Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nescafe reklamı (ortam yapmada birebir)

reyou

Öne çıkan mesajlar

yaw bu reklamı her gördüğümde o kadar sinir oluyorumki.

yok neymiş ortama yeni gelipte ortam yapamayanlara çare..

allam yarabbim söleyen çocuk bi tip, diğer ayrı bi olay zaten.

yaw siz türkiyenin herhangi bir noktasında bir kızın gelipte siz nescafe içerken :

- hımmm bencede harika!!! gelin biz şu masada oturuyos sizde gelin bizle takıln.

dediğini duydunuzmu.. yani bir reklam vasıtası ile bu kadar gençlerin can damarından vurma hedeflenir ve baltay taşa vurunur ..

valla acaip gıcık oldum sölemeden geçmiyim dedim..[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
fr3nzy radio dj & istek msn = [email protected]
tik tak listen
most beautiful songs are played...
Sosyal ağlarda paylaş

hep aynı klasik numara, kadınlara da kendilerinden güzelini gösterip kozmetik satıyorlar. insana dokanacak yerden vur, sonra çıkış yolu olarak kendi markanı göster.

bu tip reklamların alt metni "siz yetersizsiniz ama bizimle düzeleceksiniz!". sieee ordan diyorm ben bunlara..[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Sosyal ağlarda paylaş

valla bizim okuldaki kahve makinesi kuyruğunda dönen muhabbetler daha bi hoş. doğru yani : )[signature][hline] harvester
Buzx, 04 Aralık 2005 18:39 tarihinde demiş ki:Minarenin şeklini bile bi uzuva benzeten bir zihniyetin saçı açıklara bakarak ereksiyon olması gayet doğal tabi.
lylidn...
Sosyal ağlarda paylaş

e harbi ya beni de çok sinir ediyor. Ulan temel reisin ıspanağımı bu kahveyi içince kızlarmı toplanıyor etrafımıza. Ne embesil ne salak fikirdir bu ya. O arkadaki ortamın yılanı tiplemesini yapan adama ayrı bir kıl oldum.

Kahve içmeden ortam kasıcam inadına. ne acaip cümle olduu[signature][hline]The Blood is Love.
Sosyal ağlarda paylaş

nescafe yi sallayın cafe crown için daha iyi ortam yapar yeşillik falan :D hem türk malı paranız yabancıya gitmesin
"Yerli malı yurdun malı herkesz onu kullanmalı" hatta istanbuldaysanız cafe crowna gidin ortam yaparsınız :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]"Every creature will taste death"
Sosyal ağlarda paylaş

Ya o tamam hadi neyse, millet kahve muhabbeti yapmak için adam arıycak duruma gelebilir de...

Bi tane kek reklamı vardı isim vermiyim, kız evde kalmış bariz işte çevredeki sevgililere bakıp bakıp morarıyo, sonra kız düşüyo 2 90 yere yapışıo, çantasından kek çıkıo, kekin fırladığını gören bi abi direkt olarak kızı kaldırıo ve yıldırım aşkı yaşıyolar...

"OHA HADİ BE" den başka yorum yapamadım bu söylediğim reklama:D

Noolcak yani bütün evde kalmış kızlar çantaya kek doldurup sağda solda yere mi atçak sanıyolar?[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

Savunduğu fikir güzel olmasına rağmen (Yani şu garibanı da aramıza alalım. Yalnız kalmasın) reklam çok saçma evet.

Ortama karışmak için neskafe. :-D
Bi de
- Gaylere neskafe :-D[signature][hline]U-D-O-R-K ":)"
Garbage
Dep dep diyon depemiyon
ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...