Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Warcraft 3 The Frozen Throne adlı "şey" den alıntıdır. Acıkcası ben gördüm ve dehşete kapıldım. [spo1=Chosen of the Silverhand][/spo]Paladin'in holy light cast ederkenki anımasyonundan bi kesit.edit not: acıkcası içimden "paul is a deam man miss him miss him miss him" diyesim geldi.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREEEskiden herzaman boş yer olurdu[Bu mesaj Cuce tarafından 05 Aralık 2005 03:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 heryerde sam yerseyde sam :)[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 OMFG!!!! Sam is the chosen one !!!! He is gonna bring balance back to the Forc... I mean Pallys vs Shaman fights O_o[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang [Bu mesaj Viktor tarafından 05 Aralık 2005 04:09 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Viktor tarafından 05 Aralık 2005 04:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Denge gelirmi bilmiyorum ama holy light atarken "sam"in gozukmesi bence sam'in artık judgement'ları giyip holy light spamlamasının vaktinin geldiğini gösteriyo... Sam döktüğün horde kanı yetmedimi, git mt yi healle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 haha super ya[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. http://wow.allakhazam.com/profile.html?602031 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Eee konu madam sam Samwise blogspot'tıda buraya linklemeden olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 MUHAHAUHAUAEHUHAUAHEUAHEUAEH çok iyi ya.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 samwise adamim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 puhahhahahhahaha,harika ya kutsal güç SAM ^^[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Amerika'nin oyunu hep.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 sam wowun yeni fenomeni oldu[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 sam her blizzard oyununun fenomenidir . yeni degildir ve umariz gelecektede hep var olacaktir . o kadar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 harikasın sam..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 oyuna yenı paladın talentları ıstıyoruz will of sam sams fortitude blessings of sam vs vs vs blızzard duy sesımızı[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 sam'in ayri bi class olmasi lazim, hatta race bile olabilir...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hahaha süpermiş valla açıp bakayım oyunu bir ara, samwise gene kondurmuş bir yere.. :-) bunun üstüne de yarın bir sürprizim olacak.. ;)[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 asil yarin sen gm olamazsan gorecem ben suprizi lol[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Site mükemmel örneklemeler dehşet. Nerf Shaman :P[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Offf cok feci koptum ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Bu arada site undate edilmiş haber veriyim dedim[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu [Bu mesaj Cuce tarafından 07 Aralık 2005 10:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 sıtedekı haber tuyler urpertıcı Sam'in öfkesini tüm dünya konuşmakta! Dün gece aldığımız bir habere göre, birileri Paris'teki Blizzard EU merkezini basıp developerları rehin almış. Yalnız bizi şaşırtan, bu kişinin Samwise the Chosen One'dan başkası olmamasıdır. Geçmişte de Dark Side'a eğilimler gösteren Sam, 1.9 patch haberlerini görünce, seçilmiş kişi olduğunu unuttu ve blizz binasına dalıp devoloperları rehin aldı. Ustası Uther'ın ruhu, arkasından "You were supposed to bring balance back to the forc... I mean pally vs shaman fights, not to destroy it" diye bağırıyordu. Binayı çeviren Fransız polisi endişeli, Sam'ın aşağı inip hepsini orc diye doğramasından korkuyorlar. Dünya liderleri, Chirak'ın arkasında olduklarını söylediler. Chirak'dan bu saate kadar açıklama gelmedi. Thrall ise Chirak'a sonuna kadar destek olduklarını ve Sam'in yakalanması için en iyi adamlarını göndereceğini, akıttığı horde kanlarının yerde kalmıyacağını söyledi. Alliance liderleri olaya yorumsuz kalırken, Frozen Throne'dan canlı yayınla bağlandığımız Arthas, "Korkuyoruz. Böyle bir varlığı dünyaya serbest bıraktığı için ise Alliance'a kızgınız, ancak onlara olayın durulması konusunda her yardımı vericez. Sam, Azeroth'un bir numaralı düşmanıdır ve bana rakip olmadan yokedilmesi gereklidir" diye açıklama yaptı. Developerların can güvenliğinden endişe ediyor olsak da güvenlik kameralarından gördüğümüze göre Sam, developerları 10 saat çekiçliyerek söylene söylene 10hp ye düşürüp ardından Holy Light'la iyileştirdiğini ve aynı işlemi sürekli tekrar ettiğini gözlemlemekteyiz. Bu gidişle developerlar, sırf bu işkenceye katlanmamak için paladinlere kontrollü damage vermek zorunda kalabilirler.[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 puhahahah super[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 her seferinde 10 hp bırakabildiğine göre öldürmeden olducka kontrollü =)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 adam alısmıs tabı kıllıng blow farmlamaya anlıyor rakıbın hp sı nerde KB cekılırmı o arada dıe[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bu arada yasınayn efsanemiz holy light gunesımız sam grand marshal olmus bugun http://www.wow-europe.com/pvp/index.html?r=Emerald+Dream&faction=a#top tebrıkler sam sevıyoruz senı sımdı o blızz devoloper ını yere bırak cabuk ne akdar ayıp hıc yakısıyormu koskoca maraşel e[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar