Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugüne Kadar İnsanlığa Yapmış Olduğunuz Hizmetler??

SunBird

Öne çıkan mesajlar

Genelde adetimdir hafta sonları sabahları kendimle bi hesaplaşırım bütün hafta ne ettim ne yaptım ne hatam oldu ne doğrum oldu diye.

Ama bu haftasonu şöyle bir düşündüm. Acaba benim bu insanlığa bu ülkeye yada oturduğum çevreye yada hiç farketmez internet üzerinden yaptığım herhangi bişeyle insanlara , bu gezegene ne gibi faydalarım oldu?

Yani kendimce ben bu dünyadaki sorunlara dahada sorun eklemek için mi geldim yoksa o sorunları sırtlayan ve çözen kişilerden birimiyim. Bilmiyorum bence herkesin bu dünyaya bişeyler bırakması en azından bir kaç sorunu çözemesi yada insanlık, ülkesi adına yapılması gerekenleri çok ufakta olsa (Örn : Türkçe Vikipedi'de en azından bi makale yazması yada ne biliyim türk halkı için internette oluşturulan bu topluma yardım etmesi gibi) çözmesi yada yapması gerekli diye düşünüyorum.

Neyse fazla uzattım ama sizinde bu konu hakkında görüşlerinizi ve yaptıklarınızı paylaşmanızı istiyorum.[signature][hline]Söz söylemek için önce duymak, dinlemek gerek.
Sen de söze, dinlemek yolundan gir.
Mevlana

Sosyal ağlarda paylaş

[li]benim varliğimın huzuru,[/li]
[li]dunyaya kattıgım guzellik[/li]
[li]cevremdekilere sactıgım ısık[/li]

ehue, ulkeye bişey katabilmek için once yarı parazit olarak yasadıgım bu hayattan kurtulmam ve ekonomik özgürlüğümü elime almam lazım diye düşünüyorum ben[signature][hline]you have no chance to survive make your time!
ha ha ha!
Sosyal ağlarda paylaş

Soru:
Bugüne Kadar İnsanlığa Yapmış Olduğunuz Hizmetler??

Cevap:
said:
dory, 10 Aralık 2005 13:46 tarihinde demiş ki:
benim varliğimın huzuru,
dunyaya kattıgım guzellik
cevremdekilere sactıgım ısık

Dory'e megaloman olduğunu söyledim, sakin olmasını öğütledim... Ölle hep bennnnn demek hoş değil tabi.. ;)[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

once kendimi tamamlıyımda dısarıyı sonra dusunurum.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

sınıfımdaki insancık kardeşlerimi politik açıdan uyarmak ve türkienin şu an nasıl bi sömürü altında olduğunu anlatmak oldu benim en büyük faydam..[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

bembeyaz pati güsel pati =))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...