Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoşçakal nutella seni özliycez

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Haber yalan..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

dis coca colanın olayı farklı herıflerın kendını tanıtmalarına gerek yok dunyanın her yerınde var cunkı
kolanın reklamalrının amacları daha farklı cunkı CC nın pepsı gıbı dev bı rakıbı var
nutella ıse senelerdır en ıyı oalrak duruyor pıyasada
ben bu yasıma akdar toplam 5 farklı nutella reklamı gormedım TV de
fazla reklama apra harcamıyor nutella zaten satıyor cunkı kendını unutturmama gıbı bır derdıde yok[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
satılıo hala ewt[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

yarın bizim markettikileri bitireyim bari[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aket-Atum, 17 Eylül 2005 13:56 tarihinde demiş ki:
Evet acı ama gerçek, söylemesi de bir o kadar zor....

Nutella tr pazarından çekiliyor....

Hoşçakal nutella,
(şu acılı günümde kimse yerli malı yurdun malı hede demesin, yo kkardeşim nutella gibisi yok)

kaynak:http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=nutella+nin+turkiye+piyasasindan+cekilmesi

harbi valla dfemesin kimse :([signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea...

-Dede fake misin?
Sosyal ağlarda paylaş

demin TV de izledim reklamını?

eger cekiliosa nie reklam versin?[signature][hline]
Oosjo satılıktır... gerekli bilgi için tık...
Casa Bonita xD
VashTheStampede'in imzasından alıntıdır;
"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...