Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Liseli genç, kız arkadaşına tecavüze kalkışan kişiyi öldürdü

zarek

Öne çıkan mesajlar

said:
forgiver, 09 Aralık 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
öldürmeden etkisiz hale getirip bir de hapishane çektirseydi adama daha iyi yaprdı.

senin kız arkadaşına tecavüz ederlerken "dur ya bi yavaş vurıyım, dikkat ediyim de ölmesin, hapishanede sürünür, daha iyi yapmış olurum, ne kadar mantıklıyım" diye düşünür ona göre davranırsın.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir, 09 Aralık 2005 18:51 tarihinde demiş ki:
ne ömür boyu hapis yatsın, ne de salıverilsin bence..nefsi müdafaa bile olsa adam ölmüş..
nişanlınla veya sevgilinle gezintiye çıkıyorsun evleniceksiniz önünüzde güzel bir ömür var ama bir adam silah zoruyla o kadına tecavüz etmeye kalkıyor eğer etmeyi de becerirse bu toz pembe rüyadan geriye hayat boyu sürecek bir kabus kalıcak
naapmalısın? engel olmalısın. nasıl engel olacaksın? eline geçirdiğin bir şeyle vurarak? bi de o durumda yok vuruş hızını ayarliyim öldürmiyim falanla mı uğraşıcaz? sahip olduğun bu düşünce soruyorum sana dünyadaki hangi felsefeyle kültür gelenek töreyle hadi bunların gerici yanları vardır diyelim çağdaş düşünceyle uyuşur?[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Frasier, 10 Aralık 2005 13:04 tarihinde demiş ki:
30 yaşındasın kaç yaşındaki kıza sarkıyorsun yazıklar olsun vallaha ya.

yani 25 yaşında olsa kız tecavüz etmek istemesi normal[signature][hline]Dela, 09 Aralık 2005 00:14 tarihinde demiş ki:
kac arkadasim kac, arkana bile bakma. kalbini bobregini soker birakirlar.
Sosyal ağlarda paylaş

aa o çocuğun durumu kötü..devlet onu hapse atmak, süründürmek için uğraşır durur şimdi
büyük ihtimalle ağır bir ceza alır
kendi salaklığı, halbuki kapkaç yapsaydı, gasp yapsaydı biraz yatar çıkardı...
ama kendini veya sevdiğini savunmak, namussuzlarla savaşmak....
cık cık olmaz öyle...büyük suçtur bu ülkede[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Olsam Oldurdukten sonra ORAYA GOMER USTUNEDE MISERDİM.....[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek
Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman
Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman

Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma
Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına...

Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık
Sosyal ağlarda paylaş

Çocuğun ceza almaması gibi bir şey söz konusu değil zaten. Arabaya binen adam silahla tehdit ettiği için belki hafifletici etkisi olur ama nefsi müdafaa söz konusu değil olayda. Kendini korumuyor çocuk sonuçta.

Ayrıca ne yazık ki çocuğun ceza almamasını da isteyemeyeceğim. Çocuğun ceza almaması durumunda hukuk sistemindeki bir açık daha ortaya çıkacaktır. Olayın 3 tane tanığı varken ve bunlardan biri ölmüşken yaşayanların söylediklerinin gerçek olup olmadığı tartışılır.

Yani aslında çocukların yalan söyleyip söylemediğini bilemiyoruz, bu çocuklar aslında evine gitmek için otostop çeken zavallı bir adamı yolda soymak için kafasına vurarak öldürmüş de olabilirler. O zaman da ceza alan aslında ölen adam olacaktır.

Çocuğun suçlu olsa da olmasa da ceza alması gerekiyor, sonuçta ortada bir cinayet var, ceza da caydırıcıdır. Eğer bu olaya ceza uygulanmazsa Türkiye'deki ceza sistemi iyice kaosa sürüklenmiş demektir.

Her ne kadar çocukların dediklerine inanıyor olsam ve çocuğun yerinde olsam ben de aynı şeyi yapacak olsam da ortada bir cinayet varken birinin ceza alması lazım.[signature][hline]Tomoe
Sosyal ağlarda paylaş

@Spidee(Spidee mi yoksa)

arabası olan bir gencin 3 kuruş para için fakir olduğu besbelli otuz yaşlarında cahil bir adamı öldürmesi kimseye mantıklı gelmez gelemez alacağı ceza gayet düşük olacaktır[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

olay gerçekten nefsi müdafaya giriyor amaşöle bişey varki bu genç kesinlikle ceza alacak 1 ay yada 1 sene olması hiçbirşeyi değiştirmez hapishaneye girmişsen girmişsindir olay orda kopar hayatının geri kalanında bu izi taşımaya devam edecek ayrıca tüm dünyada hapishane ortamı malum kim bilir ne hale gelecek o kız orda. Salıverilmesi mantıklı gelmeyebilir ama bence en iyisi bu olur[signature][hline]Rakı şarap içiyorsam sanane
Yoksa sana bi zararım içerim
İkimiz gelsek kıldan köprüye
Ben dürüstsem sarhoşkende geçerim..!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Black-ice, 09 Aralık 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
gordon freeman mübarek.

eheuehue[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Silkroad - Anron - 20+
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...