Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sonunda hak yerini buldu (kizi

TeadoR

Öne çıkan mesajlar

para olayı biraz değil tamamiyle abartı olabilir kız sevmiyo olabilir verdiği değeri anlamamış olabilir sonradan anlayanlarda oluyor şans tanımak lazım herkezin 2.şansa ihtiyacı var aynı şey size olsa nolcak birazda kızın yerine koyun kendinizi[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zarek, 11 Aralık 2005 20:09 tarihinde demiş ki:
lan aşık olduğum kız bana gelcek de böyle yapacam. sen sevmemişsin koçum kusura bakma. çok da ayıp etmişsin kızdan özür dilesen yeridir.

haketmese yapmazdım cocukmuyum ben alahını seversen sevgıyle dhıc bır zaman dalga gecınmez bunu anlıcak yasta dupeduz dalga 0>6 yas gurubu ask tan bahsetmıyorum[signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TeadoR, 11 Aralık 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
onceki olay : http://forum.paticik.com/view.php?id=162301
sonraki olay : beni aglatan uzen hayatimi perisan eden kizi unutabildim gecenlerde konusmak icin bir cafetaryaya cagirdim. Naber, iyi felan derken konunun icine atladik hemen memlunmusun hayatindan erkek arkadasindan die sordum * 1 kac hafta ciktik terketdi * neden * baskasindan hoslanmis ... derken morelim yerine geldi ama kizginligim ona karsi olan duygularimi h
men sildi daha cok onu ezesim geliyordu ... sen neler yaptin diye konuyu dagitmaya calisti oylesine kizgindimki usteliyordum konyu dagitmamasin die ben iyiyim duzeldim ustumdeki psikolojik sikintiyi attim aksine onum cok acildi (karsimda utantincindan eriyip gidiyordu bu da beni sevindiriyordu.)lafimi kesti * hala beni seviyormusun * hayir bizim yorungemiz farkli bunu ogrenmem gec oldu sanirim herkez kendi seviyesinde eylenmeli bana gore dusuk kaliyorsun * nedemek istiyorsun diyince bana * 2 haftalik zevk icin benim askimi haram ettin simdiyse bana soruyorsun asikmisin hala diye sen bana gore degilsin (aglamaya basladi.)o kadar kizmistimki uzerine varmaya devam ettim > goz yaslarin o kadar
sahte ki y
zunden ateda kir akiyor sana
uz vermem hataydi halbuki sen benim tirnagim bile olamazsin onune 20 milyon atip kalktim ve gittim o gun icerisinde 1 kac kere aradi cevaplan dirmadim ... Gercek ask diye bi
sey yoktur var olanda benim gibi bu hallere dusuyor o eskidendi ask dunyayi terk etti simdiyse uzayin derinliklerinde ...
nemi degis ti kavayi kokluyorum onume
baska biri cikar diye ...
sen daha yeni mi anladın gercek ask yoktur olayı nı?[signature][hline]Luci Yalan Olmak Uzere...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hiç yapamadım böyle bir şey. Sanırım asla da yapamayacağım.

(Yapılmasını tasvip etmiyorum ama bazen son raddeye geliyor olaylar. )[signature][hline]U-D-O-R-K ":)"
Garbage
Dep dep diyon depemiyon
ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pingu, 11 Aralık 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
hani çok seviodum , çok sevsen oyle olmaz , ne yaparsa yapsın yine seversin. sadece sevfiğini zannetmişsin vs

Sevginin bitmesiyle alakalı değil ki durum, bazı şeyleri dizginlemek gerekir. Ayrıca en büyük sevgi bile biter bazı çok ters tavırlarda[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

evet ben yenı anladım ask kın olmadıgını neden olmadıgınıda bazı kısılerın bana oldugu gıbı uygulamalar sonununda turun yok edılmesıyle .... bak ben artık ınanmıyorum bakalım benı bu hale getırenler dunyada gercek ask yasayanları ne hale getırecekler sacma sapan kısıler yuzunden kalbımızce sevemıyoruz ıllakı sahte ask ,sahte sevgı ,ben sunla cıkım ıcq arsın yok sunu bırakım sevıyem yukselsın bos ısler baska seyler degıl onu bızde bılıyoruz afedersın parayı basıp kızı atması daha kolay eger ask yoksa sefıllıge gerek yok parayla hersey hallonur..[signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce...
Sosyal ağlarda paylaş

teador öyle olmamasını umuyorum ben. haksızsındır önümüzde daha uzunca bir ömür var. ben aşkı bulmasam bile onun beli bulacağına inanıyorum.[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki:
yalnizim cok yalnizimm,k... danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm
Sosyal ağlarda paylaş

hep oyle onumuzde yıllar kalmadı kımın ne kadar yasıyacagı bellı degıl ask benı bulamaz ben onu bulamadıkca bır deyım vardır (hazıne ben burdayım demez gel ara bul der .) ben aradım buldum ama karsımdakı sahteymıs..[signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce...
Sosyal ağlarda paylaş

65 yasına kadar oturup ne yapacam dusunubılıyormusun bır bank da oturmusum onumde karton uzerınde rezervesyon edılmıstır belırsız tarıhde bır kızla bulusacak uzerımde yıllanmıs toz nerdeyse beledıyecıler tarafından kaldırılıp cope atılcak ben bunlardan soldum arkadas ask denılen sey lay lom lu gıbı bırsey bende o polıtıkayı uygulayacagım[signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce...
Sosyal ağlarda paylaş

o zamana kadar yok ben boş duramam illa bi kız arkım olsun torba dolsun diyenlere gönül eğlendirmek adı verilen aktiviteyi tavsiye ediyoruz.[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki:
yalnizim cok yalnizimm,k... danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...