Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 2005 yılında berbere uğramadım, az kaldı bitiyo sene :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 resim isteriz o zaman :)[signature][hline]> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 heryerde bonus paralar.. ALSAK ALSAK BEDAAVAYA NE ALSAK BEDAVAYAAA ben biiir gariiipp keloglanııımm.. AUZHa[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 [signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyseayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki: bilader sevişelim?Sonra Prawler şöyle cevap vermiş: olmazama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki: pls?We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş: ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 yakismis baba yuzun acilmis :D[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 fönlü benimkiler xD[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Daha iyi durmuş. Daha çok yakışmış.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bilmiom ya 2 taraflı da tepkiler gelio artık önümüze bakıcaz geçmişi unutup :p alışırım bikaç gün sonra ya :|[signature][hline]> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Eh ayrıca, Gel ebn seni missceren'e götüreyim kesim gör ;)[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 30 milyon kesim 15 milyon fön tabi unutmamak lazım gereksiz bi hamle oraya gitmek.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 erdal gürdala gittim güzel diye ama işte bu kadar becerebildi ziyan etti güzelim saçı :D[signature][hline]> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 non puoi fare iyi olmus.[signature][hline]kasim 2005 seti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 kanka gitmemeliydin bence bonusluk süper, benim saçlar kıvrılmıyo hiç bonus olmuyo kıl oluyom, neyse bi dahaki seneye artıkın :P ama bölede iyi yani[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 benimkiler de bonus falan değildi zaten, hafif dalgalanmıştı o kadar uzayınca. bi daha uzatır mıyım bilmiom. pek sanmıyom. belki...[signature][hline]> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 2. hali daha iyi olmus bea,oha ya bi insan 6 ay nasil dayanabilir o_O yae ben 1 ay gecsin bunaliyorum rahatsiz oluyorum :D[signature][hline]kitty:) kitty kitty kittyyyy ik hou van je pascal :) jeej Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 eskiden sallayınca kafayı saçları hissederdim kulağıma gözüme girerdi, şimdi öyle bişey olmayınca kötü hissettim bi an kendimi. böhür[signature][hline]> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: taz, 06 Aralık 2005 00:14 tarihinde demiş ki: resim isteriz o zaman :) Yollicam da makina yok[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 :D Hocam çok güzel olmamışsın.. berbat :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 olmamış.az daha dahansan tam rastalık saç varmış.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ya keşke kestireceğine fön çekip bişiler yapsaymşın uzun saç güzeldir. Ama böylede güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 muhtereme gidin lem[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: taz, 06 Aralık 2005 00:00 tarihinde demiş ki: said: kingpin, 05 Aralık 2005 23:58 tarihinde demiş ki: alsak alsak bedavaya ne alsak bedavaya olum sırf senin gibi mal tipler yüzünden kestirdim zaten hahaha her yerde bonusa bak falan diolardı uyuz oldum! böle sonuç doğdu işte. neyse bi daha da uzatamam herhalde. bu kadar uzattık kestik bi daha yemez o kadar mal herifi çekmeye... bonusluktan boyle kacabilecegini mi zannediyosun yoksa , kendinle dalga gecmeyi de bi ara ogren ;)[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: dory, 05 Aralık 2005 23:55 tarihinde demiş ki: ROFL! kurtadam karizması vardı kaybolmus :P hehe saatler olsun taz. Saat? OF :([signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 üzüldüm valla,olsun ama ehliyet resmide önemli :) sıhhatler olsun[signature][hline]darkening [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 06 Aralık 2005 08:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 parlamışsın gibime geldi :D mühehehehe[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Paticik Abazalar Birliği Üyesi Yönlendir Fixxer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar