bu stream'de bi yerde tabanca çıkarıyor eleman. o tabancanın dizaynıyla öteki videodaki tabanca tamamen aynı. neyse abi o da güzeldi zaten valla bombok bişey bile çıkarsalar adı yeter sdfkgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Xenocide said: abi ben o stream falan hep kaçırdım biliyonuz mu :( nerden bulabilirim nerden izleyebilirim, nerde nerdee förevüüuru höeüehööhüü direk sitesinden izliyceksin, part 1 part 2 şeklinde: http://www.ustream.tv/recorded/9327658 http://www.ustream.tv/recorded/9330241 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ee hadi çıkmıyo mu oyun, 2 saat oldu. sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 geç bile kaldı. bu arada avatarı değiştirmişsin silph :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ahah avatar dadegismis hemen, iptal olur bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 sondaki dayı için 10 yıldır bekliyorum ben oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 adamlar yıllardır oyunu yapıp yapıp kendileri oynuyor. biraz da biz oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 http://www.dukenukem.com 2011. ALWAYS BET ON DUKE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 tüh ya ben de PC oyunları bölümüne konu açmıştım, burada varmış. neyse yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 dun ventten herıf cıglık attı bunu gorunce noluo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar