Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

item database

Ragnar

Öne çıkan mesajlar

işlerimin fazla yogunluğundan stres atmak için dedim bi çalışma yapıyım ,napıyım napıyım derken wow item db oluşturmak aklıma geldi.

içerik olarak item açıklamaları buyprice sellprice gibi ek özelliklerde ekledim.

şimdiden eksikler için kusura bakmayın. totalde 5 6 saati geçmeyen bir çalışma oldu.

http://www.edepom.com/wow/index.php[signature][hline]www.edepom.com

[Bu mesaj Ragnar tarafından 05 Aralık 2005 00:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eline sağlık
Yanlız yazı puntosunu büyütürsen, bayağı küöük yapmışsın, düzelteyim dedim.
Amatör bir çalışma olmasına rağmen gayet güzel, fakat tabii thottbot vs le arasında uçurum var. Zaten sanırım amacın rekabet değil :)[signature][hline]Double, double, toil, and trouble
Fire burn and caldron bubble
Sosyal ağlarda paylaş

toplam 12946 item var db de bunlarıda allakhazam dan çektim yani allakhazam la aramda hiç bir fark yok tabi eksiklikler olabilir. zaten uğraşırsam güncel de tutarım. ama dediğim gibi bi anlık dejarş olmak için yapılmış bi iş :)

edit: fontları 2 punda büyüttüm.

[Bu mesaj Ragnar tarafından 05 Aralık 2005 00:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oh be sonunda iş yerimde wow'la ilgili açılan bir site oldu :)
sağolsun bizim sistem hiçbir wow sitesine izin vermiyorda, eline sağlık :)[signature][hline]Name: VAnGeL (retired) ** Vangel
Clan: Wearehistory ** ---------
Lvl: 63 ** 5x
Class: Berserker Hero ** Troll Warrior
Nation: Karus ** Horde
Server: Diez ** Bloodsclap
Sosyal ağlarda paylaş

tamam şöyle yapalım sizde biraz yönlendirin beni mesela abso abi o linkin altında ne istersin ?

söyle diyim şuan sayfada listelenen itemlerin tamamı kendi db'de bulunkata ve her item için 109 rowluk bir field söz konusu :)

[Bu mesaj Ragnar tarafından 05 Aralık 2005 14:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yani orda çıkan itemın kimden düştüğünü göstermesi bile yeter link olarak veya direk thotbotta linklenebilir. Çünkü bir item aradığımızda önemli olan şey 1 item ozelliği 2 kimden veya hangi quest reward olduğu oluyor. Detay isteyen thottbot veya alakazama gider :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

Deneme amaçlı bir arama yaptırıyım dedim. A harfini girip arattım sonuç cok fazla a harfi bulunan item oldugu icin baya bir bekledim. Tek harflilerin aramasında Çok fazla sonuç gibi bir uyarı yapılırsa güzel olur kanaatindeyim.
Bide dikkatimi çeken : İtem ara butonundaki Item kelimesinin büyük i ile yazılmış olması.onuda deiştirirsen guzel olur :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...