Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dranei Ve Blood Elf

dioX

Öne çıkan mesajlar

azshara'da ki blood elfler süper.

dolanıyorlar dimdik, adım atmadan.
savaşıyorlar yine dimdik adım atmadan.
ölüyorlar, 15 derece açı yaparak, yine dimdikler.
kartondan koymuşlar bişiler, sadece o var. ne animasyon nede başka bişi ;)

eşek yükü ile para kazanıyorlar, bi animasyon koymamışlar zavallılara. karton bebekler gibi gezinip duruyorlar.

birebir o şekilde getirsinler ehe.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
innkeeper, 13 Aralık 2005 01:35 tarihinde demiş ki:

dolanıyorlar dimdik, adım atmadan.
savaşıyorlar yine dimdik adım atmadan.
kartondan koymuşlar bişiler, sadece o var. ne animasyon nede başka bişi ;)

eşek yükü ile para kazanıyorlar, bi animasyon koymamışlar zavallılara. karton bebekler gibi gezinip duruyorlar.

birebir o şekilde getirsinler ehe.

ahah evet ilk gördüğümde çok gülmüştüm.
ölemiyolar bile :P[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )
Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 34

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Sosyal ağlarda paylaş

valla şu an blood elf ler us server larında düzeldi normal hoplayıp zıplıyolar pinokyo gibi canlandılar[signature][hline]İllidan - us
The Hun
Opalis - NE Rogue
" A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
innkeeper, 13 Aralık 2005 01:35 tarihinde demiş ki:

cuneyt arkinin yikilmayan adam diye bir filmi vardi sanirim
ondan araklamis blizz :P ayakta oluyordu cuneytte ehe[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Brewers
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar ben gene sölüorum wc3 teyken scourge la forsaken dosttu bildiğiniz gibi ben o yüzden wc 3 tekileri ayıracak deilim undead dedin mi wc3 te forsaken+scourgedur ve wc3 campaigninde orclar undeadlerle(forsaken+scourge) savaştı o ayrılma arada geçen kısımda oldu bize blizzin yaptığı bir sürpriz..... çok da güzel olmuş.....zaten blood elfler night elflere ihanet etti allylara gelmesi imkansızdı ......dreneiler ise orcların en eski can düşmanları olmakla birlikte dreneilerin dreanorda(portalın arkasındaki dünya) yaşadığını biliyoruz ve kapı da açılacağına göre dreneilerin gelmesi hikayeye de gayet uygun ama neden panderan olmasın:D o da olabilir valla gerçekten ama drenei daha gerçekçi geliyor insana.....
Sosyal ağlarda paylaş

Draeneiler,gerçekte tam alyansa katılacak bir ırk gerçi.Ama sorun şu ki bu ırk hem imba olur,süper rogueler çünkü bunlar,hem daha önce hiç azeroth'ta görülmediler,o nedenle herhangi bir yerleşim birimleri yok toplu,hemde bence ne olursa olsun blizz oyundaki dengeyi korumak için gelecek alliance ırkını Kalimdor'a koyacaktır,Kalimdor'daki tek kapalı bölge ise Hyjal..Büyük ihtimalle,ne ırk çıkacaksa Hyjal'dan çıkacak,bir ihtimal Gilneas..

p.s:gördüm yazayım dedim.
Blizzard is seeking to balance out the respective ugliness and prettiness of the Horde and Alliance by adding the Blood Elves (a pretty race) to the ugly Horde, and the Draenei (an ugly race) to the pretty Alliance.

Considering that Outland will be an integral part of the Burning Crusade expansion, and the Blood Elves are one of the races in servitude to Illidan in Outland, it makes sense that another Outland race would also be involved for balance (which are Naga and Draenei).
[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra..

Lancelion-Human Paladin-

[Bu mesaj Lancelion tarafından 13 Aralık 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hyjal bir instance ve icinde bir instance daha var. Onyxia kapısı gibi bir kapı var iceride.

Oyunda acılmayan bölgeler çok var arkadaslar. Draineler le ilgili şöyle bişi olabilir; Outland açılınca ally lerle dost olurlar ve Azerotha inerler. Burada kendi base lerini yaparlar. (Haritada olan ama daha cizilmemiş dümdüz yerler var)

Pandaran ve Dranei arasında kalmışlık gibi görünüyor şu anda. Peki bu iki ırktan biri gelecekse diger geride kalanın rolü ne olacak acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

For some time, Pandaren have been rumored to be a new playable race being introduced in the Burning Crusade expansion, usually as the new Alliance race. Rumors and fake screenshots spread like wildfire, but this rumor was officially confirmed false at Blizzcon. Pandaren will NOT be a playable race in the Burning Crusade.

Some rumors also suggested that the Alliance race was changed at the last minute, and if that's true, it's possible that the Pandaren WERE the race, but no longer are. Yet more rumors suggest that it was changed due to political correctness issues. If that's true, what about the troll?

hmm..birde birşey sormak istiyorum,kalimdorda silithusun derinlikleri ve hyjal dışında açılmamış neresi var?[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra..

Lancelion-Human Paladin-
Sosyal ağlarda paylaş

işte burada blizz bilir,bizim konuşmamız birşeyi değiştirmez diyesim geliyor ama,tutamıyorum ki ağızımı : )

kalimdorda olmalı bence,blizz çoğu şeyi dengeye oturtmaya "çalışıyor".kalimdorda 2 alyans 3 horde,azerothta 3 alyans 2 horde olacaktır heralde,diğer türlü değişik olur,1 alliance 3 horde,4 alyans 2 horde.

yinede son söz olarak,blizz ne isterse yapacak,ama konuşması,fikir yürütmesi güzel.[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra..

Lancelion-Human Paladin-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...