bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 G.Kore de çalışan bir borsacı şirketine tam 345 milyon YTL kaybettirdi. Obezlik sorunu yaşayan ve parmaklarının çok şişman olmasından kaynaklanan klavyeyi rahat kullanamama sorunu ona hayatı zindan etti. 600 hisse senedini yanlışlıkla 1 yen e satarak Şirketine 345 milyon ytl kaybettirdi. Şirket Yılbaşı ikramiyelerini keserek zararı bir nebze olsun hafifletmeye çalıştı. Şirket iflas tehlikesinde. ps: Haber bütün gazetelerde var.kaynak koymak istedim fakat net cafede çoğu haber sitesi açılmadı =) [signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ağzım açık okudum haberi, adama da yazık, şirketine de yazık.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Dünyanın tek aptal japonu ilan edilir o adam :D[signature][hline]Söz söylemek için önce duymak, dinlemek gerek. Sen de söze, dinlemek yolundan gir. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bende sabah gazetesinde okudum. geri almışlar senetleri ama o kadar zarar etmşler.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 tamamda geri dönüşü yokmu hata oldu diye? gün gibi ortada cocuk oyuncagımı bu? turkiyede olmaz mesela haksız zengin olmak yasasından dolayı aldıkları hisse senetlerini satarken paralara el koyulur garanti :)[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ahh harakiri![signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Adam iptal[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Minke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Aslında japonyada olup o satılan hisse senetlerini almak lazımdı. Bi anda trilyoner olurduk valla. 1 Yen dediğin neki :P[signature][hline]Söz söylemek için önce duymak, dinlemek gerek. Sen de söze, dinlemek yolundan gir. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 kessen kesilmez o herif yazık hehe[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FroSTorM Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Chemical katılıyorum harakiri yapmadan kurtulmaz o adamın şerefi :)[signature][hline]Rakı şarap içiyorsam sanane Yoksa sana bi zararım içerim İkimiz gelsek kıldan köprüye Ben dürüstsem sarhoşkende geçerim..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 acidim bak simdi..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Sağlık olsun[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ikramiyesini alamayan herkes nede kızıyodur adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Öeh... Olaya bak yaa... Hadi amcam yapmış bi hata, şirketi dağıtmış da, diğerlerinin suçu ne, yılbaşı ikramiyesinden kesiliyo para? Gerçi "Adamı biz öldürmeyelim, bunlara öldürtelim" mantığıyla yapılmış da olabilir, akıllı adamlar şu caponlar vesselam...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 kesin çıkışta döverler bu tombulu... obez şey[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 345milyar fln gibi düşündüm baştan sonra milyon ytl oldugunu görünce o_O !!!!!!!!!!!!!!! ama bence bu işin altında bişey var. kimse basamıyo diye yanlıslıkla 1 yenden satmaz bişeyi ya...[signature][hline]> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: SunBird, 10 Aralık 2005 17:04 tarihinde demiş ki: Dünyanın tek aptal japonu ilan edilir o adam :D aptallıkla ilgisi yokki adam bişeyi yanlış anlayıp yapmamış[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: SunBird, 10 Aralık 2005 17:04 tarihinde demiş ki: Dünyanın tek aptal japonu ilan edilir o adam :D Japon? O_o Güney Koreli değil miydi adam?[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... Ağır ağır, yavaş yavaş... Saplık nedir, ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yazık adama yaa :( hayatı kaydı...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 cana geleceğine mala gelsin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Starcraft'da deli ederdi bu Koreliler oh iyi olmuş aptal bi tane varmış demek aralarında...[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 sc de hayvanlar.. ama acidim yine bah =) türk dostular hem =P[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 çıkışta, etinden sütünden yararlanırlar o adamın.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Sağlık olsun.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 tak tus olayını anlamadım ben yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar