MeLoDu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 çok sevmek beni öldürmediyse kimseyi öldürmez walla.[signature][hline]M&M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 akıl akıl demiş, gel ...me takıl demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 "sevdiğine kavuşmazsa ölür" hastalığına yakalanmışsan ölebilirsin belki. nejla-selim türü, türk filmlerindeki gibi.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 verem eder bu kari milleti adami verem. a.k.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Zamanla geçer yada bir anda kafandan çıkarabilirsin mesela bu sabah kalktıgımda yeter artık dedim bırakıcam bu aptal aşık numaralarını kendime yakıştıramadım ve aklımdan çıkardım onu eski neşeli halime dönmeye başladım bundan sonra aşka inanmıyorum gerçekten bana değer veren olursa karşılıgında deger alabilir ancak benden...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duman192 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 kardeş bak benden nacizane bi tavsiye..o elindeyken onu sevip özlüyoken bu kadar kıymetini bil dikkatli davran..elinden çok çabuk kaçabilio çünkü..kendimden biliom:)[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 sevmek değilde, bu kadar seviyorken, sonunda sevememek öldürebilir.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wazzz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 çozor bir gündeyim bu gün birşeyler karaladım çook iyi değil ama paylaşmak istiyorum izninizle Kurdelanın Ucundaki O Kız hayat dediğin şu meret her halde insanı caresiz bırakan birşey osagerek.İnsan yaşamak için nekadar çaba gösterirse hayat da ona keza okadar zorluk çıkarıyor yaşamaya inat bu dünyada sadece güçlüler hayattakalır ken benim gibi güçsüzler bu hayat kermekeşinde yok olup unutulmaya mahküm oluyor.Beni bu hayata sadece bir kurdelanın ucundaki o kız bağlıyor, bu zalim hayata neden olduğunu anlamadığım bir duyguyla .Hani olurya o son umut seni hayata gerçeğe bağlayan o son umut. Belki o kurdelanın ucundaki kız benim için son umut.Fırtınalı bir denizde gemiye yön gösteren bir deniz feneri gibi kayalıklara çarpmadan gideceği yere varmasını sağşayan bir ışık gibi yalnız,bir ışık gibi Wazzz yazı hakın da eleştiri yaparsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 öldürmez , süründürür. geçmiş olsun.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 aşk ölmez biz ölürüz :([signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 zaten halihazırda sürünüyosun galiba, öldürmeğine canlı kanıtsın:D[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Ek haber olarak, Bağdat'da patlayan bomba 30 kişiyi öldürdü. Sevmek öldürmez, otobüsteki canlı bombalar öldürür. :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar