Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OMG jade real olamaz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ehehe padişahım çok yaşa bide şifrelere el at:D[signature][hline]x deyim
assasin ve mage 61lvl
np:51k(hep aynı pk yapmıyorum)
clan:neydi lan!
buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum
Mesaj tarihi:
Mühür şeklinde Abyssler var onları basacan istediğin kişiye :D
kim daha çok bastırırsa o kazanıcak :D

Şaka maka ben de şahit olmadım şu krallık işine[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿
Mesaj tarihi:
bende gorunce ismi sinirlendim sonra aday oldugunu yazınca kazanamaz diye sevindim :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare
Job : arch mage
lvl : 6x
np : ???????
Server :aress
Clan : kafama göre
Mesaj tarihi:
Buradan kral adaylarına sesleniyorum...

1500 kişilik tebam var. Teklife açığım. Kral olacak yol bizim kalbimizden geçiyor.

*Bkz Beramus KUNT :P arkadaş bizim kalbimizi kazandı kral oldu.
Mesaj tarihi:
said:
AciDFroZeN, 06 Aralık 2005 18:05 tarihinde demiş ki:
Buradan kral adaylarına sesleniyorum...

1500 kişilik tebam var. Teklife açığım. Kral olacak yol bizim kalbimizden geçiyor.

*Bkz Beramus KUNT :P arkadaş bizim kalbimizi kazandı kral oldu.

acid bizide gör :P
Mesaj tarihi:
said:
burrr, 06 Aralık 2005 18:10 tarihinde demiş ki:
Ben Futility kral oldu die biliyorum

lol daha adaylar bile yeni acıklanıyo :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare
Job : arch mage
lvl : 6x
np : ???????
Server :aress
Clan : kafama göre
Mesaj tarihi:
[i]bahsettigin kişi en son kral olacak kişi ancak aday olmakla kalır...![/i][signature][hline]

žaLMa BeNi KaRŞıNa KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž

Mesaj tarihi:
oow man fantastik türkçe bu baby. oo incredible real mi diosun. yaw dnt say it again sam. shut the ... up. hatta hung up. up up. i m the dog of britain. haw haw.[signature][hline]ares
lvl 61 e.lord
runingamoks
sattım gitti

silkroad online
erguvan
lvl 30+

Mesaj tarihi:
ben derim ki fazla emin konusmayın gerilirsiniz sonra kimin kral olucagı belli olmaz oyla sandıkdan cıkacak bakalım kim olacak . Burada OMG Jade Real yazan dengesizler yarın kral olunca clan pls diye kıcında donmeyin bakayım Jade nin etrafında.Kendini bilmez ukala insanlar toplulugu.Hayvan eti yemiş iguana suratlı babun ne olcak ..Senin fındık içi kadar beynin bunalrı almaz zorlama entegre yakarsın sonra .. anladın mı canım!!!!!!!!!!!!!!1
Mesaj tarihi:
said:
knihtonline_, 06 Aralık 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
ben derim ki fazla emin konusmayın gerilirsiniz sonra kimin kral olucagı belli olmaz oyla sandıkdan cıkacak bakalım kim olacak . Burada OMG Jade Real yazan dengesizler yarın kral olunca clan pls diye kıcında donmeyin bakayım Jade nin etrafında.Kendini bilmez ukala insanlar toplulugu.Hayvan eti yemiş iguana suratlı babun ne olcak ..Senin fındık içi kadar beynin bunalrı almaz zorlama entegre yakarsın sonra .. anladın mı canım!!!!!!!!!!!!!!1
Lem Sanki Jade nin Tayfasından Kasımoglu musun Diyesim Geldi Ama...Tayfasından Oldugun Kesin de Neyse zzzzzz Ama Sonunda ki Canım Olayı Bozdu Bu İşte Kadın Parmağı Var Galiba

[Bu mesaj DudaGOG tarafından 06 Aralık 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...