Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burning Crusade Cıkıs Tarihi tahminleri

raistlinthewiz

Öne çıkan mesajlar

bisi sorcam. sizce mart ayinda ebgames'den felan on siparis ile alirsam, turkiyede piyasaya cikmadan once bana gelir mi, yoksa sadece "aman tanriiiiiim, piyasada hic wow expansion kalmamis, ben simdi bi daha ki basimi mi beklicem yoksa sendintte in stock mu beklicem" dememek icin mi on siparis yapiyoruz :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben size söyleyim blizzard wow çıktığında çoktan bc nin çalışmalarına başlamıştır bile %100 adamlar böyle abi şimdi bence blizz şunu bekliyor diğer rakip oyunlar bir çıksın..... hemen o anda bir test serverı açacak ve millet blood elf vs die koşacak sonra blizz artık ne yenilikler yaparsa bence bir yıl daha başka oyun yüzü göremeyecekler benim düşüncem mart-mayıs arası en geç haziranda çıkar ama bir test faslı olur adam tutmak için
ayrıca gördüğünüz gibi lvl sınırı 70 oluyor yani herkes tekrar lvl kascak bu da sıkılanları tekrar coşturur
blizzard bişeyi yapıosa bir bildiği vardır ve diğer çıkacak mmorpgler ancak eq2,swg gibisinden oyunları batırır çünkü eq2 tarzı oyunlarda kendini oynatan grafikler ama wowda grafikler ortalama olduğu halde oynuosak bu demektir ki bu oyunun kitlesine bişe olmaz ve de şu an yaklaşık 4 milyon oyuncu varmış bunların 1 milyonuı gitse(ki gitmez) gene de sarsamaz çünkü sayı çok büyük kaldı ki çoğu mmorpg nin oyuncu sayısı 1-2 milyon bile deil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...