Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minibüste Densizlik

zarek

Öne çıkan mesajlar

Kişisele mi açsam yoksa konudışına mı bilemedim annem anlattı hadiseyi. bugün minibüste iki tane kürt kadınla bi tane koltuk değnekli adam arasında olmuş üzdü beni. Engelli adam kadınlardan sonra gelip oturmuş 3 lü oturmuşlar. Kadınlar ineceği sırada, adamın engelli olduğunu görmüş olmalarına rağmen kadınlardan biri adama "çekilsene" diyor kaba bir şekilde. Adam da "özürlüyüm abla, görmüyor musun kıpırdayamıyorum" diyor. Hadi kadın fark etmedi adamın durumunu, tam kadın inmeden önce "sen çekilme, gönene gönene otur biz indik nasıl olsa" diyor. Lan bu gerizekalının allah belasını versin. 1. dereceden bir yakınına kocasına oğluna filan verse aynısını diyebilecek mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

insan görünümlü yaratık onlar,ağızlarının orta yerıne şöyle adam akıllı vurdunmu akılları başlarına gelir[signature][hline]Şimşek çaktıktan sonra gökgürültüsünü dinleyerek yıldırım çarpmasına ne kadar yaklaştığınızı anlıyabilirsiniz. Gökgürültüsünü işitmediyseniz, dert etmeyin, zaten çarpılmışsınızdır.
msn
Sosyal ağlarda paylaş

sorun çıkaran büsürü kürt var günlük yaşamda ama, genellemeyin, bilmediğiniz farketmediğiniz, yine bu ülke için çalılşan, bu ülkeyi seven insanlar da var.genellerseniz onları da incitirsiniz ayıp yani.
[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!

[Bu mesaj Rahan tarafından 09 Aralık 2005 20:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dün benim başıma geldi ama biraz farklı bi olay.otobüs durakta durmadı neyse biraz daha gitti ışıklar vardı ışıklarda durdu otobüs durağından kokoş bi kadında koşup yetişmiş otobüse arka kapıdan bindi atladı hemen otobüse bende arka kapının arkasındaki koltukta oturuyorum.bindikten sonra şöföre mahalle ağzıyla bağırmaya başladı biton şey söyledi beni almadan nası geçersin "hayvan" para veriyorum ben bu otobüse hede hödö fln...nyse hiç sallamadı şöför devam etti aradan 2 durak geçti otobüste full zaten şöför arkadan alıyo yine nyse bi durakta durdu açtı yine kapıyı.kadın söylediklerinimi unuttu yoksa beyinsizmiydi tam anlıyamadım aynen sunları söyledi."yeter artık bee daha niye açıyosun kapıları hayvan muamelesi yapıyosun bize hede hödö..."herkes dumur tabi neyseki ordan karadenizli olduğu belli olan bi adam "yenge az önce binerken öyle demiydin ama" yaptı kadın bozuldu bişey diyemedi fln.rahatladım bende o laflar yanına kalsaydı kadının içim rahat etmezdi.bigün bana böyle biri rasgelsin diye dua ediyorum öyle bi patlıycamki...ne insanlar var pehhh[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything

[Bu mesaj Zep tarafından 09 Aralık 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Islak oduun

///Edit: Bide kafa:D
[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol

[Bu mesaj ShadowFury tarafından 09 Aralık 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...