Lixad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Arkadaşlar yeni proje konum fenerler. Olayın özü ışığın lazım olduğu alanlar için çözümler. El fenerleri madenci şapkaları kitap okumak için olan aydınlatma sistemleri vs vs... Şimdi sizinde böyle yaşadığınız ışıkla ilgili olan problemlerinizi öğrenebilirmiyim. mesela kitap okuyorsunuz ışık için tek elinizde fener tutuyosunuz bi çözüm bulmuşolabilirsiniz sorun diil sadece ışığı nerelerde kullandığınız ve buralarda yaşadığınız sorunlar önemli[signature][hline]http://lixad.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 [spo1=hmm][/spo][signature][hline]{==:{*__*}:==}tymaut.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Yatak altına kacan seyleri bulmak icin cok ısıga ihtiyac duydum.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow [Bu mesaj Mayhem tarafından 06 Aralık 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 E iyide ışığı hayatımızın her yerinde kullanıyoruz... Yani sonuç olarak günde 9 saat uyusak, 15 saat gözümüz açık dolaşırız herbişiyi görmek için ışık lazım Konu ışığın kullanılmasında yaşanan sorunlarsa, Mesela ders çalışırken ışığı bi türlü ayarlıyamam. Yani kalkarım ayarlarım otururum fazla gelir, tekrar ayarlarım busefer fazla karanlık olur, kalkarım yine düzeltirim filan en azından 3-4 defa kalkarım öyle:D[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 karanlıkta walkmanin ekranındaki yazıları goremiyorum. elektronik cihazların ekranlarına ışık konmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 karanlıkta bilgisayar başındayken monitorün ışığı yetersiz kalıyo :D çözümü kolay tabi gidip mini masa lambaları var onlardan alıyoruz klavyeye kıstırıyoruz :-)[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 sdfsd booş [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 06 Aralık 2005 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 parmağa geçirilen(yüzük gibi) ve ışık saçan bir şey düşündüm. 360 derecelik ışık saçabilecek ama. Hani karanlıkta el il ilgili işleri çok koaylaştırır.[signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 onun ayarı olsun, en basta huzmeyken cevirdikce ısık genislesin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 en cok kasayla uğraşırken veya elektrik tesisatı ile ilgil bişeyler yaparken hityaç duyarım[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 mp3 player kullan[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 her turlu elektronik cihazdan bahsediyorum. hatta klasik saatlerde bile olmalı fosfor ışık bilmemne. nitekim kullan demek de çok kolay. sonuçta ekranında ışık yok diye mp3 player almanın alemi oldugunu zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 gameboy oynarken ışık çok lazım oluyordu hemde çok düzgün olacaktı.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ehhe evet o kocaman beyaz gameboylarda lazım oluyodu baya[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Gece bilgisayar başında iken lazım. Oda lambası yanıkken çok aydınlık, sönükken çok karanlık oluyor. Masa lambasıı hokkaz.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Arada güzel fikirler buldum mesela bilgisayar kasasının içi gerçekten üstüne gidebileceğim bir konu. O parmağa takılan yüzük biçiminde ışık sınıfın %80 inin ilk olarak aha lan fikir buldum dediği şey :). Bilgisayar klavyesini düşünmüştüm aslında güzel bir konu adam gibi incelenirse. O konudada yardım ederseniz çok sevinirim. Mesela klavye kullanırken ışıkları kapatıp bi fotoğraf sonra işte masa lambasını açıp bi fotoğraf çekerseniz. Ve hatta bana kıyak olsun diye işte masa lambasını abuk subuk yerlere koyarak sanki sorun yaratıyormuşcasına ne biliyim monitörün önüne felan geliyomuş gibi koyup fotoğraflarsanız çok müteşekkir olacağım :) Varsa başka fikirlerinizide alayı mçok büyük iylik yapıyosunuz şu an bana :).[signature][hline]http://lixad.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Elbereth Gilthoniel... Işık saçan şişe, yapıldı kardeşim o daha önce geçelim pls :-)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Tuvalette[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 mutfak dolaplarının altında olmalı, sırf ışık olsun diye aspiratörü çalıştırmaktan bıktım woooooooooooooooo diye sesini çekiyoz bide[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 klavye ve klavyenin az önünü aydınlatan bir ışık hoş olabilirdi. ama parlamıyacak böyle anca gösterecek kadar.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Sly-One, 07 Aralık 2005 01:49 tarihinde demiş ki: klavye ve klavyenin az önünü aydınlatan bir ışık hoş olabilirdi. ama parlamıyacak böyle anca gösterecek kadar. bunun yerine tuşların üzerindeki simgeleri fosforlu boyayla boyamak veya öyle birşey yapmakta olabilir daa basit bir yöntem =)[signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?" Mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Peki sen boyarmısın bi düşün :)[signature][hline]http://lixad.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yeni bir klavye çıkarmışlardı her tuşun üstünde minik birer ekran var.harfler orda yazıyo ve istediğiniz yazıyı o ekranda çıkarta biliyonuz çok kullanışlı menet.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL [Bu mesaj GM_Eldarduil tarafından 07 Aralık 2005 15:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Lixad, 06 Aralık 2005 23:53 tarihinde demiş ki: Bilgisayar klavyesini düşünmüştüm aslında güzel bir konu adam gibi incelenirse. O konudada yardım ederseniz çok sevinirim. Mesela klavye kullanırken ışıkları kapatıp bi fotoğraf sonra işte masa lambasını açıp bi fotoğraf çekerseniz. Ve hatta bana kıyak olsun diye işte masa lambasını abuk subuk yerlere koyarak sanki sorun yaratıyormuşcasına ne biliyim monitörün önüne felan geliyomuş gibi koyup fotoğraflarsanız çok müteşekkir olacağım :) olum sen yarışmaya falanmı katıldın. projene koymak için her türlü fotoyu istiyon. yarışmayı beleşemi getirmeye çalışıyon lem.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Yok yaf ne yarışması projem var final projem okulda fotolarıda araştırma maksatlı istemekteyim. Yani böyle bir problemin olduğunu hocalara kanıtlamam ve ondan sonra bunun çözümü için ürün geliştirmem lazım.[signature][hline]http://lixad.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar