Virgin_Mary Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 az once king ve jade real kelimelerini yanyana gordum bana sakın kral secildi demeyin hayııııırrrr :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Sadece Secimlere katıldı dedi korkma :D[signature][hline]myBraweFRiend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ooohhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Why?[signature][hline]myBraweFRiend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 elinin hamuruyla ne işi war krallıkta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ehehe padişahım çok yaşa bide şifrelere el at:D[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 areste kimler aday?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Kralice olur. Olamazmı yani.[signature][hline]Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad NP: 8x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mühür şeklinde Abyssler var onları basacan istediğin kişiye :D kim daha çok bastırırsa o kazanıcak :D Şaka maka ben de şahit olmadım şu krallık işine[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Liquid_SnaKe, 06 Aralık 2005 17:34 tarihinde demiş ki: areste kimler aday? orclarda nychris :herakles: aresmajere monsterkill'in bani acilirsa ben ^^[signature][hline]::Ujio:: lütfen poliyi karizmadan da atmayin yoksa human olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bende gorunce ismi sinirlendim sonra aday oldugunu yazınca kazanamaz diye sevindim :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AciDFroZeN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Buradan kral adaylarına sesleniyorum... 1500 kişilik tebam var. Teklife açığım. Kral olacak yol bizim kalbimizden geçiyor. *Bkz Beramus KUNT :P arkadaş bizim kalbimizi kazandı kral oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: AciDFroZeN, 06 Aralık 2005 18:05 tarihinde demiş ki: Buradan kral adaylarına sesleniyorum... 1500 kişilik tebam var. Teklife açığım. Kral olacak yol bizim kalbimizden geçiyor. *Bkz Beramus KUNT :P arkadaş bizim kalbimizi kazandı kral oldu. acid bizide gör :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ben Futility kral oldu die biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: burrr, 06 Aralık 2005 18:10 tarihinde demiş ki: Ben Futility kral oldu die biliyorum lol daha adaylar bile yeni acıklanıyo :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bunların kampanya dönemleri olcak mı acaba:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 arese girebilen varmıı ayrıca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ares açık zaten[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Sürekli dc veriyo, diğer serverlara girebildim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeXY Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 [i]bahsettigin kişi en son kral olacak kişi ancak aday olmakla kalır...![/i][signature][hline] žaLMa BeNi KaRŞıNa KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: SeXY, 06 Aralık 2005 19:04 tarihinde demiş ki: [i]bahsettigin kişi en son kral olacak kişi ancak aday olmakla kalır...![/i] kızma la :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bu topic patlar varmi iddaya giren jade damlar simdi:D[signature][hline]nick: ::buro:: clan:reaction server:ares lvl:1 np:100 geliyorum ulaaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 oow man fantastik türkçe bu baby. oo incredible real mi diosun. yaw dnt say it again sam. shut the ... up. hatta hung up. up up. i m the dog of britain. haw haw.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ben derim ki fazla emin konusmayın gerilirsiniz sonra kimin kral olucagı belli olmaz oyla sandıkdan cıkacak bakalım kim olacak . Burada OMG Jade Real yazan dengesizler yarın kral olunca clan pls diye kıcında donmeyin bakayım Jade nin etrafında.Kendini bilmez ukala insanlar toplulugu.Hayvan eti yemiş iguana suratlı babun ne olcak ..Senin fındık içi kadar beynin bunalrı almaz zorlama entegre yakarsın sonra .. anladın mı canım!!!!!!!!!!!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DudaGOG Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: knihtonline_, 06 Aralık 2005 20:15 tarihinde demiş ki: ben derim ki fazla emin konusmayın gerilirsiniz sonra kimin kral olucagı belli olmaz oyla sandıkdan cıkacak bakalım kim olacak . Burada OMG Jade Real yazan dengesizler yarın kral olunca clan pls diye kıcında donmeyin bakayım Jade nin etrafında.Kendini bilmez ukala insanlar toplulugu.Hayvan eti yemiş iguana suratlı babun ne olcak ..Senin fındık içi kadar beynin bunalrı almaz zorlama entegre yakarsın sonra .. anladın mı canım!!!!!!!!!!!!!!1 Lem Sanki Jade nin Tayfasından Kasımoglu musun Diyesim Geldi Ama...Tayfasından Oldugun Kesin de Neyse zzzzzz Ama Sonunda ki Canım Olayı Bozdu Bu İşte Kadın Parmağı Var Galiba [Bu mesaj DudaGOG tarafından 06 Aralık 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar