Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkcell nereye koşuyor.

Buzx

Öne çıkan mesajlar

Turkcell i severdim de son zamanlarda iyice saçmalamaya başladı. Aptal aptal spam mesajlar atıyor, saçma sapan şeyler yolluyor. Bir de kendi kendine beni bişeylere üye yapıyo "üyelik için ayda bu kadar kontör/para gidecek iptal için 2222ye mesaja atın" diyo, yahu üye olmak istesem ben kendim olurum, bi de iptal etmek için para gidiyor. Kalitesi bayağı düştü[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 06 Aralık 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
Turkcell i severdim de son zamanlarda iyice saçmalamaya başladı. Aptal aptal spam mesajlar atıyor, saçma sapan şeyler yolluyor. Bir de kendi kendine beni bişeylere üye yapıyo "üyelik için ayda bu kadar kontör/para gidecek iptal için 2222ye mesaja atın" diyo, yahu üye olmak istesem ben kendim olurum, bi de iptal etmek için para gidiyor. Kalitesi bayağı düştü

yaaaaa.bak ben turkcell icin calisiyorum ve emin ol kalitesinden bise kaybetmedi..o msjlarin sebebine gelince;millet arastirma yapmadigi ilgilenmedigi icin saniyorki turkcell pahali-o msj lar ise insanlari bilinçlendirmek icin..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ankhsenamonn666, 06 Aralık 2005 16:45 tarihinde demiş ki:
yaaaaa.bak ben turkcell icin calisiyorum ve emin ol kalitesinden bise kaybetmedi..o msjlarin sebebine gelince;millet arastirma yapmadigi ilgilenmedigi icin saniyorki turkcell pahali-o msj lar ise insanlari bilinçlendirmek icin..

Çalıştığın yeri kötülemek gibi bir amacım yok, ben de Turkcell satın alma müdürünü tanıyorum. Ama ben bir kullanıcı ve müşteri gözüyle benim gözümde kalitesinden çok şey kaybettiğini söyleyebilirim turkcell'in. Birsürü bilinçsizce mesaj geliyor, "şöyle de böyle" diye, tamam hani hatırlatmak için 1-2 kere yollarsın ama her gün her 2-3 günde bir aynı mesajı atmanın pek bir mantığı yok bence.

Ayrıca özellikle şu kendi kendine bilmemneCell'lere geçirme huyu var turkcell'in. "Sizi X-cell yaptık ayda şu kadar paraya şöyle böyle olacak. İptal etmek için iptal yazın" Yahu ben istesem olamaz mıyım? Reklam yapmanın mantığı da bir yere kadar. Adama zorla verip sonra geri almak için para (sonuçta iptal mesajı da ücrete tabi) istemek bana göre bilinçlendirme değil kazıklama hevesidir.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Dün banada geldi. Telefonum faturalı olduğundan ağzım açık kaldı ufak bir şokun ardından baktım benim telefonumun imei si farklı. Eski telefonum olan şu an annemin kullandığı telefonun imei ye baktım oda farklı.
Şimdi hayır deyip göndersem ve o mesaj ücretlendiriliyosa iki ucu boklu değnek oluyor illaki beni yoluyorlar. Bende aradım turkcell müşteri hizmetlerini sordum.
O hayır mesajı ücretlendirilmiyormuş.

Bu arada yakın çevremden birkaç kişiden daha duydum farklı imei kodu ile gelmiş bu mesajlar.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

bence gayet mantıklı bir uygulama eğer hediyecell puanın yeterli değilse tamamlanıyor. veya hattındaki kontörlerden düşeceği yere henüz hattına yüklenmemiş olandan alınıyor. ki bunlar hediye kontörler bu şekilde sende zor durumda kalmassın hattından kontör düşmeyeceği için.
bununla birlikte telefonun istediği kadar garantili faturalı olsun konu turkcell veya başka bir op la alakalı değil. direk türk telekomikasyon kurumunu ilgilendiriyor. op lar yanlızca aracı rolünde.[signature][hline]orochi
Sosyal ağlarda paylaş

avea'da kayıt yaptırmak istersen mesaj atıyorsun
turkcell'de kayıt yaptırmak istemezsen mesaj atıyorsun bir de para ödüyorsun.. fark bu. avea kazıklamıyor mu? o da kazıklıyor gerçi, öğrenci tarifesi 1.5 kontör diyorlar, 1snlik konuşmada bile bir sefer 1 diğer sefer 2 kontör alıyorlar. uyuz olurum böyle şeylere.
bu arada o farklı imei numaraları sanırsam hattınızı başkasının telefonunda da kullandıysanız çıkıyor.[signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Buzx, 06 Aralık 2005 04:52 tarihinde demiş ki:

o zaman daha çok delirirsin hatta delir[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

bana gönderdikler IMEI numarasıyla benim telin imei numarası arasında alaka yoktu. HAYIR diye mesaj attim, telefonu KVK dan almıştım. Bloke ederlerse uğraş dur şimdi of of of..

Ayricana, internette kontrol ettim, IMEI numaram kayitli.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-

[Bu mesaj MeSh tarafından 07 Aralık 2005 05:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xueshen, 07 Aralık 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
bence gayet mantıklı bir uygulama eğer hediyecell puanın yeterli değilse tamamlanıyor. veya hattındaki kontörlerden düşeceği yere henüz hattına yüklenmemiş olandan alınıyor. ki bunlar hediye kontörler bu şekilde sende zor durumda kalmassın hattından kontör düşmeyeceği için.
bununla birlikte telefonun istediği kadar garantili faturalı olsun konu turkcell veya başka bir op la alakalı değil. direk türk telekomikasyon kurumunu ilgilendiriyor. op lar yanlızca aracı rolünde.

Kesinlikle mantıksız bir uygulama. Yolladıkları İMEİ kimbilir hangi telefona ait. Bi ara şarjın bitmiştir arkadaşının falan telefonuna takmışsındır kartı vs. Kim bilir kaç kişi farkında olmadan başkasının telefonu için kayıt parası ödedi. Saçmalığın önde gideni[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

vallaha dun turkcell genel mudur u televizyondaydi o mesajlarin kendilerinden kaynaklanmadigini ve kacak/klon imei lerin kendilerine devlet tarafindan bir liste olarak verildigini ve faturali olan telefonlarda bile bu mesajin gelmesinin gumruk ve ithalatci firmalar arasindaki sorunlardan kaynaklandigini soyledi.
bana gelince telsim hattima kayitsizdir mesaji gelmedi.ama gene faturali yasal aldigim telefonumda kullandigim avea hattima yasaluyari geldi fakat benden bir ucret alinmayacagi yaziyor mesajda bu islem icin.[signature][hline]classified
Sosyal ağlarda paylaş

elbetteee....
+
pahalı degil aslında sunulan hizmete göre..diger operatorler bagıra bagıra su beleş bu beleş dyo ama hic bilmediiniz seylerden ucret alıyo..
+turkcell de bicok seyi ucretsiz yapar-diger hatlar gibi sabahlara kadar beleş konuşursunuz...ama nolur-o şebeke problemi olsun istermisiniz turkcell dede..herkes beles beles geyik yapsın-senin onemli bi isin olsun ve arayama....hi..
Sosyal ağlarda paylaş

en sonunda en adam akıllı açıklama geldi;
eğer daha önceden kayıt dışı bir telefonda telefon kartınızı kullanmışsanız bu mesajları alabiliyorsunuz, 5 dakikalık bir kullanım bile bunun için yeterli oluyor

yani telefonunun kaçak olamdığından emin olanlar içiniz rahat olsun
gelen mesajdaki kullandığı telefondan farklı imei numarası olanlar içiniz rahat olsun

başka söze ne gerek var ;)[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...