Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silent Hill İlk Fragman!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar benim tahminim oyunun havasını filmde de fazlası ile yaşayacağız,kesinlikle hayal kırıklığına uğramayacağız bu filmde sizde bir bakın bence;oyunun havası filme nasıl yansımış.. İşte SH'nin ilk fragmanı![signature][hline]I am very happy with my carrots!

[Bu mesaj RabbiT tarafından 13 Aralık 2005 15:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ama zaten hikaye devamlılığı bakımından Silent Hill 1'in devamı Silent Hill 3'tü.Silent Hill 2 ve 4 bağımsızdı.[signature][hline]I am very happy with my carrots!
Mesaj tarihi:
off süper korkmak istiyorum oyunu oynarken tırsıyordum. Hiç bir korku filmi o kadar korkutmamıştı beni acabaa bu olacakmı ki trailerı bile beni ürpertti nihooh :d[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
  • 3 ay sonra ...
  • 11 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bugun izleyebildim dvd de kesinlikle su zaman kadar yapilmis en guzel oyun uyarlamasi diyebilirim. konu oyunu bilmeyenler icin biraz daha basitlestirilmis ama kesinlikle oyuna cok sadik kalinmis. silent hill oynayanlarin mutlaka izlemesini tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
pyramid head ftw, gerçekten süper bir film, her zamanki gibi oyundan bihaber insanların filmi izleyip "ay ne iğrenç film?!" diye tepki vermeleri beni çileden çıkartsada :)
  • 3 yıl sonra ...
  • 8 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...