Volfied Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 saat 9 da Cnbc-e de başladı kimse topic açmamış allala, şimdi gidip kaldıım yerden devam edicem reklamlardaydı. Hocamızın ballandıra ballandıra anlattığı bi filmdi, gerçekten güzel. Ve amerikanın gene bi savaş döneminde böyle filmin bize gösterilmesi ayrı bi ironi katıyo, aslında tüm millet vekillerinin evlerinde bu film yayınlanacak şimdi[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 yine izleyemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Sonunu izleyebildim )-8. Askere giden adam yerine diğer adamın savaşa gitmesiyle beraber çok güzel bi dumurla bitti :D Vietnam savaşı sanırsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 "let the sunshine in..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Tekrarı var(mı?)dır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 süper filmdi ya.. "Tanrıya inanıyorum.. umarım o da Claude a inanıyodur.. Claude benim.. claude benim."[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 izliyodum hafif bayık geldi ya ne bilim[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 heh, baaluo alınma ama normal geldi bayık gelmesi, bunda öyle özel efektler ya da savaş sahneleri yok. Bu direk savaşı ve insanların o dönemde savaş için naaptıklarını eleştiren bir filmdi. İlk kez izledim, gerekirse daha 100 defa izleyebilirim.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 söylemek istediğim o deildi ama nese ben zaten fazla etkilenmiorum sizin gibi bu tür şeylerden :)[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Yine seyredemedim, artık bu konuyu takıntı haline getirmiş bulunuyorum. Yaklaşık 5 senedir izlemeye çalıştığım bir filmdir, hala başaramadım. Elinde olan veya nerede bulacağımı bilen ama bana bilgi vermeyenleri kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 yakin zamanda gec bi saatte cnbc-e tekrarini yayinlar nefr haberim olursa tam saatini yazarim[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 gece tekrar verdiler zaten 2-3 civarı. Ama 2 kere daha verirler muhtemeleen[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 başladım süper filmdi .. sora kimya sınavı olabilir diye 10 buçukta yattım (sabah 5 buçukta kalkıyorum da ehe) okulu kırdık ama bugün keşke yatmasaydım da izleseydim pişman oldum .. sonu çok acıklı bitmiş :( izlemeyenler izlesin .. mütiş uyuşturucu çektikleri sahnenin başındaki uçuş müziğine dikkat :p[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 VCD olurmu, olur dersen kablo var indiririm birazdan hem benimde arşive eklenmiş olur. Sanada kargo ile yollarım nolcak. Unutmadan bu akşamda Birdy var muhakkak izlenmesi geren bir film. *! dün akşam Hair'i izlemiş olmanın mutluluğu ile ağzında mırıldanır* We Starve-look at one another short of breath Walking proudly in our winter coats Wearing smells from laboartories Facing a dying nation of moving papaer fantasy Listening for the new told lies With supreme visions of lonly tunes Sining our space songs on a spider web sitarLife is around you and in you Answer from Timothy Leary deary Let the sunshine Let the sunshine in The sunshine in Let the sunshineLet the sunshine in The sunshine in Let the sunshine Let the sunshine inThe sunshine in said: Nefr, 27 Şubat 2003 10:25 tarihinde demiş ki: Yine seyredemedim, artık bu konuyu takıntı haline getirmiş bulunuyorum. Yaklaşık 5 senedir izlemeye çalıştığım bir filmdir, hala başaramadım. Elinde olan veya nerede bulacağımı bilen ama bana bilgi vermeyenleri kınıyorum. [hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 ya Paticiğe bi vizyon sitesi lazım Filmleri puanlasın Güzel filmlerin tarihleri ve detayları falan yeralsın dimi ama?[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 GeeM o kadar aktif ve sürekli çalışabilicek bi tayfa çıkartabilirsen, siteyi kur demeden önce helal olsun diicem :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 bende unuttum yae.pugh![hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Olmaz mı Fedaykin, süfer olur. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 bence olmical bişi değil 10-15 kişilik bi ekip günde 1 film yazsa yeter O kadar yoğun bi çalışmada gerektirmiyo Dijitürk falan için kolay zaten Kablo TV için biraz takip etmek gerekir o kadar. Bu tip interaktif bi web sitesi kurulursa ben katkıda bulunurum en azından gördükçe eklerim[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 özledim valla keşke yine yayınlasalar da izlesem. güneş görmeyeli aylar oldu.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 4 gün önce verdiler ya :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 ööhaaöö!! 4 gün önce mi verdiler!!!!???!!!! bende şans olsa 70lerde doğarmışım zaten *!abilerine aplalarına pis pis sırıtır*[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar