Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tek Tuşla 345milyon YTL kaybettirdi.

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

G.Kore de çalışan bir borsacı şirketine tam 345 milyon YTL kaybettirdi.
Obezlik sorunu yaşayan ve parmaklarının çok şişman olmasından kaynaklanan klavyeyi rahat kullanamama sorunu ona hayatı zindan etti.
600 hisse senedini yanlışlıkla 1 yen e satarak Şirketine 345 milyon ytl kaybettirdi.

Şirket Yılbaşı ikramiyelerini keserek zararı bir nebze olsun hafifletmeye çalıştı.
Şirket iflas tehlikesinde.

ps: Haber bütün gazetelerde var.kaynak koymak istedim fakat net cafede çoğu haber sitesi açılmadı =) [signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

bende sabah gazetesinde okudum. geri almışlar senetleri ama o kadar zarar etmşler.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

tamamda geri dönüşü yokmu hata oldu diye?
gün gibi ortada cocuk oyuncagımı bu? turkiyede olmaz mesela haksız zengin olmak yasasından dolayı aldıkları hisse senetlerini satarken paralara el koyulur garanti :)[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Sosyal ağlarda paylaş

Öeh...

Olaya bak yaa...

Hadi amcam yapmış bi hata, şirketi dağıtmış da, diğerlerinin suçu ne, yılbaşı ikramiyesinden kesiliyo para?

Gerçi "Adamı biz öldürmeyelim, bunlara öldürtelim" mantığıyla yapılmış da olabilir, akıllı adamlar şu caponlar vesselam...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...