Belphegor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 arkadaşlar internetten uzun zaman geçirebilecek multiplayer i olan Diablo 2 tarzı bir oyun sipariş etmek istiyorum BG olabilir mi sizce[hline]flyblast, 05 July 2003 13:38 tarihinde demiş ki: [/b]Ramazan ayında yediği çörek bile questleri geri getiremezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 iwd2 [Bu mesaj Sly-One tarafından 14 August 2003 15:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 said: Sly-One, 14 August 2003 15:05 tarihinde demiş ki: iwd2 [Bu mesaj Sly-One tarafından 14 August 2003 15:05 tarihinde değiştirilmiştir] +1 ya daaaaa =] bg2 olabilir.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 bg ve iwd diabloya benzemez party olayı vardır fallout 2 al bence[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 nwn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denderman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 neverwinter nights tam aradığın oyun, shadows of undrentide expansionunu da almayı unutma. sonbaharda çıkacak hordes of underdark expansionunu da preorder et bari madem netten alıyorsun ;). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 orjinal oyun multi oynamak istediğin olmalıdır.. (yanishadowbane , warcraft halflife) vsvs[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 said: LethE, 14 August 2003 16:39 tarihinde demiş ki: orjinal oyun multi oynamak istediğin olmalıdır.. (yanishadowbane , warcraft halflife) vsvs[hline]KoC Kesinlikle, +1[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 orijinal oyun, cok kaliteli bulup normalde 50 dolar vermektense 100 dolar verebilecegin (shippingden dolayi) oyundur.[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Bence MMORPG düşün.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 mmorpg almıyacaksan kesinlikle lionheart hem diablo ihtiyacını hem de roleplay ihtiyacını gideren bir oyun.[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Heroes 3 hala bitiremedim oyunu ya cok kazık tabiki xpansion setini almayı unutma Normal Heroes 3 kolay ama Armageddon blade ve Ring of bilmem neydi sanırım al onları Ömrün boyunca oyna hatta heroes 2 yi bile al[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 mmorpg alinmali orijinal dusunuyorsan.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Tüm MMORPGler ,Diablo II,Starcraft,Warcraft 3[Blizzard'ın tüm oyunları kısaca],Half-Life.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Kesinlikle Morrowind hem orjinali TRde var.Ben İstteki eski carrefourdan(bimeks)den aldım.75 mil.[hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 warcraft 3, quake 3, half-life, neverwinter nights, ve tüm mmorpgler (cd-key derdi var ve çok güzel oyunlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 kıssadan hisse: kopya alıp da oyayabilceğin bir oyunu alma.. fakat orjinal gerekiyors aoynamak için ve oynamak istiyosan orjinal al .. her xzzaman çıkarın sz konusu lcak :D[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 aynen öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar