dory Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 biraz utana sıkıla, biraz sacmalayarak belki, anlatmak istedim: yarın yepyeni bir yıla başliyorum yeni dershanem yeni calişma ortamı yeni arkadaslarım olucak. En iyi şekilde degerlendirilmeyi bekleyen cok guzel bir yılım var ve gecen sene yaptıgım hataların hiç birini tekrarlamadan sonuna kadar kararlilikla gitmeyi düşünüyorum. bu hatalari telafi etmek isterken hayallerimden vazgecmeyi bile düşündüm..hiç istemedigim bi hayatı kabul ettim içimde, sanırım onların kıymetini bana hatırlattıkları için anneme ve sevdiklerime teşekkur etmem gerek..yarın guzel olucak, inanıyorum buna. en azından olması için çabalamam gerektigini biliyorum, yaptıgım hatalardan ders almam gerektigini biliyorum ve kahretsin ki hayatımın o sınava bagli oldugunu da.. yarın cok guzel olucak, sıkı bir kahvaltı yapip ,kahvemi içip dershaneme gidicem,ve inşallah herşey iyi bitecek sıkılmadan sonunu getiren herkese teşkür :P[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 yuru be dony.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 umarim hersey istedigin sekilde gider.... ben de kendime cok sözler verdim bu sene icin , umarim tutabilirim onlari senin gibi. basarilar =)[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Yeni yıl gazı , her sene oluyor bana senenin ortalarında doğru sönüyorsun merak etme, heves falan kalmıyor[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Başarılar.[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 senin için hayırlısı olsun...[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Herşey istediğin gibi olur umarım[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 go balış :) yine başarıların sayesinde seninle gurur duymamı sağlayacağına eminim. çook güzel olucak merak etme :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ben hala kabul edemedim o istemediğim hayatı. gerçi bu yıl çalışıyorum derslere giriyorum, dinliyorum ama. üniversteyi bitircek kadar "gaz" yok bende. ben yine geçen seneki hataları tekrarlamak istiyorum sanırım, bütün derslerden kalmıştım ama geçirdiğim en güzel sene olmuştu. neyse, belki bi gün ben de akıllanırım.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 basarılar[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 yine yeniden...[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 hadi hayırlısı, umarım dilediğince bir yıl geçirirsin.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 teşekkurler, yatmaya gidiyorum(!), yaz boyu sabah yatıp akşam kalkmaya alişmiş bunyem bunu kaldıramayabilir:P iyi dilekleri için de teşekkürler herkese ama bu yeni yıl gazı değil, gecmişinden ders almıs birinin, gelecek planı olabilir olsa olsa:)[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Voys, 03 Ekim 2005 20:39 tarihinde demiş ki: hadi hayırlısı, umarım dilediğince bir yıl geçirirsin. geçiremediğin için KISKANMA MİLLETİ!!![signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 dont worry be happy umarım herşey iyi gider sende összede olmaktan kurtulursun ;)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 İnsan istedimi herşeyi yapar.Yeterki istesin.Önemli olan hedefini dogru belırlemen ve bunu ıcın ne kadar fedakarlık yapabılecegındır. Buyuk hedefler koyma bastan.Herzaman kendıne kucuk hedefler koy.Bu kucuk hedefler senı bır sonrakıler ıcın motıve edecektır,hazırlayacaktır.Mesela:3hafta sonra falanca kıtabı bıtırecem de ve bıtır mutlaka.Emın ol kendıne guvenın artacaktır. ''İnsanoğlunun içinde uyuyan güçler vardır. Kendisi bile şaşırır. Çünkü bu güçlere sahip olduğu aklından bile geçmez. Bu güçleri uyandırıp eyleme geçebilirse, o kişinin hayatında büyük bir devrim olurdu.'' Swette Marden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 yürü be dory kim tutar seni ;) artık geceleri geyik yapamamaya alışmak zor olcak ama olsun.. inşallah herşey gönlünce olur :) :tebrikz:[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ilk gun bitti:) garip hissettim, sınıfta en yuksek 3. oss puanı benim, emin değilim(sınıf sıralamalarını nedense acıklamadılar) ama en iyi sınıf bizimki galiba, sevdim gibi gibi, ogretmenler de sizin soylediginiz gibi hedefleri ufaktan baslatmamızı ama surekli tutmamızı soylediler, of yorgunum biraz aylardan sonra kalem tutmak zor geldi yazı yazamadım valla:D @lonely ayıp ettin haftasonları ne gune duruyor:P[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 valla bende klavyeye o kadar alışmışımki 2 dakika kalem tutsam parmağıma kramp girio.. bacımsın ;) hafta sonları acısını çıkartırık :-p[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 iyi bakalım hayırlısı olsun senin için ben söz falan vermedim kendime,rahat bıraktım herşeyi nasıl olması gerekiyosa öyle olcak hepimiz için hayırlısı olsun aslında[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 lülülüülü! hehe ulan, bugun sınav olduk 4. olmusum 284 sayisal puanım, (işledigimiz yerlerden geldi sorular ama) mutluyum huzurluyum;)[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 inşallah hersey istedigin gibi olur[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ne gusel bole dewam sene sonuna kadar ne okuycaksın üni de??[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! so much for my happy endıng... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bilgisayar veya makine( ama tabiki hayalim bilgisayar muh.)[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 hadı başarılar hayırlısı olsun[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar