-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Hmm asosyallikle ne alakasi var? Gunde 3 saat ayirarak ZG yapabilirsin. ZG droplar da gayet yeterli. Rare setleri de tamamlayabilirsin. Ha rank kasabilir misin? E kasamazsin cunku o `standing` isi. Senden cok oynayan varsa asla gecemezsin onu. Mantigi da bu isin zaten. Gostersene bana `Gunde 2 saat oynayarak Grang Marshal olabileceksiniz, Tier 2 Epic giyebileceksiniz.` yazan Blizzard aciklamasini.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Kabaca var zaten öyle bi şansın afterdeep. Sorun bi guild e kapak atmak aslında. Tek başına yapabileceklerin baya sınırlı. Tek isen pvp yaparak belli bi rank(10) e ulaşıp(ki solo ve gunde 2-3 saatle mumkun) kendini gösterebilirsin. Buda sana guild yada pvp gruoplarının anahtarını verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 heh komik ya. asosyal tipler ha :) çok güzel genelleme yapmışsın. bu arada casuallara karakterlerini geliştirmesinler diye bir yasak yok, tek fark çok oynayanlar kadar fazla geliştiremiyorlar. ayrıca epic gear çoğu kişinin sandığı gibi günde 5+ saat oynayıp alınan birşey değil. level 60 olup MC raidlerine başladığımdan beri sadece raid saatleri giriyorum oyuna (pazar günleri 4-5 saat) veya çok sıkılınca girip pvp&grind yapıyorum. [signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist [Bu mesaj Phlox tarafından 06 Aralık 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Afterdeep, 06 Aralık 2005 18:47 tarihinde demiş ki: Ya su bos bos konusan arkadaslar biraz sussun oyun cikmadan onceki duyurulari, yazilari vs. okusun. Yok casual playerlarda iyi gearlar alacak, yok yukari ranklere oynayacak yok oyle yok boyle dediler geldik.. Hani?? 2-3 saatle diger adamlar gibi gearim olmasin ama o geari cooook saglam olan asosyal tipleri bi sekilde yenebilme sansimda olsun.. Denge diyoruz biz buna.. @ bu dediklerini egerki bana diorsan uslubunu takın.. [Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 06 Aralık 2005 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 O kadar da farketmedi aslında.. Sadece dream team'ler 5-6dk'da kazanıyordu (min. limit gibi bişey). Artık son base'i almayacaklar muhtemelen, yada geç alacaklar. 4 dk daha uzatılıcak topu topu.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 @ qui öle olsa daha mantıklıydı, bu kendini bırakıp hemen kaybeden takılmlara bi yaptırım. Aslına bakarsanız çokta kötü bişey değil, sonuçta 10 yada 15 kişi parti kurma zahmetine katlanırsa oyun zaten 10 dakkadan fazla sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: -Wissy, 06 Aralık 2005 17:26 tarihinde demiş ki: Ayrica adamlar sadece `losing` team icin demis. Sen 2 dakkada yeniyorsan yine aliyorsun Mark of Honor'unu[Ki bu honor vermiyor, reputation veriyor.]. Mark of Honor lardan honor alınıyor(3 tanesini verince +389 honor gibi bişi veriyor). Her neyse esasında fena olmamış insanlar biraz daha uğraşacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ah evet ben yanlış okumuşm. Neyse buda güzel :)[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Lafimi algilamak isteyen istedigi gibi algilar. Ortaya bi laf ettim, yarasi olan gocunur. Ayrica gunde 10+ saat oynayan tiplerin bana asosyal olmadigini soylemeyin, guldurmeyin..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney-Retired Hilton Sydney-Bar Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Gallant, 06 Aralık 2005 19:54 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 06 Aralık 2005 17:26 tarihinde demiş ki: Ayrica adamlar sadece `losing` team icin demis. Sen 2 dakkada yeniyorsan yine aliyorsun Mark of Honor'unu[Ki bu honor vermiyor, reputation veriyor.]. Mark of Honor lardan honor alınıyor(3 tanesini verince +389 honor gibi bişi veriyor). Her neyse esasında fena olmamış insanlar biraz daha uğraşacaklar. Kaynak var mi hocam bunun icin?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mystro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 @ after: kimse 10 + saat oynayanların asosyal olmadıgını sölememişki yoksa ben mi yanılıyorum!?[signature][hline]-honor and glory don't have any meaning without sacrifice -fcuk the l33t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Spell alert verdiğini söylüyo 389 honor. Bilemicem ne kadar dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 kaynak yok combat log a bak gorursun honor verdıgını exp+rep+honor verıolar bence guzel oldu blızz en superını yaptı kazanmayı umursamayan honor farm tıplerı bıraz olsun engeller bu BG de bıde vote ıle kıck olayı gelse super olucak mılelt dıokı random PvP gelsın BG ler gıtsın vs vs random pvp de ya arada dusuk level lar kaynıyor yada lagdan kımse oynuyamıyor BG en guzelı kısmen esıt sartlarda harıket bıtmeden corpse camp yemeden graveden cesede gıdıım hebele dıe ugrasmadan yada pvp ortasında ghost olup tag kapatan elemanalr akıl olamdan herkes dıledıgınce oynuyor ama bız turkuz severız 5 kişi gurup olup 2 kişi kesmeyı esıt sartlar batar bıze[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 iyi olmus, hemen 2 dakkada kaybedip mark of honorimi alip cikiim durumlari olmaz. zaten kaybedenin odul almasi ters ama hadi savastiniz hakettiniz ayagina. ayrica 10 saat oynayanla 2 saat oynayani bir tutan oyun haksizlik yapar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 @Wissy sana sunu sölemek istiorum. farzetki mc guildindesin herkesin item belli x bossundan wipe yedin ama wipedan bişiler cıkartabiliosun.en azından nerde durcagını ne kadar mana recover etcegini ne zaman tank deiştirceğini vb.peki karşına 8/8 tier 1 veya 5/5 pvp setli adamlar gelip seni ilk basladıgın basede zerg ederken ne örenebiliosun ? ögrencegin tek şey farmda 15 kişi bekliyip adamları seni kesmesini bekliosun adamlar organize bizim warriorlar roguelar x classları kill için kasıo vede ilk olarak warriordu zarttu zurrtuya dalıo arkasına almış anathemalı priestı öldürmek mümkün olmuo neymiş priestı kescekmişiz herkes priesta cullanca adamlar taktik deiştirio gene öldürüo. karşında NPC yok player var o yüzden sadece anlık tecrüben olabilir kalıcı tecrübeler mümkün deil sence bu adaletmi.x bossunu kesceğin sistem belli hangi sn yede ne yapcagını addonlar sayesinde bilebiliosun player nası kesiler nası 10 dakka dayanılır die bi addon yok.o yüsden muhalefet olmanı gerektiricek bişi yok.hee demişsinki kaybederek honormı(repuyu kastettiğini biliorum)mu kasılır die mc de kaybeden birisi en azından her mob kesisinde repu alıo ama bossta kaybedio kaybetsede zaman harcıo ki zaman şu dünyadaki en önemli şeylerden biri.sence mükafatlandırılması gerekmiomu ?bence Join As Group kaldırılmalı yoksa bu oyun agır hasarlar görcek.(üşenme oku)[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ayrica artik kisa surede MC bitiren guildler var, oyle gunde 10 saat oynamaya filan gerekte yok...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 MC'ye random mu gidiyorsun? BG'ye de gitme.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 join as group kaldirilamaz, grubumla girmekten kimse men edemez beni. rastgele savasa girmek sacmaliktir asil...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 o kisa sürede mc bitiren guildler mc yi kısa surede bitirmek için kac saatini harcamıs daha once ve o tip guildler guilde adam almayı bir sene once bırakmamıs mı nasıl girer casual player o guildlere soruyorum warsa ole bi guild bildiniz bende geleyim[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Giber, 06 Aralık 2005 17:04 tarihinde demiş ki: Dark and Light diyorum. 08 Aralıkta free account açma fırsatı var. Beta versiyonu Mart ayına kadar sürecek. Tanıdığım tüm wowcular buraya geçecekler Martta. Oyun wow ile kıyaslandığında betası 4.2 kat büyüklüğünde bir world map ve oyunun orjinalinde 42 kat olması bekleniyormuş. Sırf craft sistemi için bile wow bırakılır bu oyuna geçilir. Denemesi bedava, 08 Aralık unutmatın :) eger d and l de bi problem olmassa veya patlamassa cok saglam olcak belki wow gibi blizz. adiyla yayilan bir oyuna gore cok hizli veya cok fazla kitle tarafindan basta bilinmesede sonralari adini duyurcak inannin arkadasa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: shippy, 06 Aralık 2005 20:34 tarihinde demiş ki: @Wissy sana sunu sölemek istiorum. farzetki mc guildindesin herkesin item belli x bossundan wipe yedin ama wipedan bişiler cıkartabiliosun.en azından nerde durcagını ne kadar mana recover etcegini ne zaman tank deiştirceğini vb.peki karşına 8/8 tier 1 veya 5/5 pvp setli adamlar gelip seni ilk basladıgın basede zerg ederken ne örenebiliosun ? ögrencegin tek şey farmda 15 kişi bekliyip adamları seni kesmesini bekliosun adamlar organize bizim warriorlar roguelar x classları kill için kasıo vede ilk olarak warriordu zarttu zurrtuya dalıo arkasına almış anathemalı priestı öldürmek mümkün olmuo neymiş priestı kescekmişiz herkes priesta cullanca adamlar taktik deiştirio gene öldürüo. karşında NPC yok player var o yüzden sadece anlık tecrüben olabilir kalıcı tecrübeler mümkün deil sence bu adaletmi.x bossunu kesceğin sistem belli hangi sn yede ne yapcagını addonlar sayesinde bilebiliosun player nası kesiler nası 10 dakka dayanılır die bi addon yok.o yüsden muhalefet olmanı gerektiricek bişi yok.hee demişsinki kaybederek honormı(repuyu kastettiğini biliorum)mu kasılır die mc de kaybeden birisi en azından her mob kesisinde repu alıo ama bossta kaybedio kaybetsede zaman harcıo ki zaman şu dünyadaki en önemli şeylerden biri.sence mükafatlandırılması gerekmiomu ?bence Join As Group kaldırılmalı yoksa bu oyun agır hasarlar görcek.(üşenme oku) tam tersı random joınler basbelası adam 49 olmus daha BG ye gırmemıs vıy vıy vıy aglıo cesedımı bulamıom nası reslenıcem dıe graveyard dıosun res scıness yemek ıstemıom bıdbıdı aglıo savasın ortasında joın as group BG nın en super yanı bul kendıne gurup yada ıcerde yap gurubu ama ılk bolum sacmalık tamamen dıyorsunkı takım oyunu yapmasın karsımdakı ınsanalrı kesmek zor pekı sen nesın ınsan degılmısın o adamalrdan eksıgın ne otur gurup kur organızasyon yap sende ama alısmısız hep kolaya hep kolaya randomdan gırıım honor farmlıım la BG kazanılmıo bırakta emek veren guruplar kazansın senın dedıgın kadar sacma bır dusunce gormedım omrumde resmen takım oyunu olmasın dıyorsun ne demek bu madem playerlarla bas edemıyorsun gıt mob kes gercı onanrda arada atkım oyunu yapıyorlar kısıtlı AI lerı ıle zorlamasınalr senı aman[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 @after, sana denecek cok sey var hatta yazmıstım sonradan neyse dedım sıldim ama goruoyrumki silmemek gerekıormus. senin gibi biriyle tartısmaya gırecek konusak zamanım yok.. @sheepye; pvp party kur diyenlere. herhalde bunu dıyen arkadaslar full a-teamlarda oynuyorlar ve coktan rank+10 yapmıslar.. saglam bir pvpraid kurmak kolay olsaydı emin olun herkes kurardı. he sunuda unutmayın, bugun hardcore playerlar varsa casuallar sayesındedır. blizzard bu sekılde casual kusturmeye oyundan sogutmaya devam ederse, dier bircok mmonun basına gelen wowunda basına gelecek. [Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 06 Aralık 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Neyin tartışmasını yapıyorsunuz siz? :) Sanki burda konuştuklarınız birşey değiştirecek, bırakın bu işleri allah aşkına...[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Gangren, 06 Aralık 2005 21:11 tarihinde demiş ki: Neyin tartışmasını yapıyorsunuz siz? :) Sanki burda konuştuklarınız birşey değiştirecek, bırakın bu işleri allah aşkına... benim realmın seninkini dover topicinden daha anlamlı bir topic oldugu kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: -Wissy, 06 Aralık 2005 18:54 tarihinde demiş ki: Hmm asosyallikle ne alakasi var? Gunde 3 saat ayirarak ZG yapabilirsin. ZG droplar da gayet yeterli. Rare setleri de tamamlayabilirsin. Ha rank kasabilir misin? E kasamazsin cunku o `standing` isi. Senden cok oynayan varsa asla gecemezsin onu. Mantigi da bu isin zaten. Gostersene bana `Gunde 2 saat oynayarak Grang Marshal olabileceksiniz, Tier 2 Epic giyebileceksiniz.` yazan Blizzard aciklamasini. guild içinde ZG grubu toplamak için bazen uzun sure raidi kuramassın onu bırak random bir zg raidi oluşturmak bazen saatlerce sürüyor BL de oynayanlar bile istedikleri zaman zg raidi kuramıyor bilenler allah için söylesin rank meselesi aslında tartısmaya pek açık değil acaip bi muallak rank meselesini herkez işine geldiği gibi algılıyor adam okula gidiyor çok çalışması lasım ve günde 2 saat wow oynayabiliyor ve bu adamın marshal ve generallerin karsısında nasıl bi şansı olabilir bu adam için yapılacak adil olan bir sürü yöntem var mesela bu adamın kazandığı honorları kaybetmemesi gibi 10 saat oynasanda 2 saat oynasanda herkez eşit güçle savaşabilir mesela av set ab set ws set diye bişi olsa ve bu set beleş olsa sadece av ab ws de kullanılsa ve bu setin tek parçasını bile giymeyen av giremese gibi seçenekler olabilir. blizz bu gibi şeyleri uygulayabilir çok şükür bol bol vaktim oluyor oyun için ama oynayamayan arkadaşlar için üzülüyorum objektif olarak onları düşünmek bizim görevimiz ah bu politikalar[signature][hline]Düşmanlarımız aptaldır ve farklı bir bakış açısına sahiptir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar