Stifler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Adiemus, 29 Kasım 2005 01:31 tarihinde demiş ki: Dışarda mini etek giymesini istemem. Benim sevgilim olduğuna göre zaten kendisi de giymek istemez. Bu durumun nedenleri de açık. Mini etek karşı cinsin ilgisini çeken bir şey. Ben de kız arkadaşıma ilgiyle bakan erkekleri hoş göremem. Tatsızlık çıkabilir, sebebi de giyilen mini etektir. Tatsızlık çıkmaması için mini etek giyilmemelidir. Tabi bu söylediklerim türkiye'de geçerli. Mini eteğin normal karşılandığı, insanlarda cinsel çağrışım yapmadığı bir ülkedeysek giyilmesinde de bir sakınca yok, karışmazdım ama yine de huzursuz olurdum. Sonuç olarak her ne kadar ülke son derece medeni de olsa yine de çıkabilir ilgiyle bakan insanlar. Bu durum hoşuma gitmez ve tatsızlık... Ama zaten sevgilim de bunları hesap edebilir. Bacaklarına ilgiyle bakılmasından hoşlanan yapıda bir sevgilim olamayacağı için mini etek konusunda bir sıkıntı yaşamam. [signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Gidicegi ortama baglı olarak giyebilecegi kıyafetlerde değişir bu tıpkı bikini giydirmemek gibi birşey bence...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bi kiz olaraktan cvp vermek istiorum nerde ne giyicegimi bilen bi kiz olursam sevgilim de bana laf etmes.. ama mini etek giydirtmem diye bisey yoktur.. erkek olsaydm da ole yasak gibi bisey yapmazdm..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Yere ve zamana göre değişir. Benim yanımdayken her zaman giyebilir tabiki. Fakat arkadaşlarıyla (izmirde oturduğumdan bu örneği veriyorum) alsancakta dolaşırken falan filan giymese beni daha çok mutlu eder..[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 İstediği şeyi giysin. Elden gidecek kızı kıyafetine karışarak koruyamazsın. Ki adam bakınca nooluyo ki. Aksiyona girişmedikçe sorun yok, girişirse de göreceği var.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 mini etek giydigi zmn sen ona karısırsan bu senin ona güvenmedigini gosterir[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the black:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Ortamına göre giyinmesini bilmeli. Gerisine ben karışmam. Plajda, Baloda, Davetlerde, Okulda, İşyerinde, Gecenin bir yarısı ıssız bir sokakta, .... nasıl giyinilir bilmeli. Mini etek giymiş, hiçbişi giymemiş kendi tercihidir. Gerçi şöyle bi sorun var. Sürekli mini etek giyerse, bişi yapmaktan dolaşmaya vaktimiz kalmayabilir. Faaantazi hesabı. :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 eteği ortamına göre benim yanımda giyer ben bişey demem, diyemem o da zaten benim bişey dememe fırsat verecek şeyler yapmaz değil yapmıyo da zaten çok seviyorum be[signature][hline]tarladan geldim çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Bulunulan ortama bağlı (Ayıların cirit attığı Magandalığın tavana vurduğu bi ortamda giydirmem tabi:D) Bide eteğin miniliğine bağlı:D Yani miniden miniye fark var, etek dediin diz üstündede olabilir, 1 karışta olabilir:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Dynun, 29 Kasım 2005 02:08 tarihinde demiş ki: Giysin. Mini olur. Süper mini olmaz! heheahu[signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 İsterse yanimda ciplakta gezebilir, kazik kadar kiz kendi dotunu kendi dusunsun banane be ![signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ya inanın bende anlamıyorum teorik olarak eşşşşşeeek kadar hatunun düşünmesi lazım kendisi ama işte bazen yere bişey düşürüyor eğiliyor hooop arkası görünüyor, ya insan bunu akıl edemez mi ? şimdi ben bi erkek olarak bi kız eğilip de eteği açıldığında gözüm kayıyıor napıyım, başkasının da gözü kayabilir...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bence güzelse giydirin kardeşim ne öle sadece ben sevap kazancam zihniyeti yemiycezki alla alla, en fazla 10 sn yürüyüşünü hafızaya alcaz ayıp cıks cıks[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ben giymesini istemiyorum, ama eski sevgilim giymeyi çok severdi, ben hiç bi zaman hoşlanamadım yolda yürürken içine düşerdi herkez her seferinde kesin birine patlar olay çıkartırdım sonunda giymemeye başladı, havalar baya sıcak olunca tabi karışmadım sadece belli yerlere giysin dedim ama tabi karışmak yanlıştır kendi hayatı kendi belirler (ileriye dönük bişeyler düşünmüosam) sadece nasihatımı veririm. ama ayrılmadan önce söz vermiştim giyiceksin tamam fazla karışmıcam diye =/ ahh ahh..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 giydirmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 http://www.birebir.net/detay.asp?d=acik sacik giyinen kizlar ehe bir de bu tespitlerim vardır, az biraz alakalı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 penth senin erkek arkadasin izin veriyomu giymenede zegnaninkine karisiyosun?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 karışmam[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Sly-One, 29 Kasım 2005 01:38 tarihinde demiş ki: çok sık olmadığı müddetçe uygun ortamlarda (özellikle yazın bi de, üşür falan yoksa) giyebilir tabi. sürekli de mini etekle dolaşsın istemem, sevmiyorum çünkü mini eteği o kadar da. pantolonu da pek sevmediim gibi. düz etek iyidir. e ne kaldı :p pijama giysin bari :)[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 giydirmeeemmm! kara carsafa sokarım onuuu,peçe taktırırımmm,zaten oyle ortalıga cikamaz ki,evde kalması gerekirr :D ehehe ciddiye almayın he,forgiver'ın falan akrabası deilim :D[signature][hline]kitty:) kitty kitty kittyyyy ik hou van je pascal :) jeej Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Memleketimizin abaza dolduğu bir ilçesinde kız arkadaşım giymişti bi kere. Ben de tesadüf yolda görmüştüm, kafalar * 2 elini birbirlerine doğru açıp kapama hareketi yapar * robot gibi dönüyordu. Eh peki dedim. En iyi yaptığı şeyi yapıyordu. Sonradan anlaşıldı[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BamMargera Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ben karışmam zaten o nerde giyip nerde giyilmemesi gerektiğini bilir ..beni zor duruma düşürmez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 pijama çok iyidir :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Dynun, 29 Kasım 2005 02:08 tarihinde demiş ki: Giysin. Mini olur. Süper mini olmaz! [signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Derin olan kuyu değil. Kısa olan iptir. [Bu mesaj Zergling tarafından 30 Kasım 2005 03:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Birlikte olduğum kız asla etek giymiyor :) mini hayatta giymez zaten benim bişey demem gerek yok kendisi giymez,ama giyme fln dersem inadına giyer diye düşünüyorum :)[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar