Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 işlerimin fazla yogunluğundan stres atmak için dedim bi çalışma yapıyım ,napıyım napıyım derken wow item db oluşturmak aklıma geldi. içerik olarak item açıklamaları buyprice sellprice gibi ek özelliklerde ekledim. şimdiden eksikler için kusura bakmayın. totalde 5 6 saati geçmeyen bir çalışma oldu. http://www.edepom.com/wow/index.php[signature][hline]www.edepom.com [Bu mesaj Ragnar tarafından 05 Aralık 2005 00:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Eline sağlık Yanlız yazı puntosunu büyütürsen, bayağı küöük yapmışsın, düzelteyim dedim. Amatör bir çalışma olmasına rağmen gayet güzel, fakat tabii thottbot vs le arasında uçurum var. Zaten sanırım amacın rekabet değil :)[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 toplam 12946 item var db de bunlarıda allakhazam dan çektim yani allakhazam la aramda hiç bir fark yok tabi eksiklikler olabilir. zaten uğraşırsam güncel de tutarım. ama dediğim gibi bi anlık dejarş olmak için yapılmış bi iş :) edit: fontları 2 punda büyüttüm. [Bu mesaj Ragnar tarafından 05 Aralık 2005 00:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 oh be sonunda iş yerimde wow'la ilgili açılan bir site oldu :) sağolsun bizim sistem hiçbir wow sitesine izin vermiyorda, eline sağlık :)[signature][hline]Name: VAnGeL (retired) ** Vangel Clan: Wearehistory ** --------- Lvl: 63 ** 5x Class: Berserker Hero ** Troll Warrior Nation: Karus ** Horde Server: Diez ** Bloodsclap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 işe yaradıysa ne mutlu :)[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Birde user comment ekletirsen türkçe konuşanlar için thottbot olursun :)[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 oda olur ekleriz :)[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ragnar eğer tutturabilirsen köşeyi dönersin söliyim. ben şu an siteyi benchmarka ekledim.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 mukemmel olmuş herşey çıkıyo :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 gayet güzel olmuş :) eline sağlık[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 güzel çalışma +rep :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 görüşleriniz için ayrı ayrı teşşekkür ederim. bende görüşleriniz doğrultusunda projeyi bir üst aşamaya reel bir siteye taşıyayım.[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Eline sağlık pek güzel olmuş hakkaten. Çok zor ama itemlar linkli olsa dadından yenmez olur :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 tamam şöyle yapalım sizde biraz yönlendirin beni mesela abso abi o linkin altında ne istersin ? söyle diyim şuan sayfada listelenen itemlerin tamamı kendi db'de bulunkata ve her item için 109 rowluk bir field söz konusu :) [Bu mesaj Ragnar tarafından 05 Aralık 2005 14:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 çoğu zaman bağlantı sağolsun thott ve allakhazam açılmıyo, bir itema bakmak için epey uğraştıgım oluyo :) güzel olmuş[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Yani orda çıkan itemın kimden düştüğünü göstermesi bile yeter link olarak veya direk thotbotta linklenebilir. Çünkü bir item aradığımızda önemli olan şey 1 item ozelliği 2 kimden veya hangi quest reward olduğu oluyor. Detay isteyen thottbot veya alakazama gider :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 işte bunlar için mob ve qouest db lerininde tamamlamam lazım onları ben 2. aşama için ön görmüştüm. zaten stres atmak amaçlı başladığım bir işti ama anladığım kadarıyla profesyonel bir işe çevirmekte fayda var :)[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 yorum yapabilsek aslinda harika olur. gerci onun icin de kontrol lazim. sacma sapan seyler yazacak olan tipler vardir kesin guzel bir site olmus devami gelir insallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 gelicek devamı domaini alıyorum şimdi :)[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Açıkcası öenmli olan hızlı yüklenmesi yani thottbot veya alakazamı açana kadar bazen sıkıntı oluyor insan ama basit bit site hızlı açılacağından bence çok kullanışlı olur :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 sen nasıl istersen abi: )[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 full setlere de yer verebilirsin mesela arcanist i aradigimizda altta regalia da cikabilir full set bonuslari ile cok guzel olmus eline saglik bu arada[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hadi hayırlısı domainimizi aldık. ne var ne yok koyalım gitsin elimizden geldiği kadar.[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Realmoste Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Deneme amaçlı bir arama yaptırıyım dedim. A harfini girip arattım sonuç cok fazla a harfi bulunan item oldugu icin baya bir bekledim. Tek harflilerin aramasında Çok fazla sonuç gibi bir uyarı yapılırsa güzel olur kanaatindeyim. Bide dikkatimi çeken : İtem ara butonundaki Item kelimesinin büyük i ile yazılmış olması.onuda deiştirirsen guzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 armayı like olarak yaptığı için böyle bir olay söz konusu onu yazılan key i split edip key key aramaya ayarlıcam İtem a gelince geçe hali :) zaten ciddi bir tasarım aşamasına başladım.[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar