SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 İŞTE İŞTE SEVGİLİ SEİRCİLER BİRAZ GEÇ OLSADA SEVİNİY>OR SEVİNİYOR VE BİRDAHA SEVİNİYORUZ LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAYYYYY CİMBOMBOMUM........ musalla taşından korkmayan arkadaşlar musalla taşına bile koymadan direkt olarak mezara gömdük :D[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yürü beee necatinin yoktan var ettiği(!) pozisyon ve iliçin vurup önüne düşmesi çok ballı bir takım bu gs birde takımda bir cenabet varki öyle böyle değil cemad'ında dediği gibi hep gs maçlarında son dakkalarda olmicak goller kaçırıyoruz ben yönetimden bu ismin açıklanmasını bekliyorum :)[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Lothrodel, 10 Aralık 2005 23:50 tarihinde demiş ki: yürü beee necatinin yoktan var ettiği(!) pozisyon ve iliçin vurup önüne düşmesi çok ballı bir takım bu gs birde takımda bir cenabet varki öyle böyle değil cemad'ında dediği gibi hep gs maçlarında son dakkalarda olmicak goller kaçırıyoruz ben yönetimden bu ismin açıklanmasını bekliyorum :) *!Camı açar derin bir nefes alır böyle yorumcuların bulunduğu dünyada yaşamak istemez tam atlarken babası tutar*[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ha pardon çok çalışılmış bir pozisyondu necatinin attıgı hatta hafta içi antrenmanlarında mustafa dogan ve klebersonla birlikte çalışmışlardı.Necati mustafa doğana demiştti hatta "bakın sizin ceza alanı içinde karambol olucak top bir ileri bir geri gelicek sonra sen vurucaksın kleberson topun önüne atlicak benim önüme düşücek bende vurucam yerse artık..." özür dilerim beni affedin yüce yorumcu[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 sen god hates us all demeye devam edersen bilmiorm artıkın :P[signature][hline][b]kendi aşkını kendin yaşa.. kimseye ihtiyacın yok bu alemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 sahada ben olsam eyvallah derdim de şuan için ne desem yalan olur :p[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 tomasın eksikligini 2 goldede gördük 2 korner 2 gol. ilk gol neysede 2. golu cıkarmaları lazımdı cok aptalca yedik onun harici surekli saldırdık.sabri gitsin bu takımdan.bjkliler hakeme laf atıolarda.kaç tane aptal ofsayt verdiler izlerseniz görürsünüz.cok büyük hataları yoktu hakemin.yani maçın skorunu etkilicek bişi yok.hakeme bok atmaya gerek yok iliç süperdi hasta oldum wallahi.helal olsun.necatide cok iyiydi.bol pozisyon vardı.güzel maçtı yani.ama dedigim giti sabri gitsin aytrıca orhan ak ın rövaşatasına hasta oldum :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 sabri bence çok iyiydi bugun sağ kanatta çok çalıştı belkide sonuca etki edicek birşeyi yapmadı fakat ileri geri çok zorladı beşiktaş sol kanadını sol kanadı adeta kullanılamaz hale geldi bence sabri maçın gizli kahramanlarından biriydi[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 sabri hırslı çocuk onun hırsı yeter bana[signature][hline]NKFVAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 walla maç çok güzeldi. stat daydım. kazandıysak taraftarın sayesindedir. yenik düşmemize rağmen susmadık. tam destek devam ettik. bence hakettik maçı.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» [Bu mesaj VipeR tarafından 11 Aralık 2005 00:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 maçtaki en efsane diyalog arkadaş beşiktaşlı bu arada. youla boş kaleye topu atamaz bizimkide bağırır: ulan sen git taksimde saat sat. yarıldım ya süperdi[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaLeRmO Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Macın Adamları Song-Ilıc[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 tomas'ın yokluğunda ne olacağı anlaşıldı. iliç takımın yıldızı oldu song da babamız gibi bütün zor durumlardan kurtardı. öte yandan toraman bi rövaşata çektiydi artık onu da atsaydı çelsi 50 milyona alırdı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 tomas ın yoklugunda kornerlerde penaltıymış gibi korku yaşadık ne diyim daha..[signature][hline]RaSpuTiN!!!! [Bu mesaj raspy tarafından 11 Aralık 2005 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 tomasın kornerlerde ceza sahası içinde adam kontrol etme kapasitesi nedir? yani kaç kişi?[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bi kisiyi yakadan tutsa digerini formadan asılsa 1-2 kisiylede laf dalasina girse kafalarini meskul etse iste daha ne istersen komple defans :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Lothrodel, 10 Aralık 2005 23:50 tarihinde demiş ki: yürü beee necatinin yoktan var ettiği(!) pozisyon ve iliçin vurup önüne düşmesi çok ballı bir takım bu gs birde takımda bir cenabet varki öyle böyle değil cemad'ında dediği gibi hep gs maçlarında son dakkalarda olmicak goller kaçırıyoruz ben yönetimden bu ismin açıklanmasını bekliyorum :) kola falan iç, hazımsızlığa iyi gelir :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Fistan, 11 Aralık 2005 01:07 tarihinde demiş ki: tomasın kornerlerde ceza sahası içinde adam kontrol etme kapasitesi nedir? yani kaç kişi? Yok , yanlış anlamışsın sen, tomas adam marke etmiyo, tomas topu marke ediyo, o yüzden hiçbi rakip ulaşamıyo topa kornerde ;)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yanlışmıyım söylediklerimde rew? ben gs kötü oynadı falan demedim sadece 2 goldeki şanslarını vurgulamak istedim hazımsızlık olayı falan saçma yani. necati yoktan mı yarattı pozisyonu? tam winning golü ;)[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 golün iyisi kötüsü olmaz :-p[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has...msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: BulletRide, 08 Aralık 2005 19:07 tarihinde demiş ki: said: redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha puahahaha tövbe ya...İliç'e dikkat derim sadece.. Forvetsiz bir takımı yenmek kolay olacak GS için... İliç'e dikkat demiştim ama :)[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Mavi, 10 Aralık 2005 21:09 tarihinde demiş ki: said: bLackcha0s, 10 Aralık 2005 16:51 tarihinde demiş ki: Neyse ben bi maç hakkında çok konuşunca yeniliyoruz =) Mavi ylede iddia ya girdik.Bu gslıya güvenilmez ama hadi bakalım. Yenilen takımın taraftarı , kazanan takım taraftarına Nevizadede bir gece çekiyor. Beşiktaş yenerse beklerim çocuklar =) Ne zaman gidiyoruz ? MSJ NEDEN EDİTLENMİYOR LAN!!! =( gideriz kısmet =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 harika bi galibiyet oldu.... ılıç gizli forvet olarak oynadımı atıoo yawss :([signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ben de çok beğendim çok güzel kazandık:)iliç de kedi olalı bi fare pardon iki fare tuttu sonunda:D[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Maç öncesi Ultraslan pankartının üstünü kapamışlardı daha sonra açtılar =) Gs galibiyeti gerçekten hak etti.Beşiktaş çok amatörce oynadı. Özellikle iliç in golleri . adam 6 pas önünde top istopluyor.Bukadar amatörce bi hata yapılmaz.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar