Xrated Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 [spo1=?][/spo] [signature][hline]Lvl: 67 Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares[Bu mesaj Xrated tarafından 13 Aralık 2005 02:43 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Xrated tarafından 13 Aralık 2005 02:43 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Xrated tarafından 13 Aralık 2005 02:46 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Xrated tarafından 13 Aralık 2005 02:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chiv Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ok aga. slm plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ke bıraktım bırakalı keyfim ii derdim yok bune yawwww muahahah :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 OE MEN[signature][hline]CamthalionTasardur Going to 63 :] A_FEW_GUUN_GUN xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 kişilik meselesi ..[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 61 - %47 Server : Ares Nation : Karus Clan :Death_sTaRe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 yaratıcı bir Türk daha :D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Çok pis söverdim ama... Neyse Bilinç sinirlerine hakim ol...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Zuhahaha super nick :D[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 amacım laf sokmak tartışma yaratmak vesaire değil nickini gördümde aklıma geldi birden azmine hayranım. warrior ile adam gibi macro kurabilen, aynı anda priest de aynı veya yan pcn den açarak 64lvl kasabilen biri olman gurur verici. 1 kere partine 1 civciv char ile girmiştim ingilizce yaptık muhabbetleri saatlerce zr yapıyor ve hiç durmuyor hiç zaman kaybetmiyor çıkan deruya sırayla ve seri olarak vuruyordun. Buff ve heal oto geliyordu. Macromu dediğimde kocaman bir NO yazmıştın fakat bahsettiğim oyun saatlerce sürdü. 1 2 kere buffumu sildiğimde otomatik buffum geri geldi vesaire süper 1 ayardı yaptığın. Macro olduğunu delilleri ile anlattığımda ise exit koymuşdun. o günü hiç unutamam, sen istersen inkar et ister etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadsong Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: indream, 13 Aralık 2005 06:08 tarihinde demiş ki: amacım laf sokmak tartışma yaratmak vesaire değil nickini gördümde aklıma geldi birden azmine hayranım. warrior ile adam gibi macro kurabilen, aynı anda priest de aynı veya yan pcn den açarak 64lvl kasabilen biri olman gurur verici. 1 kere partine 1 civciv char ile girmiştim ingilizce yaptık muhabbetleri saatlerce zr yapıyor ve hiç durmuyor hiç zaman kaybetmiyor çıkan deruya sırayla ve seri olarak vuruyordun. Buff ve heal oto geliyordu. Macromu dediğimde kocaman bir NO yazmıştın fakat bahsettiğim oyun saatlerce sürdü. 1 2 kere buffumu sildiğimde otomatik buffum geri geldi vesaire süper 1 ayardı yaptığın. Macro olduğunu delilleri ile anlattığımda ise exit koymuşdun. o günü hiç unutamam, sen istersen inkar et ister etme Bizzat $ahit olanlardanım.Bariz macro kendi ve Wicky miydi neydi priestin nicki. oto buff oto heal ve oto ATTACK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 13 Aralık 2005 06:08 13 Aralık 2005 06:13 5' ara ile :) bu arada yalan dolana gerek yok 1 süre bende macro kullandım sonra ihtiyacım olmadığını fark ettim ve ke klasörünü sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bugün bilinci kestim czde hehehe ne büyük marifet lol ama baya sevindim:D[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 [spo1=LOL][/spo] abi bişiye yanmıom yapıyonuz sonra gelip bari burada biri yaptım dedigi zaman ona bi dünya laf sokmayın dinime küfreden müslüman olsa muhabeti işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 hahaha kendi kendini ifşa etti :) ban pilis.[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 eet biraz öyle oldu acaba gold pre falan alınca ban diye bişi söz konusu olmuomu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 esasında cvp vermemen gerek ama ben yinede sölicem arkadaşım macro demek makina başında olmamak klavyeye dokunmamak demek madem macro yapıyorum niye makina başında bekliyorum? ne bu kıskançlık ne bu hazımsızlık? gelip abi party pls nolur aga bokunu yiyim derken böle şeyler niye sölemiyosunuz??? kimseyi kıskanmayın kendiniz bişiyler yapın zenginin parası fukaranın çenesini yorar derler bırakın bunları...[signature][hline]Lvl: 67 Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Xrated a katılıyorum eğer macroysa macro "Beğenmiyorsanız Oynamayin" Bliyorum ne diyeceğinizi ^^ sizin gibler bu oyunu bu hale getirdi xD[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 isteğe baglı!!!![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadsong Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Xrated, 13 Aralık 2005 15:24 tarihinde demiş ki: esasında cvp vermemen gerek ama ben yinede sölicem arkadaşım macro demek makina başında olmamak klavyeye dokunmamak demek madem macro yapıyorum niye makina başında bekliyorum? ne bu kıskançlık ne bu hazımsızlık? gelip abi party pls nolur aga bokunu yiyim derken böle şeyler niye sölemiyosunuz??? kimseyi kıskanmayın kendiniz bişiyler yapın zenginin parası fukaranın çenesini yorar derler bırakın bunları... AHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHHA TÜKENME MODE IS ON DETECTED. ağlamı$ın resmen. Herkez biliyorki apos veya deru partilerinde ilk yarim saatten sora parmaklarda 1 uyu$ma söz konusu.Bu sebeple kullanmi$sindir kesin.ama plis kullanmadım deme,sana macro kullanıyorsun diyenlere küfür etme adam gibi kullaniyorum de.Çekinmene gerek yok.BENDE KULLANDIM ZAMANINDA 62 lvl oldum $imdi assasian olarak takiliyorum.inkar etmiyorum söliyorum.Çocuk değilim. [Bu mesaj sadsong tarafından 13 Aralık 2005 17:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 en büyük delil verdiğin ss de kosp un oldugu bölümü kapatmaman. daha fazla rezil olmak istemiyorsan sus.[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 imzanda lvl 67 yazıyor eğer 67 olup kosp ve ya koxp kullanıyosan tek kelime yazık[signature][hline]name : Life_Angle lvl : 6x(x=1 :P ) Server : Dies Np : 15.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 [img=http://img514.imageshack.us/img514/1851/adsz9xo1.th.jpg] [Bu mesaj Buyse tarafından 13 Aralık 2005 17:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadsong Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Bu arada sırf merakımı gidermek amaci ile yeni char actim party istedim zannetmeki "ben her$eyim,ben en büyüğüm" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Buyse, 13 Aralık 2005 17:46 tarihinde demiş ki: en büyük delil verdiğin ss de kosp un oldugu bölümü kapatmaman. daha fazla rezil olmak istemiyorsan sus. rezil olmakmı? sallamadıım için cvp vermiyorum sen kimsin? lol :D[signature][hline]Lvl: 67 Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: sadsong, 13 Aralık 2005 17:49 tarihinde demiş ki: Bu arada sırf merakımı gidermek amaci ile yeni char actim party istedim zannetmeki "ben her$eyim,ben en büyüğüm" senin gibi çok gelen gidiyo.. neyse ya niye cvp veriyosam hadi siz eğlenceye devam edin..[signature][hline]Lvl: 67 Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar