zarek Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Kişisele mi açsam yoksa konudışına mı bilemedim annem anlattı hadiseyi. bugün minibüste iki tane kürt kadınla bi tane koltuk değnekli adam arasında olmuş üzdü beni. Engelli adam kadınlardan sonra gelip oturmuş 3 lü oturmuşlar. Kadınlar ineceği sırada, adamın engelli olduğunu görmüş olmalarına rağmen kadınlardan biri adama "çekilsene" diyor kaba bir şekilde. Adam da "özürlüyüm abla, görmüyor musun kıpırdayamıyorum" diyor. Hadi kadın fark etmedi adamın durumunu, tam kadın inmeden önce "sen çekilme, gönene gönene otur biz indik nasıl olsa" diyor. Lan bu gerizekalının allah belasını versin. 1. dereceden bir yakınına kocasına oğluna filan verse aynısını diyebilecek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 var böyleler ..o an çekcen kolundan bak bakiim sen buraya dicen artık ağzoına ne geliyosa:D[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 şiddet iyi değil tamam da böylelerine de vericen odunu..[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yaaa olur ole seyler ama haklısın ayıp yani...[signature][hline]Luci Yalan Olmak Uzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 biz onlara insan demiyoruz sinirlenme o yüzden bu kadar.[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Kendi haline salıcaksın onları.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Paticik =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 empati yoksunu insancıklar onlar.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 hayvanat bahçesi ystkililerini kınıyorum :P[signature][hline]player's hanbook - forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 insan görünümlü yaratık onlar,ağızlarının orta yerıne şöyle adam akıllı vurdunmu akılları başlarına gelir[signature][hline]Şimşek çaktıktan sonra gökgürültüsünü dinleyerek yıldırım çarpmasına ne kadar yaklaştığınızı anlıyabilirsiniz. Gökgürültüsünü işitmediyseniz, dert etmeyin, zaten çarpılmışsınızdır. msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 akıl makıl yok ki nasıl gelsin başına[signature][hline]Dela, 09 Aralık 2005 00:14 tarihinde demiş ki: kac arkadasim kac, arkana bile bakma. kalbini bobregini soker birakirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Hayvanı ne kadar düzeltsende insana benzemiyor.Benide üzdü :([signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 kürt ne alaka :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 sorun çıkaran büsürü kürt var günlük yaşamda ama, genellemeyin, bilmediğiniz farketmediğiniz, yine bu ülke için çalılşan, bu ülkeyi seven insanlar da var.genellerseniz onları da incitirsiniz ayıp yani. [signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 09 Aralık 2005 20:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 dün benim başıma geldi ama biraz farklı bi olay.otobüs durakta durmadı neyse biraz daha gitti ışıklar vardı ışıklarda durdu otobüs durağından kokoş bi kadında koşup yetişmiş otobüse arka kapıdan bindi atladı hemen otobüse bende arka kapının arkasındaki koltukta oturuyorum.bindikten sonra şöföre mahalle ağzıyla bağırmaya başladı biton şey söyledi beni almadan nası geçersin "hayvan" para veriyorum ben bu otobüse hede hödö fln...nyse hiç sallamadı şöför devam etti aradan 2 durak geçti otobüste full zaten şöför arkadan alıyo yine nyse bi durakta durdu açtı yine kapıyı.kadın söylediklerinimi unuttu yoksa beyinsizmiydi tam anlıyamadım aynen sunları söyledi."yeter artık bee daha niye açıyosun kapıları hayvan muamelesi yapıyosun bize hede hödö..."herkes dumur tabi neyseki ordan karadenizli olduğu belli olan bi adam "yenge az önce binerken öyle demiydin ama" yaptı kadın bozuldu bişey diyemedi fln.rahatladım bende o laflar yanına kalsaydı kadının içim rahat etmezdi.bigün bana böyle biri rasgelsin diye dua ediyorum öyle bi patlıycamki...ne insanlar var pehhh[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything [Bu mesaj Zep tarafından 09 Aralık 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 sallandıracaksın bunları :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı [Bu mesaj oper tarafından 09 Aralık 2005 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Islak oduun ///Edit: Bide kafa:D [signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol [Bu mesaj ShadowFury tarafından 09 Aralık 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 kızılcık sopası favoridir ıslak odun plase[signature][hline]Likely or not, it's a dream that we keep and at odds with our senses we'll climb But if faith is the answer, we're already reached it And if spirit's a sign then it's only a matter of time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Zep, 09 Aralık 2005 20:15 tarihinde demiş ki: şöför arkadan alıyo[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorot Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Mayhem, 09 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: Kendi haline salıcaksın onları. salıcaksın derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar