Joey Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 @Buyse gel bide o durumu humanlardayken yapmayı dene arada ezik almak diye bişi yok humanlarda ama humanları bi görüom adam bowl un kapısına kadar gelmiş ob e koşturuo etrafta hiç kimse olmamasına rağmen sw diye bağıran tiplerle dolu.[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Yahu almak ya da almamak gibi bir şey mi dedim ben şimdi? Bende tp özelliği yok. Magenin tp özelliği oyundaki en kilit özelliklerden biri. Ama bunu doğru ve anlamlı kullanabilen mage iyi magedir. [spo1=Erotik resim]Hoca bu arada senin charı havada karada yirim xD[/spo][signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 tp olayi icin teamspeak sart... adam i tplion sonra bi suru laf yiyon hp kalmis 0 bi tane daha yese olcek tplioz gelio tpleme beni tam adam kescektim hepte tpledigimizde adam kesiolar nedense...[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GUUD_GUN xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 haha abi valla humanlar orclar cok farklı. nasıl neden oluyor anlamadım. misal lvl 61 priest morad çar almıştım. clan arıorum güzel. kimse iplemio. lvl 61 diorum priest diyorum 10k da npsi vardı çarın. sanki priest bollugu var serverda. karsuda olsa en az 4 clan sıraya girerdi o çarı clana almak için. anlamadım valla ben bişi.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 hahaha o lvl ben de olacak oturup kalkarım önünde yaw. hele şu tp olayına cok gıcık oluyom. ben orda catu cutur adam kesiom. ezik asasın biri tp tpp tppp tppppppppppppp tpppppppppppp tp ulan tp ulan koş gel lf babanda mı var[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 O lvl bende olcakla olmuyo işte Buyse Beykızım kasacen senin de olacak. Ya da James'e bir [spo1=Ayıp tıklamayın küfürlü baya]miktar döviz[/spo] verecen krallar gibi olcan lvl 69.97 aytım gani. Yürü hadi. Şiir gibi oldu ha Aytım gani Yürü hadi[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bul bana o jamesi ben ona neler verecem ona şu türküyü hediye ediorum. [spo1=acayip berbat fışşşş ouşşşş]vermedin gitti yarim ömrümüz bitti yarim senden kalan herşeyi pandalar sitti yarim. oy felek zalim felek kadriye, kemer, belek aştın yirmi yaşını * oldun yaşlı bir melek vermedin gitti yarim ömrümüz bitti yarim devam ederdim amma vaktimiz bitti yarim[/spo][signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 en kralı paper 2 tane mage earing bir tane lycon pendat elbiseler full +8 hp gerisinide +9 hp yapcan bide eline lycon +2veya 3 alcan wizard+8 de olabilir senden kralı olmaz o zman :P[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 valla mage earring yerine gidipte secret silver earring veya warrior earring pendant lycaon yerine elemental pendant belt iron belt dual ROM +8 hp full set Mage hat +6/25 DD lycaon staff en az 6 olmak şartıyla bence +7 gelsinler yatırsınlar bakalım derim :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 dual rom sux rol or roc rullaz[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GUUD_GUN xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 lol uçtun sende kaç kişide oyle item var serverda ben yapabilcegi itemler için soyleden oo ona kalırsa ne itemler var ama 1 sene boyunca preimum alıp para kassa anca toplar muhahah :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yooo server da çoğu app şuan dual rom lar rollar la gezio ep ler we ler bizim kaybettiğimiz tek nokta legal oynamak[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 benim onlarin tmmlanmasi icin bi belt kaldi ayrica 1 secret silver earring yerine warrior earing 1 rol yerinede roc takmayi dusunuom isalla warrior ark karus olunca onuda basarcaz[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GUUD_GUN xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_moby Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 paper ama light ..en azından 2. skili[signature][hline]server:beramus lvl : 61 arcmage clan : YoK nation:elmorad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 lightning mage int vercek ki stun koycak paper lightning yalan[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GUUD_GUN xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 fire den başkası hikeye damage adına :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonsivri Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 şimdi pet olduk varsayalım, Glacier-Light daha faydalı değil mi? Light ana skill olursa 5X büyülerini kullanmak efektif olmayacak gibi geliyor yani atınca adamı kitlemeyecekse zaten ikinci şansa kalmadan adam üstünden geçmiş olur. Glacier 54 yok ama bu çok mu kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ille kitliycem diyosan fire ol yan skill lr yap zaten adamı kitliycegin buyuleride acmıs olursun[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonsivri Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Lightning staff büyüsü var doğru işe yarar ama daha düşük level büyülerini denedim resist geçemiyorlar daha. Adamın peşinde kovalarken staff mesafesine giremiyorsun bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 zaten resistant gecmek için blade yade 45 alan buyusu lazım yada nova ama gelenle resistant magelerde az oluyo magelerden baskasını kitlersin ama zor kitlersin warriorları zaten kitlemen mumkun degil kullandıkları itemlerde resist var zaten :Ğ[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonsivri Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 warrio veya rogue falan kitleyemeyeceksek light olmanın bi anlamı yok o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 kitlersinde 10 taneden 2 tane anca :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Areste orc isen PET Areste human isen PAPER .. Cunku aresteki human coklugu bi hayli gün gectikce fazlalasmaya baslio ve yeni yetme sinler(yani kospla 5günde 60 yapan kisilerden bahsediorum) artik 2ser fln deil 5er5er gezior yani paperle zor ayakta durursun:D[signature][hline] ::gel_pc_pc:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonsivri Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 "PCPC" hahaha, işte bu. Karus larda magician birliği yok, o kadar söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 humanlarda su var mageler birbirinden ayrılmıyo onden kim giderse hepsi izliyo :D :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar