Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wallpaper sitesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tee ne zamandır arkaplan düz siyah.Sıkıldım artık.Yeni birşey koyayım dedim.Googleda arattım.Sonuçlarda baktığım nerdeyse bütün siteler birbirlerini link vermiş adam gibi birşey yok ortada.Link vermeyenlerin de adam gibi arşivleri yok.Sizin bildiğiniz bir site var mı?[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse
Mesaj tarihi:
En güzeli arkaya site koymak bunu gib mesela

Bi de wallpaper olarak buraya bak burd olmalı[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
koray15, 14 August 2003 03:18 tarihinde demiş ki:
acıkla abicim nolur hem benim uyuma saatim geldi sütümü icip yatıcam ben...ıngaaa ıngaa [b][i]
MKC
Frp ortamı(Flash gerektirir)
Buraya Tıklayaman

[Bu mesaj Bonus tarafından 15 August 2003 01:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya bu mj'ı yanlışlıkla attım msj deiştir yerin alıntı yapa bamışım sorry:)

[Bu mesaj Bonus tarafından 15 August 2003 01:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bazıları beleş bazıları paralı.
tamamen paralı değil o yüzden yazdım.
çoğu ücretsiz.. ama ne yazik ki daily limit var...

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 August 2003 05:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
http://www.mota.ru/
süper doğa resimleri var burda.
ama salaklar neden gidip 18+ sitelere reklam vermişler anlamadım.
huzurlu huzurlu manzara seyrederken altta üstünü başını açmış kadınlar çok rahatsız ediyor.

neyse, manzara resmi istiyorsanız gidin çekin sitenin geri kalanıyla uğraşmayın.
Mesaj tarihi:
bence en iyisi www.google.com dan grafik e gel ozel armadan desktop seç sorna istedini yaz bi suru çıkıyor karşına.[hline]A$k Cikolata Gibidir
Araya Fıstıklar KArı$abilir...
Kal Vas da Buna Benzer
Araya Ust Jux lar Girebilir...

[Bu mesaj wpervert tarafından 15 August 2003 13:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Peki masaüstündeki simgelerin altındaki yazıların arkaplanını renksiz yapmanın bir yolu var mı?[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse
Mesaj tarihi:
xp de zaten öyle, bilgiğim kadarıyla win9x de arkaplanlar renkli.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
  • Yeni Oluştur...