Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müjde! Managerzone.com aktivasyon ücretini kaldırdı! + [ Managerzone Tutorial ]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Baska bir ulkedeki takima hazirlik maci teklif edebiliyormuyuz ?[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change...

I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk

Mesaj tarihi:
Banada maç teklif etmeyen dopiş olsun

Username : sinad
Club : Siyahbeyaz Fc[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Genelde 1 gun kadar suruyor oyuncunun senin takima gecmesi[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change...

I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Nwalka, 23 Eylül 2005 09:34 tarihinde demiş ki:
Hazırlık maçlarına açığım :)
Kullanıcı adı: Nwalka

[Bu mesaj Nwalka tarafından 11 Aralık 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
var mı bugun hazırlık maçı yapacak? :)

kullanıcı adı: siyahbuz
klup: altınova spor klubü

birde ben forma rengimi değiştiremez oldum. simsiyah oldu değişmiyo. nedir nasıldır?[signature][hline] smiling in the midst of the moor
Mesaj tarihi:
altında yazıyo kabul ediyor musunuz diye
ama 24 saat içinde en fazla bir oyuncu atabiliyorsun
+ firefoxta sorun var renk değiştirmede, onu ie'den yap[signature][hline]i'm a spy in the house of love
Mz : Prekazi United FC

[Bu mesaj nameless13 tarafından 12 Aralık 2005 13:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aynı saatte 2 hazırlık maçı yapamazsın ama aynı saatte hazırlık maçı dışında istediğin kadar maç yapabilirsin.dostluk ligi, kupa vs.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...