Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

orjinal alınası oyunlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar internetten uzun zaman geçirebilecek multiplayer i olan Diablo 2 tarzı bir oyun sipariş etmek istiyorum BG olabilir mi sizce[hline]flyblast, 05 July 2003 13:38 tarihinde demiş ki:
[/b]
Ramazan ayında yediği çörek bile questleri geri getiremezdi.
Mesaj tarihi:
said:
Sly-One, 14 August 2003 15:05 tarihinde demiş ki:
iwd2

[Bu mesaj Sly-One tarafından 14 August 2003 15:05 tarihinde değiştirilmiştir]

+1
ya daaaaa =]
bg2 olabilir.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek

DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki:
HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA
Mesaj tarihi:
neverwinter nights tam aradığın oyun, shadows of undrentide expansionunu da almayı unutma. sonbaharda çıkacak hordes of underdark expansionunu da preorder et bari madem netten alıyorsun ;).
Mesaj tarihi:
said:
LethE, 14 August 2003 16:39 tarihinde demiş ki:
orjinal oyun multi oynamak istediğin olmalıdır..
(yanishadowbane , warcraft halflife) vsvs[hline]KoC

Kesinlikle, +1[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki:
skini göremedim..
Mesaj tarihi:
orijinal oyun, cok kaliteli bulup normalde 50 dolar vermektense 100 dolar verebilecegin (shippingden dolayi) oyundur.[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Mesaj tarihi:
Heroes 3 hala bitiremedim oyunu ya cok kazık tabiki xpansion setini almayı unutma Normal Heroes 3 kolay ama Armageddon blade ve Ring of bilmem neydi sanırım al onları Ömrün boyunca oyna hatta heroes 2 yi bile al[hline]
Mesaj tarihi:
Tüm MMORPGler ,Diablo II,Starcraft,Warcraft 3[Blizzard'ın tüm oyunları kısaca],Half-Life.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

Mesaj tarihi:
kıssadan hisse: kopya alıp da oyayabilceğin bir oyunu alma..
fakat orjinal gerekiyors aoynamak için ve oynamak istiyosan orjinal al
.. her xzzaman çıkarın sz konusu lcak :D[hline]KoC
  • Yeni Oluştur...