Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark and Light Son durum

Gladmir

Öne çıkan mesajlar

Ya degoe çok light adam oldun sen :). U dunno the power of the dark side :DDD[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality"
Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1). Burakstlin of Ebonlore (D&L)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gladmir, 02 Aralık 2005 00:42 tarihinde demiş ki:
said:
Mighty_THoR, 01 Aralık 2005 23:56 tarihinde demiş ki:
taş atmayın kapar kalası gelirim ayrıca zaman yaratırız kimin uykuya ihtiyacı var ki

ayrıca söyledikleriniz iç açıcı değil ki kolay para kazanılan oyunların ekonomileri çabuk çöker bir oyunun ekonomisi çökerse oyun çöker oyun çökerse mighty çöker

ya onu keserim bunu keserimde bir kere kesmişliğiniz var mı böbürleniyorsunuz :) iş adamı kimliğim sizi yanıltmasın elimin tersi çok serttir :D

Ya kardeşim sen gelde kalas lamı geliorsun sapanlamı sana kalmıs hangi class la oynucagınıdamı soyliyelim mighty! tembel adam seni :D zuzuzuz

valla karar verebilmiş değilim ranged dps ile caster arasındayım bakacaz artık bir sog a girelimde class a bakarız[signature][hline]Legions of Ebonlore
Sosyal ağlarda paylaş

lol iyi iyi toplanalım[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone?
How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben key alamadım böhüöhü paralı verilecekse alırım valla[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone?
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye saatiyle 22:00de açılması lasım sanırım GMT 20:00 de başlıcak çünkü...
edit: GMT 20:00de başlayacağından emin değilim :)
[signature][hline]Degoe Duststrider-Defender Of FrF
Electus Supremus

[Bu mesaj preas tarafından 05 Aralık 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eh çıkınca artık bize bi dark and light forumu açılır dimi :) swg forumu yerine :D herkes bıraktı lol onun yerine dL forumu açılsın :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
Sosyal ağlarda paylaş

said:
THARKAS, 06 Aralık 2005 17:51 tarihinde demiş ki:
hele oyun ciksin
hakkinda topic patlamasi yasansin
actiririz :)

rofl :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
Sosyal ağlarda paylaş

selam arkadaşlar

bu oyundan yeni haberim oldu. sitesine girdim yeni acc açtım. bide bilgisayarın özellikleri daha önce oynadığın oyunlar gibi soruların olduğu formu doldurdum. bu 6 aylık ilk kısıma başvurmak için geçmi kaldım acaba? başka yapmam gereken bişey varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...