Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X-Men vs Jedi - çok cici bir kıyaslama konusu.

sostizm

Öne çıkan mesajlar

@beilow wolverine gripten nasıl kurtulacak bırakmadıktan sonra bide wolverine yaralıysa iyilesebilio ama oldumu canlanamaz. o kdr lightning ustune yerse de eh ne kdr hayvanide olsa ölür giib gelio. gambit demissin ewt bisiler atabilir ve patlayabilir onlar, ama jedi da force push var. aynen geri yollar. bide cyclopsun ısınını emer demistim, haklısın emmez yansıtır(tabi yapabilirse bundan emin deilim) ama yansıtırsa da yazık olur x-men e:D hız konusuna gelirsende jedilar fiziksel yeteneklerini gecici bir sure icin gelistirebiliolar.
bide apocaly , magneto filan demissiniz de onlar x-men ekibinde deil malesef:D
her turlu jedi:P
Sosyal ağlarda paylaş

tmm x menı alalaım.
ama karşısında sadece jedılar ve kılıclar olucak [ole ucak mucak gırerse apocalypse fln da gırer]
Wolverine i sallayın bı kere.Melee giren salaktır onlara.grup cyc ı korucak.Jean kimseyi yaklaşıtırmıcak,lazer falan gelırse engellıcek.
Strom goruslerını kapıcak cyc dan dun avlıcak onları bu kadar basıt yaw =).
Olmadı xavier mind control yapıp birbirlerine geberttirir.
ya da morph Yoda kılıgına gırer bırbırlerıne dusurur[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten

ondan sarisin ftw
Sosyal ağlarda paylaş

x-men kesin kazanır tartısmazı bile yapılamaz.
Magneto+Xavier+wolverine(ışın kılıcının adamatium u kesemiceni dusunursek)+Bishop(ışın kılıcının enerjisini emebildigini dusunursek)+Phoenix+Sunfire bir araya gelirse isterse butun konsey gelsin hepsini temizlerler.[signature][hline]I want your blood
I want your brain
I want your Soul
Sosyal ağlarda paylaş

wolverine tanklık yapsın arkadan xavier heal atar storm nukeler[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

yaa bırakın.. USS Enterprise gelir yukardan.. 2 phaser darbesi.. 2 de quantum torpido.. gezegen kalmaz..

PS: X-Men RAHAT alır.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

yormayın yahu bunlarla kafanızı. :D bi video oyunu falan rts bişi yaparlar yakında oynarız mesela. varsayımlarla kimse galip gelemez. :)

en iyisimi gidin biraz soru çözün fln[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Sosyal ağlarda paylaş

Ciddi bir tartışmaya girmeye meyilli arkadaşlarımız varsa, tartışalım tabii ki :)

Öncelikle Wolverine konusuna yoğunlaşmış X-Men'ciler -ki ben de X-Men'i severim yanlış anlaşılmasın- o konudaki fikirlerimiz çatışsın derim ben.

1. X-Men filminden hatırlarsanız, Magneto'nun Wolverine'e yaptıklarını, bir Yoda'nın neler yapabileceğini çok daha rahat kestirebilirsiniz sanırım.

Ayrıyeten, kapsamlı bir tartışma olması isteniyorsa, belli sayılar verilmelidir diye düşünüyorum. Turn Based Strateji tarzı, yoksa meydan savaşı olacaksa, Jedi ordusu biçer geçer X-Men'i, iki taraf da fazlasıyla ağır kayıp görür tabii...

Bir Cyclops 5 adamı mahvetse bile, Jedi'ın tekinin arkasından usulca sokulup lightsaber'ı böğrüne sokmayacağını nereden bilebiliriz ki?

Bu nedenle, party ve turn based strateji öneriyorum efenim, Grudge'da gelsin DM'lk yapsın, kapışalım :)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Sosyal ağlarda paylaş

Şunuda unutma kemiklerinden dolayı o olay oldu wolverine yoksa bişi olmuyordu :P Eğer o şekilde çatır çutur kemik kırabilseydi jedi lar ohoo :D sanmıyorum bişi yapabileceklerini hem güçleriyle çoğu daha duvarları zor yıkıyor :P Saberları olmasa hiç bir güçleri olmaz :) Turn based olsun X-Men tarafındayım hıh :D[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Sosyal ağlarda paylaş

su var en az jedi olan dönemdeki jedi sayısı 10.000, marvelin toplam karakter sayısı 1000(oda yani cok kasarsan). hayatta yenemezler. (bone bi mesaj atmış ban onları vb de atackatım ama şimd iuğraşamam ayrıntılı bi cevabı yarın gönderirim)[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
Sosyal ağlarda paylaş

Bellow , Yoda beyin gücü+konsantrasyonla X-Wing'i kaldırabilmiş adam, "Saberları olmasa hiç bir güçleri olmaz" nasıl söz öyle?

Wolverine karşısına Yoda'yı alırsa , sıkışa sıkışa konserve dana etine döner alimallah...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Sosyal ağlarda paylaş

Beyin gücünü bir kenara bırakırsak, bire bir dövüşte x-men hiçbir şey yapamaz. Wolverine'in de Beast'in de herhangi bir başka kas yığını x-men'in de lightsaber'lı bir jedi karşısında hiçbir şansı yok. Hatta şöyle söyliyim, tek bir jedi, sadece cyclops'un ışınlarını lightsaber ile yansıtarak bütün x-men takımını onlar henüz ne olduğunu anlamadan öldürür :)
Kıyaslanması gereken şey beyin gücü. Professor X bile, ki kendisi en güçlü x-men'lerden biri, eğer Magneto'nun beynini taktığı başlık yüzünden kontrol edemiyorsa, hayatta hiçbir jedi'ın protective barrier'ını aşıp beynini kontrol edemez.
Yani sonuç olarak x-men'in en ufak bir şansı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

İşte turn based olsun dememin nedeni o zaten...

Yoda'yı teke tek de aşağı alabilecek X-Man yoktur...

En güçlüleri Xavier'in felçli olduğunu düşünürsek, Yoda'yla brainstorm yaparken bir Mace Windu ya da bir Plo Koon'un kafasına indirdiği lightsaber darbesiyle karpuz gibi açılabilir...

Gel gör ki, o son darbeyi yapacak 2. kişinin serbest olması lazım, yani onu tutan kimsenin olmaması lazım bunun için. Bu da Turn-Based sistemle çözülür...

Yoksa ben derim "Yoda Juggernaut'u kaldırıp Cyclops'un üstüne atladı, Cyclops patladı", sen dersin "Xavier Anakin'in lightsaber'ını Luke'a soktu", çıkış bulamayız :)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BeIlow, 11 Aralık 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
sanmam wolverine neler görmüş adam :P ya her neyse Profesörün öğrencisi kız bile koskaca x-men aracını beyin gücüyle kaldırıyor o zaman düşünün Profesörün yapabileceklerini siz derim hah :D

jean onu kozmik bi güç olan hoenix power sayesinde yapıo yoska jean ın basit bi kitabı kaldırmak için bile konsantre olması lazım.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...