Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Haber yalan..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 noluyo leyn nutelle gidemez walla 20 koli alırım. Bi kere 2 koli almıstık yelkenliye ege yi dolasırken. Bitanesi yere dusup kırılmıstı, cam kırıklarını ayıklayıp yemiştim bea... Olmaz nutellasız Leynn....[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yalan olsun plz. nutellasız bi sabah düşünemiyorum.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 dis coca colanın olayı farklı herıflerın kendını tanıtmalarına gerek yok dunyanın her yerınde var cunkı kolanın reklamalrının amacları daha farklı cunkı CC nın pepsı gıbı dev bı rakıbı var nutella ıse senelerdır en ıyı oalrak duruyor pıyasada ben bu yasıma akdar toplam 5 farklı nutella reklamı gormedım TV de fazla reklama apra harcamıyor nutella zaten satıyor cunkı kendını unutturmama gıbı bır derdıde yok[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Nutella hala satılıyor beyler bugun alındı eve[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 evet bizde az once 3 tane aldık odaya,herkes kaşıkçı çıktı bi gunde bitiyo bi tanesi =/[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yuh abi bukadarıda yapılmaz insan ogluna be canım cekti ama yimicem[signature][hline]Sigara Icenlere Saygı Duy Onlar Bu Dunyada Misafirdirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 *! masadan kalkar,mutfağa doğru hızla yol alır*[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» [Bu mesaj VipeR tarafından 11 Aralık 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 satılıo hala ewt[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 zuhaha süper satış politikası walla adamlar % 500 satmıştır bu dedikoduyla[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Bizde şenerella yeriz :D[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yarın bizim markettikileri bitireyim bari[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Aket-Atum, 17 Eylül 2005 13:56 tarihinde demiş ki: Evet acı ama gerçek, söylemesi de bir o kadar zor.... Nutella tr pazarından çekiliyor.... Hoşçakal nutella, (şu acılı günümde kimse yerli malı yurdun malı hede demesin, yo kkardeşim nutella gibisi yok) kaynak:http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=nutella+nin+turkiye+piyasasindan+cekilmesi harbi valla dfemesin kimse :([signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 tahin pekmez rullz.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hem böyle şeyler yiyip yiyip sokağa çıkmayın aaa[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Yalan haber bunnar[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ewde hala bi kavanoz var çok şükür.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holdencaulfield Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 nutella yok dunyada sadece bitane kaldı. hatta nutella bulamıyorsanız pasta yiyin die rezil bi espri yaparmışım şimdi...mühehee :)[signature][hline]solup gitmektense yanıp kül olmak daha iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ya hala reklamlari çikiyor.. ne çekiliyo pazardan? yalan bunlar bıraghallasen....[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 SareLLe faLam yaLan abi NuteLLa gibi geLmez ya off bak cikoLata manyaa oLarak cok üzüLdüm be..pf[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ne nutellaymıs be kardeşim ne nutellaymıs be yuh oh afiyet olsun (=[signature][hline]Arzular şelale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 demin TV de izledim reklamını? eger cekiliosa nie reklam versin?[signature][hline] Oosjo satılıktır... gerekli bilgi için tık... Casa Bonita xD VashTheStampede'in imzasından alıntıdır; "Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 +1[signature][hline]Luci Yalan Olmak Uzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hiç nutelladan almadım. Çokokrem fln yedim hep. Ama hala yaşıyorum. Vay be.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 +1[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar