PSX Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hersey bir yana jade de hit oldu :P topic patladı ama buna tartısmaların cok buyuk etkisi oldu evet yeni hitimiz jade_real :D :D çok surmez k1z1nli hemen damlar buraya hit olmak onun dogasında var kimseye kaptırmaz :D :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Beowolf, 08 Aralık 2005 04:01 tarihinde demiş ki: bundan sonra yeşim ablaya ece abla dicem :D Ahahahaha ne alakaaa kim o Ece hangi Ece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: PSX, 08 Aralık 2005 08:12 tarihinde demiş ki: hersey bir yana jade de hit oldu :P topic patladı ama buna tartısmaların cok buyuk etkisi oldu evet yeni hitimiz jade_real :D :D çok surmez k1z1nli hemen damlar buraya hit olmak onun dogasında var kimseye kaptırmaz :D :D :D Buda alakasiz nie hit olim basligi benmi actim? Burda ciziktirip duruyosunuz siz de hit oldunuz o zaman :D :D :D Konuyuda siz patlatiyosunuz ben evirip cevirip yerine getiriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: efendi, 08 Aralık 2005 02:33 tarihinde demiş ki: Jade Allah aşkına sen kraliçe olunca bana para vericen mi ondan haber ver. Benim çevrem çok geniş bak bi haber salsam en az 50 kişi sana oy verir. Amaaa işte can alıcı nokta: Ya sen beni tanımazsan kraliçe olunca? ya tempra misali (anlarsın ya) Olmazsın dimi? Bana bi shell set çekersin dimi? Çekmezsin sen inan ki çekmezsin. Amaaaa oylar gavura gitmesin o da ayrı bi mevzu. :) Bu da biz Turkler. Ben sizlerden dolayi cok umitli degilim birsey secilecegime merak etmeyin. Cikip f9 gibi bunun icin potta dagitamam, kizin1 i gibi pianda beyanatta veremem... Ama siz de biliyorsunuzki kralice olacak olsam Turkler avantajli olurlar. BU bir gercek. El Moradda hatta belki karusda dahil tam bilmiyorum clan yapilarini ilk ondaki tek Turk claniyim. Bugune kadar sadece ve sadece iyi Turk playerlari clanima almak gibi bir iddiam olmasa yuz kere ilk 5 in icine yerlesirdim.Komutan satirlarindan cok didistim Turklugumuze laf atiyolar die. Sonucta milli oyunumuz degil KO ama :) cogunlugumuza ragmen burada ezilen tarafiz biliyorsunuz ve bu krallik meseleside bunu yikmak icin guzel bir firsat. Ama burda o kadar cok atip tuttunuzki bana nedendir bilinmez bu yuzden sizlerin oyuna zaten benim guvenim yok. Ben de bu Gevurlara cok attim tuttum ama beni sizlerden daha iyi anlar ve severler :) ama onlar birbirlerine oy verirler..Bu sebeple kralice olmak gibi bir hayalim yok. EL Moradin neredeyse tamami Turk ama secimlerin sonunda F9 cikacagina eminim. Nie oy verdin diye sorarsan Pianada oturan 30+ chara soyle cevap vericek " Ya aga adam cok guclu yaaa, bedava da pot dagitiyo" ( bunu denedim ben bu cevabi aldim :D ) ahahahah :D :D :D [Bu mesaj JadeReal tarafından 08 Aralık 2005 11:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 :P su aga lafına zaten gıcık oluyom :@[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Ben de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 aga banada pot aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: knihtonline_, 08 Aralık 2005 12:16 tarihinde demiş ki: aga banada pot aga ehehe evet saniyoki bizimkiler F9 kral olunca hala pianda pot dagitacak :D :D :D Kral yapmazsalarda f9 kusecek artik savaslara katilmayacak cok salliyordu F9 bizimkileri :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 el morad in king i secilmedimi daha ? karuslarda secildi :S[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Marl0_on, 08 Aralık 2005 12:19 tarihinde demiş ki: el morad in king i secilmedimi daha ? karuslarda secildi :S Bilmem ben oyunda degilimki belki secilmistir.:D :D [Bu mesaj JadeReal tarafından 08 Aralık 2005 12:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 isalla king sen olmussundur yada queen iste :p[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 poli bi kaç vizeden daha batırırsa bi şey olamicak XD[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:145k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Marl0_on, 08 Aralık 2005 12:22 tarihinde demiş ki: isalla king sen olmussundur yada queen iste :p Ben olamam Marlo :) ama tesekkur ederim dilegin icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Polithe1st, 08 Aralık 2005 12:23 tarihinde demiş ki: poli bi kaç vizeden daha batırırsa bi şey olamicak XD Aaaaaa Karusta universitemi var? :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 agaaaaaaaaaa dermişim :D neyse beyler bu muhabbet cok uzadı ben burada bırakıom :D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: JadeReal, 08 Aralık 2005 12:25 tarihinde demiş ki: said: Polithe1st, 08 Aralık 2005 12:23 tarihinde demiş ki: poli bi kaç vizeden daha batırırsa bi şey olamicak XD Aaaaaa Karusta universitemi var? :D :D :D zzzzz gfdmjkgdfmkdghmweııgjtrgr valla var XD[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:145k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Ahaha bende oglumu yollim o universiteye :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Kral Ujio :horace:[signature][hline]PaTeTiK CümLeLeRiMi PraTiK YapMan GEReK Bu StaTiK HayaTiEstetik Hale GeTiREBiLMeK iÇiN, PSikoTiK TuTuMu ELasTiK SeKLe KoYMaK Ve GeNeTiK RuH DüZENLeYiCiSiNi DeVReYe SoKMak TEK TaKTiK OLMaLı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Aldigim bilgilere goreee F9 da bizde kral olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: JadeReal, 08 Aralık 2005 12:49 tarihinde demiş ki: Ahaha bende oglumu yollim o universiteye :D :D , yok yok gelmesin :P[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:145k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 F9 King Diye 3 kez Yazdi ama yinede ujio graLLLL :horace:[signature][hline]PaTeTiK CümLeLeRiMi PraTiK YapMan GEReK Bu StaTiK HayaTiEstetik Hale GeTiREBiLMeK iÇiN, PSikoTiK TuTuMu ELasTiK SeKLe KoYMaK Ve GeNeTiK RuH DüZENLeYiCiSiNi DeVReYe SoKMak TEK TaKTiK OLMaLı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 GM yazıktır bak çocuk orc olamadım diye acayip acayip imzalar türetiyor. Pislik de olsa yazıktır beee :P Ujio nun krallığını yiyim ben O kralsa ben Aresin Mıhtarıyım. Oylar Mıhtar SouL a said: KiMBUPiSLiK, 08 Aralık 2005 13:08 tarihinde demiş ki: F9 King Diye 3 kez Yazdi ama yinede ujio graLLLL :horace: [signature][hline]HuRaFe BuNLaR HuRaFe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 imza diil o bisefer Adamin imzasi okadar uzun olmaz Bence cok anlamlı bisey ama Biraz anlamak lazim ..[signature][hline]PaTeTiK CümLeLeRiMi PraTiK YapMan GEReK Bu StaTiK HayaTiEstetik Hale GeTiREBiLMeK iÇiN, PSikoTiK TuTuMu ELasTiK SeKLe KoYMaK Ve GeNeTiK RuH DüZENLeYiCiSiNi DeVReYe SoKMak TEK TaKTiK OLMaLı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ece kraliçe demek ya ondan söledim :D[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Beowolf, 08 Aralık 2005 16:50 tarihinde demiş ki: ece kraliçe demek ya ondan söledim :D :D BU kadar sacma bir baslik 17 sayfa olmus :) Bazen dusunuyorum sunlari hep SS alayim biseyler save edeyim yada print alayim :D cok yaslandigimda bakip bakip anarim, gulerim :D [Bu mesaj JadeReal tarafından 09 Aralık 2005 11:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar