lonly_restless Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 arkadaşlar hepinizi çooook seviyorum ve çoooook teşekkür ederim.ayrılık sıkıntısı yaşadıımı çoğunuz biliosunuz.tavsiyeleriniz sayesinde hem bundan kendimi bile şaşırtacak kadar çabuk kurtulmamı sağladınız hemde çoook ii bişiyi(birini)farketmemi sağladınız.bugün kantinde kulağıma birisi eğilip dediki:-"üzülme sakın.o zaten seni hiç haketmedi."dedi.arkamı döndüümde bizim okulda hiç farketmediim bi çocukla karşılaştım.gülümsedi ve tekrar "lütfen üzülme"dedi ve arkasını dönüp hızlıca uzaklaştı.sonraki tenefüslerden birinde (sanırım) tesadüfen tanıştık:)(çok saçma gelişti bunlar başkası anlatsa hayatta inanmam böle bişiyi yapacak birirnin olduuna) çok ii davrandı.çok güzel bi muhabbet oldu.ç0k kibar bi çocuk:) ama tekrar başıma aynı şeyler gelirmi die korkuom ben çoooookkkkkk!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 paticik her eve lazım.[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 haklısın:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)):):):):):):):):):):):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bişe yazacam yine duygusuzsun yok anlamazsın sen bu işlerden die azar işitecem çoluk çocuktan en iisi susim. Evet biliyorum bunu yazarak susmamış oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 @lonly_restless sevmek sevilmek bu kadar kolay değil genç arkadaşlar biraz ağırdan satın kendinizi hemen herkese tamam demeyin ya nedir bu çocuk iyi davranmış .... Ayran gönüllü olup "Sevgi" "Saygı" " AŞK " Seni Seviyorum" bu kelimelerin anlamını tüketmeyin. Duygularınızı köreltmeyin.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Whiskey, 09 Aralık 2005 17:53 tarihinde demiş ki: @lonly_restless sevmek sevilmek bu kadar kolay değil genç arkadaşlar biraz ağırdan satın kendinizi hemen herkese tamam demeyin ya nedir bu çocuk iyi davranmış .... Ayran gönüllü olup "Sevgi" "Saygı" " AŞK " Seni Seviyorum" bu kelimelerin anlamını tüketmeyin. Duygularınızı köreltmeyin. Kesınlıkle katılıyorum..[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Whiskey, 09 Aralık 2005 17:53 tarihinde demiş ki: @lonly_restless sevmek sevilmek bu kadar kolay değil genç arkadaşlar biraz ağırdan satın kendinizi hemen herkese tamam demeyin ya nedir bu çocuk iyi davranmış .... Ayran gönüllü olup "Sevgi" "Saygı" " AŞK " Seni Seviyorum" bu kelimelerin anlamını tüketmeyin. Duygularınızı köreltmeyin. budur[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 +1[signature][hline]Luci Yalan Olmak Uzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 paticiğin değeri bilemem:)[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Whiskey, 09 Aralık 2005 17:53 tarihinde demiş ki: @lonly_restless sevmek sevilmek bu kadar kolay değil genç arkadaşlar biraz ağırdan satın kendinizi hemen herkese tamam demeyin ya nedir bu çocuk iyi davranmış .... Ayran gönüllü olup "Sevgi" "Saygı" " AŞK " Seni Seviyorum" bu kelimelerin anlamını tüketmeyin. Duygularınızı köreltmeyin. demi 5 ay çektirsinler bıktırsınlar sonra olcağı varsada olmasın[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 @pingu bencede bole olmalı kendin behendisen olur belki aradıını buldu ne bilions hayırlı olsun[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: sir, 09 Aralık 2005 17:33 tarihinde demiş ki: paticik her eve lazım. bence de bakkalda merkette pa-ti-cik :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı [Bu mesaj oper tarafından 09 Aralık 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izOn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 paticigin verdigi iman gucuyle yasiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 paticik çok farklı bi site...benzeri yok..[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 off oda aynısını yaparmı diye korkmayın ya. 2 hafta başıma neler geldiyse o şüphe yüzünden geldi. kahrolsun pekeke[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 lafı bile olmaz :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar