SunBird Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Genelde adetimdir hafta sonları sabahları kendimle bi hesaplaşırım bütün hafta ne ettim ne yaptım ne hatam oldu ne doğrum oldu diye. Ama bu haftasonu şöyle bir düşündüm. Acaba benim bu insanlığa bu ülkeye yada oturduğum çevreye yada hiç farketmez internet üzerinden yaptığım herhangi bişeyle insanlara , bu gezegene ne gibi faydalarım oldu? Yani kendimce ben bu dünyadaki sorunlara dahada sorun eklemek için mi geldim yoksa o sorunları sırtlayan ve çözen kişilerden birimiyim. Bilmiyorum bence herkesin bu dünyaya bişeyler bırakması en azından bir kaç sorunu çözemesi yada insanlık, ülkesi adına yapılması gerekenleri çok ufakta olsa (Örn : Türkçe Vikipedi'de en azından bi makale yazması yada ne biliyim türk halkı için internette oluşturulan bu topluma yardım etmesi gibi) çözmesi yada yapması gerekli diye düşünüyorum. Neyse fazla uzattım ama sizinde bu konu hakkında görüşlerinizi ve yaptıklarınızı paylaşmanızı istiyorum.[signature][hline]Söz söylemek için önce duymak, dinlemek gerek. Sen de söze, dinlemek yolundan gir. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 [li]benim varliğimın huzuru,[/li] [li]dunyaya kattıgım guzellik[/li] [li]cevremdekilere sactıgım ısık[/li] ehue, ulkeye bişey katabilmek için once yarı parazit olarak yasadıgım bu hayattan kurtulmam ve ekonomik özgürlüğümü elime almam lazım diye düşünüyorum ben[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bi beyin cerrahı olayım, o zaman düşünürüm.[signature][hline]Kim demşise demiş tarihinde demiş ki: Elini uzat yine, yalansan yalanı severim, benim ol benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Soru: Bugüne Kadar İnsanlığa Yapmış Olduğunuz Hizmetler?? Cevap: said: dory, 10 Aralık 2005 13:46 tarihinde demiş ki: benim varliğimın huzuru, dunyaya kattıgım guzellik cevremdekilere sactıgım ısık Dory'e megaloman olduğunu söyledim, sakin olmasını öğütledim... Ölle hep bennnnn demek hoş değil tabi.. ;)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Evet, bizim saçtığımız ışıktan hiç bahsetmemiş =)[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 once kendimi tamamlıyımda dısarıyı sonra dusunurum.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bizim ev zemin katta ampul yanmıştı apartmandaki ve bize gelen en az 2 3 kişi yuvarlanıp küfür etti geçen gün yeni ampul taktım oraya herkes dua etti.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Spidee, 10 Aralık 2005 14:10 tarihinde demiş ki: Evet, bizim saçtığımız ışıktan hiç bahsetmemiş =) ehuheh[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Minibüste ablalarımıza çok güzel yer veririm. Hatta kocaelinden istanbul'a giderken bi kıza yer vermiştim, sonra bütün yolu ayakta gitmiştim. Bu biraz enayiliğe kaçtı ama olsun.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 çok pis melankoli takılırım , sayılır mı?[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bende uçakta hostese yer vermiştim bi kere.[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bu sorunun tam tersi olsaydı bir sayfa yazabilirdim![signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ne benim hayata kazandırdııım nede hayatın bana[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 çevreye saçtığım karanlık ;) *!grinz*[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Doğmuş olmam insanlık için son derece önemli bir gelişme. ahhh ahh beni anlayamayan bir gezegendeyim :/[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 geçen gün yoldaki su şişesini aldım çöpe attım... :tebrikz:[signature][hline]Bu memleket tarihinde Türk'tü, o halde Türk'tür ve ilelebet Türk olarak kalacaktır... M. Kemal ATATÜRK 66. madde: "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Cintonik, 10 Aralık 2005 14:13 tarihinde demiş ki: once kendimi tamamlıyımda dısarıyı sonra dusunurum. onun saçtığı ışık bizim ışıklarımızı engellior galiba :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Yere sümküren birini dövmüştüm sayılırmı_?[signature][hline]Eh Tıklayın Artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 @zack: ı ıh[signature][hline]Kim demşise demiş tarihinde demiş ki: Elini uzat yine, yalansan yalanı severim, benim ol benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: ZaCk, 10 Aralık 2005 18:36 tarihinde demiş ki: Yere sümküren birini dövmüştüm sayılırmı_? akşam akşam kopardın beni:))[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yeniden düşündüm de adamın sümkürdüğü şeyi alıp çöpe atmışsa olur bak[signature][hline]Kim demşise demiş tarihinde demiş ki: Elini uzat yine, yalansan yalanı severim, benim ol benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yoq deve :D[signature][hline]Eh Tıklayın Artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hiç bir şey yapmadım sayılır mı ?[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 otobüste amcalara teyzelere çok pis yer veririm sonraaaa pazardan gelen teyzeciklere yardım ederim taşımalarında :D tam tersi olsaydı sorunun eyvah :D[signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 sınıfımdaki insancık kardeşlerimi politik açıdan uyarmak ve türkienin şu an nasıl bi sömürü altında olduğunu anlatmak oldu benim en büyük faydam..[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar