S_burti Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Ya degoe çok light adam oldun sen :). U dunno the power of the dark side :DDD[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1). Burakstlin of Ebonlore (D&L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: Gladmir, 02 Aralık 2005 00:42 tarihinde demiş ki: said: Mighty_THoR, 01 Aralık 2005 23:56 tarihinde demiş ki: taş atmayın kapar kalası gelirim ayrıca zaman yaratırız kimin uykuya ihtiyacı var ki ayrıca söyledikleriniz iç açıcı değil ki kolay para kazanılan oyunların ekonomileri çabuk çöker bir oyunun ekonomisi çökerse oyun çöker oyun çökerse mighty çöker ya onu keserim bunu keserimde bir kere kesmişliğiniz var mı böbürleniyorsunuz :) iş adamı kimliğim sizi yanıltmasın elimin tersi çok serttir :D Ya kardeşim sen gelde kalas lamı geliorsun sapanlamı sana kalmıs hangi class la oynucagınıdamı soyliyelim mighty! tembel adam seni :D zuzuzuz valla karar verebilmiş değilim ranged dps ile caster arasındayım bakacaz artık bir sog a girelimde class a bakarız[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 4809. pioneer olmusum. :) Degoe senin disinda da light tarafta olacaklar var. :) Bu arada sog cikmak üzere, eger yeterli sayi varsa bi türk guild i kurmak iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Hehe iyi iyi :) bütün swgcilerde dark and lighta geliyor :)[signature][hline]Degoe Duststrider-Defender Of FrF Electus Supremus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 lol iyi iyi toplanalım[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 kalan 10k key neye göre dağıtılacak[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ya ben key alamadım böhüöhü paralı verilecekse alırım valla[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Kalan 10 K key randommu dagıtılacak? yoksa üyeliğin eskiligi falan filan gibi şeyleremi bakılacak :) Arkadaşlar girmek istiyorda 2319803 tane ac açıcaklar :)[signature][hline]Degoe Duststrider-Defender Of FrF Electus Supremus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 random dağıtılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bir yerde first come first serve gibi okumuştum sanırım devchatteydi ama yanılıyor olabilirim bir şekilde öğrenmek lazım onu[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 benim bildigim 8 inde kayit alinmaya baslayacak ilk gun char acanlar release de key alma sansi kazanacaklarmis.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 tr saatine gore kacta aciliyor bilen varmi pioneri kacirdik bari bunu kacirmayailm[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Türkiye saatiyle 22:00de açılması lasım sanırım GMT 20:00 de başlıcak çünkü... edit: GMT 20:00de başlayacağından emin değilim :) [signature][hline]Degoe Duststrider-Defender Of FrF Electus Supremus [Bu mesaj preas tarafından 05 Aralık 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 eh çıkınca artık bize bi dark and light forumu açılır dimi :) swg forumu yerine :D herkes bıraktı lol onun yerine dL forumu açılsın :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Biz bunu baya bir süredir söylüyorduk...[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 hele oyun ciksin hakkinda topic patlamasi yasansin actiririz :)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: THARKAS, 06 Aralık 2005 17:51 tarihinde demiş ki: hele oyun ciksin hakkinda topic patlamasi yasansin actiririz :) rofl :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meme Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 selam arkadaşlar bu oyundan yeni haberim oldu. sitesine girdim yeni acc açtım. bide bilgisayarın özellikleri daha önce oynadığın oyunlar gibi soruların olduğu formu doldurdum. bu 6 aylık ilk kısıma başvurmak için geçmi kaldım acaba? başka yapmam gereken bişey varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bedava key başvuruları 8 aralıkta açılıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meme Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 hmm.. tamam güzel :) pekiş neye göre verecekler accountu? o formda cevapladığımız şeylere göremi yoksa kura ilemi? daha öncede sorulmuşturda o kadar mesajı okuyamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 random (rastgele) olacak diyorlar ama elbet bazi kriterleri goz onunde bulundururlar gibi geliyor.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakkar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 sonradan dağıtılacak 10k account dan birine sahip olamassak oyuna girmek için nisana kadar beklememizmi gerekiyo? ve bu dağıtıalacak bedava 10k account pioneer statusündemi olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 evet alamazsan nisana kadar beklemen gerek. hayır pioner olmıyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bundan önce acc dağıtılmıştı dimi :) ben bu oyuna bakmıyordum uzun zamandır bana bişiler geldi ama bi bakayım dur .P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 daha önce acc dağıtılmadı bedavaya, satıldı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar