Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mudvayne

NaNcY

Öne çıkan mesajlar

Ben ki nu-metale hic bi zaman isinamamistim ama dun Mudvayne i canli izledim ve vay anasina dedim..Bi kere vokaller ve bas asmis zaten..Hazir su palyaco kostumleri fln biraz fazla Slipknot u "andiriyo" ama olsun..Happy an itibariyle favori sarkilarimdan biri..ahh ahh ne kosel idi..

Nese millet acep siz ne dusunuyosunuz mudvayne slipknot ya da nu metal hakkinda..?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soulfly, 11 Aralık 2005 01:59 tarihinde demiş ki:
nu metal
bence metal kulturune yenı yenı gırmıs ergenlerın dınledıı muzıktır.belırli süre sonra bı bok olmadıgını anlarlar ve kayarlar heavy death vs vs

anlamayanda öle dvm eder

Ağır bir itham..Bende metal tümüyle liseli müziği desem?(ki düşüncem bu değildir)..Yaş guruplarını müzikle eşleştirmeyin illa bişey-ci olmak gerekmez ne hoş gelir onu dinler..Ha gençlik nu-metal seviyor,ben geçtim ergen dönemlerini yıllar önce sevdiğim nu-metal şarkıları boldur..
Ama bunları dinlerken Judas,Maiden,Death,Dio da dinliyordum radyoda Tarkan çalsa onuda dinlerdim...Ruh hali bunlar[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
Love letters in the sand..
I remember you

[Bu mesaj BulletRide tarafından 11 Aralık 2005 02:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mayhem e katılıyorum..
ya da nu-metal demeyin
nu-popumsal-repli-distorjınlı müzük (silipnatı bilmem ama genel olarak nu metale bakışım bu)[signature][hline]they call us problem child
we spent our lives on trial
we walk an endless mile
we are the youth gone wild
we stand and we won't fall
we're the one and one for all
the writing's on the wall
we are the youth gone wild

Sosyal ağlarda paylaş

LD 50 , nothing to gein ve a world so cold
güzel sarkilar.Slipknot'in da dinlenilesi sarkilari var baya.
Bu iki grubu eskisi kadar cok dinlemesem de , dinleriz yine arada eski tadini alamasak bile.
Coal Chamber & Korn da iyidir nu metal ya da alternative metal'e örnek olarak. [signature][hline]"For this gift of dream I must pay the price with the loss of life's pleasures"
[/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
lylide..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 11 Aralık 2005 13:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mudvayne iyidir candır severiz, DIIIEEAAG

said:
nu metal
bence metal kulturune yenı yenı gırmıs ergenlerın dınledıı muzıktır.belırli süre sonra bı bok olmadıgını anlarlar ve kayarlar heavy death vs vs

anlamayanda öle dvm eder

evet bunu yazanın nicki de soulfly[signature][hline]1995 -> We are In Flames, towards the dead archaic heavens...
2005 -> We are In Flames, we reach heaven tonight!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nu metal

anlamayanda öle dvm eder

Biraz gereksiz bi tanım olmuş, direk olarak "numetal bi b.k deildir" demişsin.[signature][hline]Why can't you see that I try;
Every tear I shed, is for you?
-----------------------------------
PATİCİK FM
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...