Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chosen of the silverhand

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Warcraft 3 The Frozen Throne adlı "şey" den alıntıdır.
Acıkcası ben gördüm ve dehşete kapıldım.

[spo1=Chosen of the Silverhand][/spo]

Paladin'in holy light cast ederkenki anımasyonundan bi kesit.

edit not: acıkcası içimden "paul is a deam man miss him miss him miss him" diyesim geldi.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu

[Bu mesaj Cuce tarafından 05 Aralık 2005 03:05 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

OMFG!!!!

Sam is the chosen one !!!!

He is gonna bring balance back to the Forc... I mean Pallys vs Shaman fights O_o[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang

[Bu mesaj Viktor tarafından 05 Aralık 2005 04:09 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Viktor tarafından 05 Aralık 2005 04:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna yenı paladın talentları ıstıyoruz

will of sam
sams fortitude
blessings of sam

vs vs vs

blızzard duy sesımızı[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...

Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

sıtedekı haber tuyler urpertıcı

Sam'in öfkesini tüm dünya konuşmakta!

Dün gece aldığımız bir habere göre, birileri Paris'teki Blizzard EU merkezini basıp developerları rehin almış. Yalnız bizi şaşırtan, bu kişinin Samwise the Chosen One'dan başkası olmamasıdır. Geçmişte de Dark Side'a eğilimler gösteren Sam, 1.9 patch haberlerini görünce, seçilmiş kişi olduğunu unuttu ve blizz binasına dalıp devoloperları rehin aldı.

Ustası Uther'ın ruhu, arkasından "You were supposed to bring balance back to the forc... I mean pally vs shaman fights, not to destroy it" diye bağırıyordu. Binayı çeviren Fransız polisi endişeli, Sam'ın aşağı inip hepsini orc diye doğramasından korkuyorlar.

Dünya liderleri, Chirak'ın arkasında olduklarını söylediler. Chirak'dan bu saate kadar açıklama gelmedi. Thrall ise Chirak'a sonuna kadar destek olduklarını ve Sam'in yakalanması için en iyi adamlarını göndereceğini, akıttığı horde kanlarının yerde kalmıyacağını söyledi.

Alliance liderleri olaya yorumsuz kalırken, Frozen Throne'dan canlı yayınla bağlandığımız Arthas, "Korkuyoruz. Böyle bir varlığı dünyaya serbest bıraktığı için ise Alliance'a kızgınız, ancak onlara olayın durulması konusunda her yardımı vericez. Sam, Azeroth'un bir numaralı düşmanıdır ve bana rakip olmadan yokedilmesi gereklidir" diye açıklama yaptı.

Developerların can güvenliğinden endişe ediyor olsak da güvenlik kameralarından gördüğümüze göre Sam, developerları 10 saat çekiçliyerek söylene söylene 10hp ye düşürüp ardından Holy Light'la iyileştirdiğini ve aynı işlemi sürekli tekrar ettiğini gözlemlemekteyiz. Bu gidişle developerlar, sırf bu işkenceye katlanmamak için paladinlere kontrollü damage vermek zorunda kalabilirler.
[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...

Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

adam alısmıs tabı kıllıng blow farmlamaya anlıyor rakıbın hp sı nerde KB cekılırmı o arada dıe[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...

Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada yasınayn efsanemiz holy light gunesımız sam grand marshal olmus bugun

http://www.wow-europe.com/pvp/index.html?r=Emerald+Dream&faction=a#top

tebrıkler sam sevıyoruz senı sımdı o blızz devoloper ını yere bırak cabuk ne akdar ayıp hıc yakısıyormu koskoca maraşel e[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...

Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...