aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Şu ahiret united'a bi maç teklif edin, gözünüzü seveyim. Takım yapıcak maç bulamıyo.[signature][hline]So sick and tired I stand alone...
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 username ım jacabo maç teklif edebilirsiniz açığım :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Soulless Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Baska bir ulkedeki takima hazirlik maci teklif edebiliyormuyuz ?[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change... I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Banada maç teklif etmeyen dopiş olsun Username : sinad Club : Siyahbeyaz Fc[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Soulless, 30 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki: Baska bir ulkedeki takima hazirlik maci teklif edebiliyormuyuz ? Evet, edebilirsin.[signature][hline]
onurf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Şunu sormak istiyorum. İsveçten bir futbolcu aldım, fiyat arttırımı bitmesine rağmen futbolcu hala takıma dahil olmadı. Bunun sebebi nedir ?
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Genelde 1 gun kadar suruyor oyuncunun senin takima gecmesi[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change... I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk
Nwalka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Nwalka, 23 Eylül 2005 09:34 tarihinde demiş ki: Hazırlık maçlarına açığım :) Kullanıcı adı: Nwalka [Bu mesaj Nwalka tarafından 11 Aralık 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 var mı bugun hazırlık maçı yapacak? :) kullanıcı adı: siyahbuz klup: altınova spor klubü birde ben forma rengimi değiştiremez oldum. simsiyah oldu değişmiyo. nedir nasıldır?[signature][hline] smiling in the midst of the moor
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bir de oyuncuları atamıyorum takımdan at'a basıyorum hiçbişey oldugu yok ?[signature][hline] smiling in the midst of the moor
nameless Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 altında yazıyo kabul ediyor musunuz diye ama 24 saat içinde en fazla bir oyuncu atabiliyorsun + firefoxta sorun var renk değiştirmede, onu ie'den yap[signature][hline]i'm a spy in the house of love Mz : Prekazi United FC [Bu mesaj nameless13 tarafından 12 Aralık 2005 13:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 heh görmüyorum günlerdir :) sağol.[signature][hline] smiling in the midst of the moor
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 aynı saatte iki hazırlık maçı yapabiliyormuyduk?[signature][hline] smiling in the midst of the moor
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 aynı saatte 2 hazırlık maçı yapamazsın ama aynı saatte hazırlık maçı dışında istediğin kadar maç yapabilirsin.dostluk ligi, kupa vs.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Bende üye oldum bakalım,sonumuz hayır olsun...
Fistan Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 sormak istediğiniz bişi olursa sorun çekinmeyin cevaplarız. bu oyun biraz zor öğreniliyo. soru sormadan çok zor yani.
jacabo Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 valla bu konudan sonra hayatım degıstı bırazda olsa hayatım managerzone a endekslendı :) fıstan aga bizi diskoya goturdu
Öne çıkan mesajlar