Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cd Oyun- Ulima Online projesi


snapsys

Öne çıkan mesajlar

Cd Oyun dergisi olarak Türkiyedeki Ultima serverlarını yaymak amacıyla başlattığımız yazı dizisinde sizinde serverinizin yer almasını istiyorsanız benimle irtibata geçin. E-mail adresi: [email protected]

İsteyen serverların ownerlarıyla ropörtaj yapılarak dergide yayımlanacaktır.

Saygılar...[hline]http://www.paticik.com/forum/view.php?id=39027->efsane/locus

http://hackeruo.kolayweb.com/transparan.jpg -> spherede yapilmis transparan menu ;) bakmadan gecmeyin

EVILS REALM UO
:...Snapsys...:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dedikleriniz saçma eleştriler. Daha düzeyli eleştriler bekliyorum. Örneğin bu işi nasıl yapacaksınız? Kimlerle konuşacaksınız deseniz anlarım. Cd Oyun köklü bir dergi. Türkiyenin ilk dergisiydi. Hala da öle. Kapanmadı kapanmasıda söz konusu değil.[hline]http://www.paticik.com/forum/view.php?id=39027->efsane/locus

http://hackeruo.kolayweb.com/transparan.jpg -> spherede yapilmis transparan menu ;) bakmadan gecmeyin

EVILS REALM UO
:...Snapsys...:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

PC Oyun'u çok severdim. İlk dergimdi zamanında tabii. Anlatımlarına felan pek dikkat etmezdim, ama küçük boyutu, iyi dizaynı ve çok sevdiğim oyunları tanıtması yüzünden beğenerek alırdım.

Daha sonra CDOyun oldu bir ara ve kapandı. Tekrar açıldı CDOyun olarak. Şimdi piyasada Bir PCOyun bir de CDOyun dergisi görüyorum.

İkisini de almıyorum. Başta derginin dışından bakınca imajı çok kötü. Ayrıca çok pahalı geliyor bana, 7.5 milyon mu neydi (yanlış hatırlıyor olabilirim). Tamam fiyatı ve görüntüyü geçtim. İçini açıp baksam, dizaynı rezalet (en azından ben öyle bıraktım en son, düzelttiğinizi de pek sanmıyorum). Tamam eski PCOyun dergisinin de dizaynı kötüydü, ama o şartlara göre (ve yaşıma göre) dört dörtlük dergi gibi gözüküyordu.

Piyasada Gameshow (kapandı o tümden ya neyse) ve Level gibi iki kaliteli dergi var. Gameshow okurken sanki "kankamla" sohbet ediyormuş, bir yandan da oyunu inceliyormuş, arkadaş çoktan oyunu çözmüş, bana yardımcı oluyormuş gibi hissediyordum. Level ise zaten bambaşka. İlk sayıları fazla güzel değildi. Ama gün geçtikçe daha da kalitesini artıyor.

Bu iki dergiden sonra pek CD Oyun Alcağımı zannetmiyorum, ha, daha oturaklı bir dizayn yaparsınız, ben de istekle alırım dergiyi neden olmasın?
---------------------------

Ultima Online Projesine gelirsek, güzel bir yaklaşım. Script bölümünde hergün yeni bir server açılıyor. Bir de birkaç topic var "güzel server nasıl olur" "ideal serverım" "yeter artık" gibi..
Onları da kullanabilirsiniz belki..

Bu Projenin adının Paticik olması pek uygun düşmez bence. Ha, yetkililerle konuşursunuz, onların desteğiyle bu işi yaparsınız, o zaman olur. Ancak her işi kendiniz yapıyorsunuz, Paticik'i karıştırmak pek doğru olmaz.
-----------------

Neyse size başarılar, kolay gelsin.[hline]Ankara'da FRP oynuycak grup arıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
snapsys, 27 July 2003 09:08 tarihinde demiş ki:
Dedikleriniz saçma eleştriler. Daha düzeyli eleştriler bekliyorum. Örneğin bu işi nasıl yapacaksınız? Kimlerle konuşacaksınız deseniz anlarım.

Duzeysiz bisey goremedim ben yukarida sahsen? Senin istedigin sorulari soracak degil millet sanirim?

Hem aynisini Sphere bolumune de actigina gore kapatayim ordakini bari.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar simdi oyle demeyin, synapsis ve crazykiller nebulayi lamerlerden kazidiktan sonra tum oyun camiasindan kaziycaklar degil mi ya. tabi boyle paticik kelimesinin kullanimina hak sahibi kisinin haberi olmadan paticikli bir temizleme operasyonu nasil olacak o tabi merak edilebilir.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
godzilla112, 28 July 2003 18:42 tarihinde demiş ki:
walla bende bayadır okuyorum 1997 sayısında Göktuğ so what Yüksel (:P) in bi resmi vardı saklarım cep telefonumun içinde ultima oynarken ekrana fln yapıştırıyorum çok güzel oluyo.[hline]Build your army and Declare war to innocent with me.
Happy is the one who says i'ma Turk!
|||i=icq||| === |||m=mail|||



göktug yuksel hala yaziyomu cd oyunda?
sirf o adam icin alirim o dergiyi.. hayatimda gameshow disinda hic bi adam beni bu kadar eglendiremez dergi okurken.. yemin ederim altima isiyodum okurken.. pes yani.. cevap versin biri acilen goktug ordami hala?[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Bende 95 PCOyun vardı evde nerde acaba?Cdoyun da iğrenç dergiydi hakketten şimdiki yine biraz düzelmiş fakat ilk nesil cd oyundan 20nin üzerinde almış olmam ne kadar mal olduğumu açıklar herahalde size.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar hepinize merhabalar, bu forum'un bvarlığından haberim yoktu, taa ki bir arkadaşım benim hakkımda bir şeyler yazıldığını söyleyene dek.

Dergimizde (yani CD Oyun dergisinde) halen yazmaya devam ediyorum, sadece nick olarak So What kullanmıyorum, sadece adımı yazıyorum. İnşallah Bu yılbaşında sekizinci senemi dolduracağım dergide.

Şu anda dergimizde bir sürü yenilik var, ayrıca fiyat da 7.5 milyon değil, ddeminki arkadaş sanırım yanlış hatırlıyor. Sizler için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Benim resmimi cep telefonunda saklayan arkadaşı da çok merak ettim. :-P Tam olarak benim kellem ne işe yarıyor bir yazıverirse sevinirim.

Hepinize sevgi ve saygılar sunar, başarılar dilerim.

-Göktuğ YÜKSEL
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 27 July 2003 10:00 tarihinde demiş ki:

Piyasada Gameshow (kapandı o tümden ya neyse) ve L**** gibi iki kaliteli dergi var. Gameshow okurken sanki "kankamla" sohbet ediyormuş, bir yandan da oyunu inceliyormuş, arkadaş çoktan oyunu çözmüş, bana yardımcı oluyormuş gibi hissediyordum. L**** ise zaten bambaşka. İlk sayıları fazla güzel değildi. Ama gün geçtikçe daha da kalitesini artıyor.



??? Gameshow "VAR" dedin değil mi? yoksa "VARDI" mı demek istiyordun?!!![hline]Bir türk filmi repliği:
"Osman abi, bu görünmezlik ilacı, bunu içince görünmeyen adam kılığına giriyorsun..."
An insanity for gaming ~ iGs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Koca [!!!!] CD-Oyun dergisi projelerini türkiyeye duyuramadı, kendine okur bulamadı da yazarları gelip web sitelerinde, forumlarda kendilerine okur mu arıyorlar? Yapmayın allah aşkına.. Bu kadar düşülmez.. Tartışmalara bakın ya..[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
cdoyun dergisi ortalarda görünmüyor yani nereden satın alabilriz ilk aldığım dergilerden biriydi evet ancak ben hiç görmedim şahsen heryere bakıyorum ve heray piyasadaki tüm bilgisayar dergilerini almaya başladım sizinkini alabileceğim biryer veya yayıncı şirketinizi söylermisiniz?[hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili Thelegbra, okur falan aradığımız yok, yeteri kadar okurumuz var çok şükür. Sadece diğer arkadaşa fiyatı yanlış hatırladığını söyledim. Bu tür yerlerde sabaha kadar tartışmayı da sevmiyorum. İsteyen alsın, isteyen almasın, biz yazıyoruz, elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz işte. Yaklaşık 10 senedir de piyasadayız, demek ki satışlar fena gitmiyor. Masrafları cebimizden verecek halimiz yok.

Neyse, size sevgi ve saygılar...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...