NaNcY Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ben ki nu-metale hic bi zaman isinamamistim ama dun Mudvayne i canli izledim ve vay anasina dedim..Bi kere vokaller ve bas asmis zaten..Hazir su palyaco kostumleri fln biraz fazla Slipknot u "andiriyo" ama olsun..Happy an itibariyle favori sarkilarimdan biri..ahh ahh ne kosel idi.. Nese millet acep siz ne dusunuyosunuz mudvayne slipknot ya da nu metal hakkinda..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 nu metal bence metal kulturune yenı yenı gırmıs ergenlerın dınledıı muzıktır.belırli süre sonra bı bok olmadıgını anlarlar ve kayarlar heavy death vs vs anlamayanda öle dvm eder[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Slipknot severiz ailecek.Annemle oturup wait and bleed; babamla oturup before i forget dinleriz.Numetal=slipknot bence.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Soulfly, 11 Aralık 2005 01:59 tarihinde demiş ki: nu metal bence metal kulturune yenı yenı gırmıs ergenlerın dınledıı muzıktır.belırli süre sonra bı bok olmadıgını anlarlar ve kayarlar heavy death vs vs anlamayanda öle dvm eder Ağır bir itham..Bende metal tümüyle liseli müziği desem?(ki düşüncem bu değildir)..Yaş guruplarını müzikle eşleştirmeyin illa bişey-ci olmak gerekmez ne hoş gelir onu dinler..Ha gençlik nu-metal seviyor,ben geçtim ergen dönemlerini yıllar önce sevdiğim nu-metal şarkıları boldur.. Ama bunları dinlerken Judas,Maiden,Death,Dio da dinliyordum radyoda Tarkan çalsa onuda dinlerdim...Ruh hali bunlar[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you [Bu mesaj BulletRide tarafından 11 Aralık 2005 02:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaNcY Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Bencede genelleme yanlis..Dunku konserde en az 30 tane 30-40 yas arasi vardi... zevklerin yasla alakasi olsa da tamamen buna baglamak sacma bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SiD- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mudvayne ;) Kraldır ya.Determined şarkısı hele offff bitiom ya.Basscılarına ailecek hayranız...[signature][hline]Ultima Tr.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Rap metal dinlemeyin, dinlettirmeyin =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 mayhem e katılıyorum.. ya da nu-metal demeyin nu-popumsal-repli-distorjınlı müzük (silipnatı bilmem ama genel olarak nu metale bakışım bu)[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SiD- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ya şunu anlamıyorum, adam Nu metal dinleyince gereksiz mi oluyor? Yani illa sizin beğendiniz tarzı dinleyince mi adam yerine koyuyorsunuz karşınızdakini.Nu metal dinleyenlere hep pozer gözü ilemi bakıyorsunuz? Nedir bu Nu metal nefreti? :-)[signature][hline]Ultima Tr.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 nu-metal nefreti Rock müziği yozlaştırmasından ileri geliyor bence.[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 LD 50 , nothing to gein ve a world so cold güzel sarkilar.Slipknot'in da dinlenilesi sarkilari var baya. Bu iki grubu eskisi kadar cok dinlemesem de , dinleriz yine arada eski tadini alamasak bile. Coal Chamber & Korn da iyidir nu metal ya da alternative metal'e örnek olarak. [signature][hline]"For this gift of dream I must pay the price with the loss of life's pleasures" [/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 11 Aralık 2005 13:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 adam gibi yapan 3-5 grup var, mudvayne de fena değil (3-5 şarkısını dinlemişliğim var sadece ama fena gelmedi) diğerlerini at çöpe, çünkü yozlaştırıcı bir tür nu metal gerçekten. veya geçiş türü de denilebilir, ama olmasaydı daha iyi olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 mudvayne iyidir candır severiz, DIIIEEAAG said: Soulfly, 11 Aralık 2005 01:59 tarihinde demiş ki: nu metal bence metal kulturune yenı yenı gırmıs ergenlerın dınledıı muzıktır.belırli süre sonra bı bok olmadıgını anlarlar ve kayarlar heavy death vs vs anlamayanda öle dvm eder evet bunu yazanın nicki de soulfly[signature][hline]1995 -> We are In Flames, towards the dead archaic heavens... 2005 -> We are In Flames, we reach heaven tonight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Soulfly, 11 Aralık 2005 01:59 tarihinde demiş ki: nu metal bence metal kulturune yenı yenı gırmıs ergenlerın dınledıı muzıktır.belırli süre sonra bı bok olmadıgını anlarlar ve kayarlar heavy death vs vs anlamayanda öle dvm eder Biraz gereksiz bi tanım olmuş, direk olarak "numetal bi b.k deildir" demişsin.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Şimdi dinliyorum. Bana da o kadar kötü gelmediler, ama muhteşem de değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 dig'i canlı izlediğimden beridir dinlemiyorum. groove metal yapmaya kastılar o da bi bok olmadı (bkz. HELLYEAH) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 çokta fena değildir mudvayne, dinlenir arada.. gaz falan verebiliyor hatta zamanına göre :p Happy; http://www.youtube.com/watch?v=L5ZbdDDNz3c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Soulfly said: nu metal bence metal kulturune yenı yenı gırmıs ergenlerın dınledıı muzıktır.belırli süre sonra bı bok olmadıgını anlarlar ve kayarlar heavy death vs vs anlamayanda öle dvm eder[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Nickinle çelişmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 nickini alırken taze ergenmiş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 nu metal ölmedi mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 soulfly nü değil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 forget to remember iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 CthuLhu said: soulfly nü değil ki? nümtrak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar