Rain_Falcon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 1.-ulen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari. 2.- star warz anduroyidi miyiz insan mıyız belli değil arkadaş, aylardır iki büklüm bekliyoruz ulan... 3.- werdiler teknoyu, dup tis tempoyu kafamızı dinlenemiyoruz şurda iki dakka...piyasa insanların ewladı olacaz belli ki... 4.(ikizler konusmaktadir..) - allah kurtarsin kardes.. - eyvallah.. 5.- sevgili gunluk..ne suc i$ledigimi bilmiorum ama,beni 9 aydir bu kapali kutuda tutuyolar! vucuduma bagli olan şu kordonu söküp kurutuyorum kac gundur sopa niyetine,aha şuraya yaziorum 9 bilemedin 10 gun sonra ön bolgeyi sopayla delip cikacam.. 6.(ikizler halen konusmaktadir) - ehhihi bu çok eğlenceliymis simdi chateau brillant nasil - abi benim canim acaip sekilde mango tur$usu çekti nerden söylüyoruz? - merak etme aşertiriz gelir şimdi... - supersin baba yaaaa 7.(zit ikizler orhan - erhan) - orhan olm şurdan cikalim bi,direk manita bulacam sana.. - erhan..beni şiirle sulasinlar.. 8.- orhan bunaldim olm ben burda! kari kiz yuzu goremioruz! - erhan zktin kafami gunlerdir..batsin bu dunya bitsin bu ruya yani.. 9.-melis bak on tarafimda bisey cikti yeni..gecen gun yoktu.. aaa? sende yok? -malsin kursat.. mal geliyosun dunyaya mal gidiceksin. 10.- bu dünyaya çocuk olarak gelmek istemiyorum selin - eşşek zki..ne olarak gelecen..30 yaşında mı çıkcan ordan 11.ikizler.. muhittin osurur.. selahattin : ulan ağzıma sıçsaydın bari..haywan 13.- şafak kaç hoca - sen sayıyorsun ya salak, aynı işte.. 14.-ulean 5 aydır tekmeliom!!! du ben bunu bi ısrayımm... 15.yaw anne sağa sola dönüp durma, kıpraşma zati kaydırak gibi kayıyorum, bi türlü uyutmadın beni, hah tamam şimdi oldu kıpırdama artık, hmmmmm şimdi oldu parmak emerek uyumak güzelmiş, insan bi müzik çalar, ninni söler öle uyutur yaaaa 16.- kesin artık bana klasik müzik dinletmeyi, sıçtınız keyfimin içine, uyutmuyorsunuz bir türlü, entellektüeliz diye bağıracaksanız benden uzakta yapın. 17.-yaw ammada sulu bir ortam bu yaw, bebek miyiz, balık mıyız anlamadım gitti? 18.-ne garip bi yer ya, herşeyin sesi elektrik süpürgesi gibi geliyo, bi de elektrik süpürgesi ne acaba? 20. ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? he, sorarım size? ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı erkek mi.. 21.-tekmeden başka lüksumuz yok anasini satayim. rahimde rovaşata! 22.- su gobegimdeki ipi bi koparsam bi saniye durmam lan burda, anladik ekmek elden su golden falan ama insan sıkılıyo canim, 23.(ikizler) -olm geyirmesene lan.. -olm valla midesi guruldadı annemin.. 24.(zit ikizler) - cikarin beni buradan. kirlarda kosmak, sevgilimle cosmak istiyorum.. - yurumene 1 sene var daha, ne kosmasi ne sevgilisi.. - yapma yaa.. daha cikmadan depresyona giricem be kardesim... .... bilgisayarda buldum nerden alıntı oldugunu belirtemiyeceğim :)[signature][hline]So you think you can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 4.(ikizler konusmaktadir..) - allah kurtarsin kardes.. - eyvallah.. bi bu hoşuma gitti[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Espri kalitesi çok düşük bence ya... Beğenemedim ben...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Rain Falcon iyi güzel bir sürü konu açıyorsun da, ekşi sözlükten direk c/p yaparak açma konuları lütfen, hani illa yapacaksan da link falan ver ya da kaynak belirt. Hani ayıp oluyo orada yazanlara da...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 06 Aralık 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rain_Falcon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yok valla ek$iden değil griport.com dan aldım bunu ama bazılarını kendi bilgisayarımdan oldugundan ( çokk önceden ) o yüzden kaynak belirtemiyorum kusra bakmayın.[signature][hline]So you think you can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 iknci davion vakasimi yoksa himm :??[signature][hline]wake up.... wake up.... topla kici basi yap make up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 şşt bana bak bakiiim sen çok post atıyosun haa! günlük sınırı a$ma bakiim :P eheh :D iyi iyi yeni insanlar bide dikkat etsn kaynak olayına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Davion vol2 :P Hakkaten mesaj atçam balonu patlatçam madalya alcam diye fazla kasma antipati kazanırsan iyi olmaz yani:D Kasıcaksanda çaktırmadan kas...[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rain_Falcon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Post mu kasıyom?Yuh[signature][hline]So you think you can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Eh, insan bi anda ilk sayfada 5 tane Rain_Falcon topici görünce aklına bişi gelmiyo doğal olarak...(Benzeri vakalarda olduda:P) Buarada söylemeyi unutmuşum: Dialoglar pek güzel değil yani "espri yapıcaaam" diye kasmışlar belliki...[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 güzel gibi bence[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rain_Falcon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: ShadowFury, 06 Aralık 2005 17:33 tarihinde demiş ki: Eh, insan bi anda ilk sayfada 5 tane Rain_Falcon topici görünce aklına bişi gelmiyo doğal olarak...(Benzeri vakalarda olduda:P) Buarada söylemeyi unutmuşum: Dialoglar pek güzel değil yani "espri yapıcaaam" diye kasmışlar belliki... e ben ne diyim ki zaten siz karar vermi$tiniz bi kere artık ne desem bo$[signature][hline]So you think you can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ben şakasına sölemiştim ama... (:P den belli oluyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 birakin cocugu canim aa.. gayet zevkli topicler aciyor. topic acmakta sinir yok sanirim. Kurallari da ögrenip zamanla dikkat eder artik.. bu arada eh , ho$ . tebessüm ettirdi yazi .[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY! [/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 o kadar iğrencim ki kendimden tiksindim öğğ[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 23:55 tarihinde demiş ki: kücükken cok müslümandim ben [Bu mesaj dory tarafından 06 Aralık 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rain_Falcon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 oo benden yana olanlar da varmis vanille saolasın =)[signature][hline]So you think you can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 11.ikizler.. muhittin osurur.. selahattin : ulan ağzıma sıçsaydın bari..haywan iheuhauehuehaue hoş.Güldüm.. :)[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: 11.ikizler.. muhittin osurur.. selahattin : ulan ağzıma sıçsaydın bari..haywan burda güldüm haha =) güzel..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 sozlukten caldın onlarıııı!!!!!bir111oneone!! xD[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 guluyordum suratım asıldı o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rain_Falcon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya ne yalan söylüyecem ya calmadım sözlükten calsaydım ek$i derdim alala.bilgisayar da wardı sitesi yoktu o yuzden[signature][hline]So you think you can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 biliyoruz çaldığını yalan söylediğin çok açık. Adminlere vuradan duyrulur gereğinin yapılmasını diliyoruz[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rain_Falcon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 İyi[signature][hline]So you think you can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 walla placırısmden 1 semester ceza alırsan akıllanırsın haaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar