Chasten Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Kütahya'da evli bir kadın, evine gitmek için bindiği halk otobüsünün sürücüsü ve bir arkadaşının kendisini kaçırarak tecavüz ettiklerini öne sürdü. Kadının şikayeti üzerine gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı. Polis merkezine başvuran N.K (30), 30 Ağustos Mahallesi'ndeki evine gitmek için Menderes Bulvarı'ndan bindiği halk otobüsünde kendisinden başka yolcu kalmayınca, tanımadığı otobüs sürücüsü ve yanında bulunan kişi tarafından zorla Dumlupınar Mahallesi yakınlarındaki bir yere götürüldüğünü, burada tecavüzüne uğradığını iddia etti. Kadının, cep telefonunu ve evlilik cüzdanını aldıktan sonra kendisini sulama kanalına atan zanlıların, bir süre sonra başka bir araçla gelip başına tabanca dayayarak olayı kimseye anlatmaması için tehdit ettikten sonra evinin yakınına bıraktıklarını öne sürmesi üzerine, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. N.K'nın ifadeleri ve eşkaller doğrultusunda harekete geçen güvenlik güçleri, halk otobüsü sürücüsü O.Ö (27) ile arkadaşı K.Y'yi (27) gözaltına aldı. Zanlılar, sorgulamalarının ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı. Kaynak Allah belalarını versin ya ne diyeyim.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ba$lıgı yanlış yazmışım düzeltirlerse sevinirim,pardon.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 gün geçtikçe artıyor böyle haberler, Türkiye'nin hali gerçekten içler acısı... :( olucaktı orda bir gordon freeman daha indiricekti kafalarına levyeyi ama nerdeee...[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Salıcaksın o tipleri istiklale linç edicekler. Bak bi müddet böyle olaylar oluyor mu.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 harbi ah. bigün haberlerde izlemiştim bi tinerciye sokakta polisler halk tekme tokat girişti ve bunu tvler cekiyor alttaki yazıda şu şekildeydi yazık cocuğa ne yazığı lan seni sote bi yerde bişi yaptığı zaman allah belasini versin demesini biliyorsunuz. herneyse küfür edicem simdi.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 askerden mı gelmışler acaba :)[signature][hline]Şimşek çaktıktan sonra gökgürültüsünü dinleyerek yıldırım çarpmasına ne kadar yaklaştığınızı anlıyabilirsiniz. Gökgürültüsünü işitmediyseniz, dert etmeyin, zaten çarpılmışsınızdır. msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 dağ başımı la bura? dağ başıymıs demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 türk dil kurumu tecavüzcü tanımınıda "güzellikler karşısında kendine hakim olamayan" olarak degiştirmiş adamların kafası güzel heralde tanışmak istiyorum vala.. philoxenus insanı sölemişti bunu bana patiden[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Kimliğini açıklarım[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Artık alıştım ben böyle olaylara. Burası Türkiye diyip geçiyorum. Yazık kadına. Hepimize yazık. Rezalet bir memlekette yaşıyoruz. ps: bi esprinin de cılkını cıkarmayın rica edicem.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Öldürmeyeceksin, tutup koparacaksın.[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 O rly inde boku çıktı.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bu kuşlardan nefret ediyorum. o iki adamdan ettiğim kadar.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight [Bu mesaj Dynun tarafından 12 Aralık 2005 13:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: toggie, 12 Aralık 2005 13:14 tarihinde demiş ki: Artık alıştım ben böyle olaylara. Burası Türkiye diyip geçiyorum. Yazık kadına. Hepimize yazık. Rezalet bir memlekette yaşıyoruz. yanlis anlamada , ben senin gibilere alismak istemiyorum . sanki son 20 yildir tum dunyada gorulen tek tecavuz vakasi buymus gibi konusmanin anlami nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ben tecavüz olayı hakkında demedim. genel olarak türkiye'de bu olaylar cok sık oluyor. hatta cok daha fazla tecavüz oluyor bu sadece basına yansıyan bir olay. daha kim bilir neler oluyor neler dönüyor. ben genel olarak suç olaylarına dikkat cekmek istedim türkiye'de yaşanan. artık normal geliyor.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Mavi, 12 Aralık 2005 04:47 tarihinde demiş ki: Salıcaksın o tipleri istiklale linç edicekler. Bak bi müddet böyle olaylar oluyor mu. Bence meydanda sallandırmak lazım, eski usul.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Finrod, 12 Aralık 2005 11:17 tarihinde demiş ki: askerden mı gelmışler acaba :) çok komik di mi...bçyle bi olayda da dalga geçebiliosn Allah sana akıl fikir versin ne diyİmM??!!![signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Bunların hepsini tek tek işkenceyle öldürceksin,yaşama hakları yok diycem ama yine faşist damgası yiyceğimden susuyorum[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bildiğim bi işkence tipi var bunlara onu yapıcaksın. tecavüz edenlere bakalım o zaman ne yapacaklar. küfür edicem kendimi zor tutuyorum.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 turkiyede suc oranlarinin artmakta oldugu bir gercek ama istatistiklere bakinca istanbul dunyadaki pek cok buyuk sehirden daha guvenli . turkiye soyle boyle demenin gene bir anlami yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 yuh yani.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quasi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Ulan bu şerefsizlerin yüzünden kız arkadaşlarımızı da bırakamıycaz oralarda.. okuyanı var işi olanı var kütahya' da gel de bırak şimdi anasını satayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 herşeyi geçtim de olayın kütahya da geçmesi dikkatimi çekti. abi kütahya da kar yağınca nimet diye tuz dökmüyolar. bu olayda soora linç falan olmamışi mı acep???[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Irz düşmanı şerefsiz herif[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 yadırgamayın ama; Bu yasa bu millete çok geliyo af-maf falan bu millete çok fazla Eski yöntemlerle halletseler de herkes ders çıkarsa... bu adamı halka bıraksalar ne güzel sonuçlar çıkar[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar