knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yahu benim şifre halen gelmedi ucuracam bu serveri yerinden ha az kaldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 nays[signature][hline]myBraweFRiend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hayırlı ugurlu olsun vatan haini ilan edildim :D pianada klzln1iyle ugraşırken f9devile oy verdim dedim vatan haini ilan etti yanındakiler de çullandı:D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 en büyük f9 :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Daha oy Vermedim Anlasiriz ;)[signature][hline]myBraweFRiend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 şşşşşşşşşşşşş rüşvet almak yok ama bana item verenlere iyilik dusunuruz :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 kralligin ne ise yaradigini web sitesinden okuyun sonra oyunuzu bilerek verin bence :) Konusmalardan anladigim kadariyla pek bilincli degil kimse... :) [Bu mesaj JadeReal tarafından 07 Aralık 2005 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: JadeReal, 07 Aralık 2005 17:32 tarihinde demiş ki: kralligin ne ise yaradigini web sitesinden okuyun sonra oyunuzu bilerek verin bence :) Konusmalardan anladigim kadariyla pek bilincli degil kimse... :) [Bu mesaj JadeReal tarafından 07 Aralık 2005 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] :P[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 benimde söle ezik büzük lvl34mü ne lkarakter var human hayatta yaptığım tek hata yanlışlıkla açmış ve kasmıştım o çarı areste onunda oy hakkı var deilmi??? Oyumu kime versemkine ?????kim daha ezikse ona vercem yükselsin yücelsin^^...[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: JadeReal, 07 Aralık 2005 17:32 tarihinde demiş ki: kralligin ne ise yaradigini web sitesinden okuyun sonra oyunuzu bilerek verin bence :) Konusmalardan anladigim kadariyla pek bilincli degil kimse... :) [Bu mesaj JadeReal tarafından 07 Aralık 2005 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] command' a bakarakta bilgi edinebilirsiniz..[signature][hline]myBraweFRiend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 EVEt krallik en guclu chara ait olmali diye birsey yok .. Yonetimsel birsey exp rate ayarlanabiliyor, kralin etrafinda drop rateler daha fazla dusebiliyor, vergi toplayabiliyor, ve aslinda K2 ile sizler arasinda bir turde kopru oluyor. Ne oldugunu bilmeden oy vermeyin arastirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 o zman annaşalım hepimiz bi kişiye oy verelim exp ve drop rate leri tavana vurdursun :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bi daha baktımda bizim bi türk kral seçmemiz şart kral oyuna gircek exp event yapacak biz uyuyo olcaz yoksa :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 BuDa Bi CeLiŞKi.. :horace:[signature][hline]PaTeTiK CümLeLeRiMi PraTiK YapMan GEReK Bu StaTiK HayaTiEstetik Hale GeTiREBiLMeK iÇiN, PSikoTiK TuTuMu ELasTiK SeKLe KoYMaK Ve GeNeTiK RuH DüZENLeYiCiSiNi DeVReYe SoKMak TEK TaKTiK OLMaLı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 aga ben kral olabilir miyim? aga plsss bana oy werin :D aga pokunu yiyim bana oy wer :D zuhahahha[signature][hline]nick:stratavorious(paladin) nation:dönme :) level:66 np:up up up :P server:ares durum:şubatın sonunda 70 olcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: _stratavorious_, 07 Aralık 2005 18:45 tarihinde demiş ki: aga ben kral olabilir miyim? aga plsss bana oy werin :D aga pokunu yiyim bana oy wer :D zuhahahha alaka kuramadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 jade cekemiolar takma kafana xD[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Marl0_on, 07 Aralık 2005 21:12 tarihinde demiş ki: jade cekemiolar takma kafana xD ehuehueuhe:P[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Evet Teselliye ihtiyaci Var :horace:[signature][hline]PaTeTiK CümLeLeRiMi PraTiK YapMan GEReK Bu StaTiK HayaTiEstetik Hale GeTiREBiLMeK iÇiN, PSikoTiK TuTuMu ELasTiK SeKLe KoYMaK Ve GeNeTiK RuH DüZENLeYiCiSiNi DeVReYe SoKMak TEK TaKTiK OLMaLı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necoooooooo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bence krallığa en uygun F9DeviL dir..Çünkü her msj attığınızda karşılık veriyor.Bazı kendini beğenmişler ise pm kapalı,msj atsanız cvp vermiyor. KO da tek başına Breth e girip crystali kırarak np kastirdiği gümleri unutmayalim..[signature][hline]İmzanız Kural Dışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: necoooooooo, 07 Aralık 2005 22:11 tarihinde demiş ki: bence krallığa en uygun F9DeviL dir..Çünkü her msj attığınızda karşılık veriyor.Bazı kendini beğenmişler ise pm kapalı,msj atsanız cvp vermiyor. KO da tek başına Breth e girip crystali kırarak np kastirdiği gümleri unutmayalim.. Evet f9 cevap verir cunku 1234565677 tane kendi millettinden insanla oynamiyor :D azicik pm gidiyodur ona. Ayrica krllik secimlerinin gucle tasla alakasi yok siz hala anlamamissiniz neye oy verdiginizi .. F9 kral olmasada tas kircak merak etmeyin. Verdiginiz pot paralari tp paralari F9 un cebine gidecek baska birsey degil hem artik KE de F9 degil F99 gelse brethtte tas kirip altinda yatma zamanlariniz gecti . Aslinda bu basligi saolsun arkadas bole acmis benim icin ama el moradda oy verebileceginiz iki kisi var :) Neden derseniz Futulity Yunan Turk dusmani Epsi Turklere komutan satirindan ettigi kufurler yuzunden az kaldi banlaniyordu. F9 guclu bir char ama cocuk ve yasadigi ulkenin saat dilimine bile denk gelemezsiniz ki boss drop falan yakalayacaksiniz da %20 exp perioduna denk geleceksiniz. Yada derdinizi hepiniz ingilizce anlatacaksiniz. O yuzden okuyun diyorum krallik neymis ne ise yararmis bence iki seciminiz var mantikli olan artik onuda siz bilirsiniz :D :D eheheheh bilmem anlatabildimmi :D ahahahah hani ben 2 diyorum burda da siz onu 1 yapin ahahahh anlatabildim mi? he? :D :D [Bu mesaj JadeReal tarafından 08 Aralık 2005 02:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Jade Allah aşkına sen kraliçe olunca bana para vericen mi ondan haber ver. Benim çevrem çok geniş bak bi haber salsam en az 50 kişi sana oy verir. Amaaa işte can alıcı nokta: Ya sen beni tanımazsan kraliçe olunca? ya tempra misali (anlarsın ya) Olmazsın dimi? Bana bi shell set çekersin dimi? Çekmezsin sen inan ki çekmezsin. Amaaaa oylar gavura gitmesin o da ayrı bi mevzu.[signature][hline]HuRaFe BuNLaR HuRaFe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Kralice olunca jade bana asgada arsa alicak , sözu var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bundan sonra yeşim ablaya ece abla dicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar