RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Arkadaşlar benim tahminim oyunun havasını filmde de fazlası ile yaşayacağız,kesinlikle hayal kırıklığına uğramayacağız bu filmde sizde bir bakın bence;oyunun havası filme nasıl yansımış.. İşte SH'nin ilk fragmanı![signature][hline]I am very happy with my carrots! [Bu mesaj RabbiT tarafından 13 Aralık 2005 15:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 İşte beklediğim fragman..Ellerin dert görmesin :-p[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bişey anlamadım ki ben :) dandik geldi fragman bana ama film süper olcak gibi bir his var içimde.[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Ulen 56 k var off[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Hikaye değişmiş anladığım kadarıyla.Ana karakter kadın mesela[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 21 nisan 2006 da vizyona gircekmiş[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Ama zaten hikaye devamlılığı bakımından Silent Hill 1'in devamı Silent Hill 3'tü.Silent Hill 2 ve 4 bağımsızdı.[signature][hline]I am very happy with my carrots! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Teaserden izlediğim kadarıyla konu ps deki silent hill 1 ile aynı.[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Evet SH 1 havası var fragmanda.Hemşireler de var yanlış görmediysem[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 off süper korkmak istiyorum oyunu oynarken tırsıyordum. Hiç bir korku filmi o kadar korkutmamıştı beni acabaa bu olacakmı ki trailerı bile beni ürpertti nihooh :d[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 An itibariyle yeni trailer ; http://movies.yahoo.com/feature/silenthill.html;_ylt=Agqf7CncsITnbHqntaHmRQ9fVXc İlk oyunla tamam aynı görünüyor,efsane müzikleri bile birebir kullanmışlar ağlamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Uwe Boll yapıyorsa bir şey beklemeyin filmden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 hoşuma gitti gerçekten ah bide harry olsaydı ana karakter :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Uwe Boll denyosu yapmiyor merak etmeyin 2-3 tane fragmanini izledim anladigim kadariyla cok kaliteli bir yapim olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 iyi ki yapmıyor.Bu güzelin senaryonun içine ediliyor oyunun hayranları tiksinip nefret ederdi oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bikaç hafta önce izlemiştim fragmanını,yine çok korkacağız sanırım :) umarım hayal kırıklığına uğramam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 bugun izleyebildim dvd de kesinlikle su zaman kadar yapilmis en guzel oyun uyarlamasi diyebilirim. konu oyunu bilmeyenler icin biraz daha basitlestirilmis ama kesinlikle oyuna cok sadik kalinmis. silent hill oynayanlarin mutlaka izlemesini tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 pyramid head ftw, gerçekten süper bir film, her zamanki gibi oyundan bihaber insanların filmi izleyip "ay ne iğrenç film?!" diye tepki vermeleri beni çileden çıkartsada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 silent hill i izlesem mi. önerirmisiniz. birisinden almıstım oyle duruyor. izliyim mi iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ilk izlediğimde baya bi tırsmıştımda sonra bir daha izlediğimde baya saçma geldi nesine tırstığımıda anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 izle izle çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 gans reyis yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 iyiydi, şimdiye kadar çıkmış en iyi oyun uyarlaması filmi bence, Özellikle oyunun havası çok iyi yansıtılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 atmosfer baya iyiydi filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar