dory Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 inşallah bakalim:) sana da basarılar[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yeme bizi dory.ne yazıkki bu işler böyle yürümüyor büyük ihtimalle yaptığın hataları (herneyse) tekrarlayacaksın.bu arada herşey o sınav değil elbette.ama bunu anlamanız için daha ............ . Edit: Tamammı zeytin.Sen ekle bişey sonuna. [Bu mesaj ZaCk tarafından 12 Kasım 2005 13:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Küçük değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 sınav olduk, hastalik midir nedir(bahane de bulmak istemiyorum ama 1 gun once derse gidemeyecek kadar hastaydım) kotu gecti. yetiştiremedim kodlayamadım bi ton tantana cıktı.. sonuc geldi 246 yapmısım. (oss denemesiydi, tum konulardan) 2. bolumde 6. olmusum 1. bolumde 13. rehberlik ogretmeni yanına cagırdı. benimle beraber 2 kız daha vardi. kadın bana dondu "sonucunu inceleyelim" dedi. "eh peki " dedim. kadın actı onune "aa bune 246! 13. olmussun inanmıyorum berbat(hakliydı, sesim cıkmıyordu) demekki sen de herhangi bir ogrenciymişsin,(honk noluyoruz lan?!) demekki sen de cok daha fazla calişcakmıssın, demekki zekaya guvenmekle olmuyormus. insanlar calişmiş ve seni gecmiş, sonucun berbat. cok kotu. ben bu demekkileri uzatırım en iyisi susayım." kızlar yanda kikirkikir. sonuc kotu diye tepem atık, bir de "herhangi bir ogrenci" ilan edildik.. of hiç bişey düzgün gitmicek mi? yoksa topicin basında insanların dediği gibi bir anlik bi gazla mı oldu bunlar. havası sondu mu balonun? berbat hissediyorum.[signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 246 ya düşük demişse (daha şimdiden) benim ölmem veya össye hazırlanmayı bırakmam gerekir.[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 en iyi sınıftayım, ve bi onceki sınavım daha iyiymiş. bunlar goz onune alinirsa biraz azarlanmayı hakettim. Asil bozuldugum hiç sevmedigim tiplerin yanında hoş olmayan bi uslup kullanması. Ayrıca onun bana "moral" vermesi gerekiyordu, asabımı bozması değil. Calişma programı hazırlamayı teklif etse, ek derslere bogsa, kitap aldırsa sesim cıkmazdı. Sadece azarlayıp gonderdi.[signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bazen rehberlıkcılerın bu tavırları acayıp bozuyor ınsanı.hatta bu yuzden artık anons yaptırıp cagırsa da gıtmıyorum rehberlıkcının yanına.[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Sistem Bozuk ![signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bazen doğru olanı yapmak için hayallerden vazgeçmek gerekir... Spider Man'den çaldım. :p[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 öss... lise 2 sınıfındayım.bu seneden dersaneye gidiyorum ama sırf gitmek için.çalıstıgım falan yok.aslında senenin başında bende de bir sürü plan-program vardı.sonra heves mi kaçıyo ozra mı geliyosun neden bırakıyosun anlayamadım.seneye gerçekten çalışıcakmıyım?bilmiyorum...şimdi seneye kesin çalısacakmışım gibi geliyo ama yine aynısı da olabilir hiçbirseyden emin olmam.(hiçbir insan hiçbirseyden emin olamaz{bole bi söz duymusum}). hayaller...insanları yaşama baglayan tek şey onlar zaten... ama onlara çalısarak sahip olunmuyor bence.ne biliyim biraz şans biraz kader(kadere son derece inanırım) vs...çalısmak gerilerde kalıyo.hiç etkisi yok demiyorum ama gerilerde kalıyo işte. şimdi düşünüyorum iyi bir üni kazansam bile sonrası daha zor.kazananların halinide görüyoruz.benim hayallerim şimdiden bitti diyebiliriz zaten.ben reklamcılık istiyorum ama o bölüme smzelden giriliyo.ben tmdeyim.sözele istesemde geçemem ailem nedeniyle ayrıca bende istemiyorum geçmek.şimdi bana demekki sen gercekten hedefini istemiyosun falan demeyin.küçüklükten beri reklamcı olmak isterim ama sözele geçmem.onun için çok çalısıp özel bi uniye burslu girmem lazım ki kendimi tanıyorum.okadar puan yapamam yapsamda unide kasıp notlarımı okdar yuksek tutamam.neyse ya nerden geldim buraya =)(içim dolmus) diyeceğim o ki evet hayaller onemli ama onlara bitek çalısarak sahip olunmuyo...[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 üeeehh budur! hahah sali gunu dershaneye gittigimde ugrasam mı rehberlik ogretmenimin yanında:D gorsun bakalim kim "herhangi"ymiş. hıh.. 6. olmusum 274 puan almısım, matematikten ve geometriden 1, fizik 2, kimya 1 yanlişim var, biyoloji tam:P turkçeden 1 yanliş cıkardi genelde 4 tane yapmısım aferim bana, batıran o olmus, keyifliğim be :)[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ya sapitma lütfen:) neyse keyfim yerinde guzel oldu rahatladım[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: dory, 11 Aralık 2005 19:47 tarihinde demiş ki: üeeehh budur! hahah sali gunu dershaneye gittigimde ugrasam mı rehberlik ogretmenimin yanında:D gorsun bakalim kim "herhangi"ymiş. hıh.. 6. olmusum 274 puan almısım, matematikten ve geometriden 1, fizik 2, kimya 1 yanlişim var, biyoloji tam:P turkçeden 1 yanliş cıkardi genelde 4 tane yapmısım aferim bana, batıran o olmus, keyifliğim be :) süfersin :D inandık sana :))[signature][hline]harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 eöh. geometriden yanlışı var haha. :p[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 evet valla ezin beni, bi oncekinde tam yapmıstım:P rehberlikçinin suratındaki ifadeyi gorunce yaşanacak anı düşündükçe ucuyorum sevinçten *!koşelerini sayar ..5, 6, 7*[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 aah ah hiçbir zaman güzel olmadı ki yarın olsun..[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 sevindim bencede ugra rehberlikcinin yanına :) hak ediyor ehehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bi önceki sınavda, sınıfta sonuncu olmanın verdigi üzüntü ve gaz ilen, çalişmam gerektigini anlayıp -oha- paticigin de kapali olmasını avantaj sayarak biraz kastım(3gün kadar:P) ve sonuc; bugun sınav olduk, daha lise sonların sonucları okunmadi ama mezunlar arasında 4. olmusum oleey! çok mutluyum ehu :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 O iş olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 başarılarınızın devamını dilerim efendim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar