Rain_Falcon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Umarım doğru yere açmışımdır.Arama da yaptım :) -şu garibana bir sadaka be guzel ablam. -guzel ablam mı? -guzelsin tabi be abla. -kim bilir daha once kaç kadına soylemissindir bunu. -soyledim tabi be abla işim bu benim. -siz erkekler hepiniz aynısınız. -vercen mi para abla? -tabiii ki hayir. -bi si...tir git o zaman. dukkanın önünü kapama. -- bi ekmek parasi... allah ne muradiniz varsa ve- - sus lan yalan yanlis konusma. - ne nasi yani? - dun aksam show tv'de gordum holdingi varmis lan hepinizin! bir çocuk dilenci, çiçek satmaya çalışmayıp direk olaya girenlerden... - abi bi okul harçlığı abi 100 bin lira be abi. - okullar kapandı lan sıpa - abi bi ekmek parası ver o zaman - yerine ekmek alsam olur mu ? - abi sen ver ben alırım be abi - vermiyorum. - hadi be abi sevgilinin hatrına - biz kardeşiz - bi 100 bin lira istedik be yav.....k - hadii lennn! -allah rızası için + ben satanistim - satan senden razı olsun + töbe töbe. -asmali mescit'te onunuzu keserek -alkole yardim! -..... elindeki bos siseyi burnunuza sokarak -bos bu bos! -dilenci arabanin cama yapismistir - allah rizasi icin abi be abi beaa. allah rizasi icin bee cami kapatirken - yok kardesim size para mara yooook - abi nolur be etme eyleme para be abi bee - yok ya bak silme camlari yaa kirletiyosun yaaa - abi nolur yaa silecekler calisir, su fiskirtilir - ya git yaa - tamam be sende maymuna benziyosun maymun musun nesin - !hönkk?? - -d-abla biraz para ver, karde$im hasta -b-yanimda para yok (gercekten) -d-abla lütfen -b-bak gercekten param yok abicim, olsa verirdim. -d-hadi yaa -b-aaaa yok dedikya -d-tükürcem anasini satiim -b-tükürde görelim, valla arkandan maraton stili ko$arim **** tekmeyi -- allah rızası için bir mendil al be abla - (beşyüzbin tl verilir) mendil istemez al tamamdır. - beşyüz olmaz bir milyon vercen. - hönk !??! - abi yüz bin versene - what? - abi yüz bin ya. - i can't understand you - dolar dolar? - what the fuck are you talkin about; i know that you are a fuckin beggar you asshole but take my baş! (önemli bir şey söylüyormuşçasına) - ??? yes yes... - get the fuck out of here. ! (gülümseyiş) - ibo ibo! turistle konuştum lan. (tercüme etmeme gerek yok her halde) -yer cebeci, otuzlu yaşlarda bir deli, çok sevimli bir ifadeyle zor anlaşılır bir şekilde hızla: - abi, abi allah rızası için 100 bin lira ver, 100 bin abi 100... - al 250 bin var. - 100 bin abi, 100 bin... - yok 100 bin, sen bunu al. - abi ben okuyamadım dilenci oldum inşallah senin çocuğun okur bilgisayar mühendisi olur, inşallah abi inşallah... - kardes annem çok rahatsiz bir ekmek parasi ilaç alamad.. + daha yaratici olabilirsin.. - babam çok aptal çalisamiyor kardes .. + hmm baska - halamin kizi çok bagsur, görsen korkarsin bi ekmek parasi + senin yok mu bir derdin? - ya kiz terketti sorma kafam bozuk.. seytan diyor ki gel benim için dilen.. + hmm.. doktorum ben.. paran olunca gel bir bakalim.. - ebeni..... -- evladım, allah rızası için bir ekmek parası.. - al teyze al - bu ne? - iki yüz bin, ekmek parası.. iki yüz değil mi ekmek - yahu evladım bu bana yetmez, 1 milyon ver bari..rejimdeyim kepekli ekmek yiyorum - eh istersen 5 milyon veriym üstüne bi de light kazandibi yersin - sen ver ben diet cola alırım üstüyle -(çok üzgün, buruk, utangaç bir ifadeyle yaklaşır, tokalaşmak için elini uzatır, tokalaşıyorken ağlamaklı gözlerle bakar ve) + aleykümselam kardeşim.. biraz konuşabilir miyiz? (laf etmene izin vermeden) + abi erzincandan geldim, burada işçiyim beş kuruş param yok şu an, bir yemek parası verir.. - aaaaaaaa yeter ulan bütün erzincan buraya mı geliyor ne, her hafta biriniz çıkıyo karşıma. siz kardeş filan mısınız topluca mı geldiniz? bir de neden erzincan değil de başka bir il söylemiyorsunuz, yoksa ben erzincanlı'ya mı benziyorum?? + konuyu değiştirme arkadaşım.. -- allah ne muradin varsa versin - amin - allah tuttugunu altin etsin - amin - allah helalinden bol kazanc versin - sizinle polemige girmek istemiyorum anlasana kardeşim! ........[signature][hline]So you think you can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 guzelmis paylasim icin sagol.[signature][hline]Make love not war. Condoms are cheaper than guns... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rain_Falcon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 beğendiğine sevindim :)[signature][hline]So you think you can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 - abi bi milyon varmı? - aa harbi bende para yok lan. sende varmı? - hadi be abicim - lan minibüs param yok bi milyon çıkmıyormu? - (yawaştan uzaklaşmaya başlar) - hadi be güzel ablam bak eve gidemicem bi milyon bea? -*prr* arkadaş yanımda aynen gerçekleştirdi.[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki: bilader sevişelim? Sonra Prawler şöyle cevap vermiş: olmaz ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki: pls? We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş: ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 her sabah vapur beklerken yanıma yaklaşan teyze : 1.gün yavrum bi ekmek parası teyze öörenciyiz yaa.. 2.gün bi ekmek parası teyze yapma yaa walla yok 3.gün bi ekmek parası kızım teyze bıktım senden her sabah her sabah geliosn yok işte para anlasana 4.gün bi ekmek parası versene kızım teyze sende varsa bize ver amann vere vere kalmadı kızım[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 gerçekten çok güzel ya :)[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 guzelmiş gözlerim yarı açık halde güldüm :-)[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rain_Falcon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 İlk ba$takine bitmiştim ben :)[signature][hline]So you think you can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 [spo1=al sana hakiki dilenci][/spo] :D[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 6 seneden beri kapımın önünde oturan dilenci ki dialogda "öküz abla" olarak kısaltılacaktır. öküz abla; sene 0,gün 01: evladım Allah zihin açıklığı versin, kazasız belasız hede hödö.. dasaaa:.... öküz abla; sene 1,gün 163: evladım Allah zihin açıklığı versin, kazasız belasız hede hödö.. dasaaa:.... öküz abla; sene 3,gün 234: evladım Allah zihin açıklığı versin, kazasız belasız hede hödö.. dasaaa:.... öküz abla; sene 5,gün 101: evladım Allah zihin açıklığı versin, kazasız belasız hede hödö.. dasaaa:.... öküz abla; sene 6,gün 35: evladım Allah zihin açıklığı versin, kazasız belasız hede hödö.. dasaaa:ALLAH BELANI VERSİN!!!! BEN 6 SENEDİR BU APARTMANDA OTURUYORUM VE SEN 6 SENEDİR SABAH AKŞAM BENDEN PARA İSTİYORSUN!!! SURATIMA İYİCE BAK ULAN! BİR DAHA BENDEN PARA FALAN İSTEME KADIIIN!! NE ARSIZ YÜZSÜZ ŞEYSİN SEN BEAH! SABAH 7 AKŞAM 6 BURADASIN GİT ÇALIŞ ULAN!!! _______________________ öküz abla; sene 6,gün 36: evladım Allah zihin açıklığı versin, kazasız belasız hede hödö.. dasaaa:WHADDA!!! HUH!?! [hline] istanbul city, present dasaaa katanasının bakımını özenle yapmıştır, artık manyak dilenci kadını katletmek için hazırdır... not: yok valla öldürmeyecem! sevecem lan! kaçma beah.. [edit]typo strikes back [signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 06 Aralık 2005 01:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ek$iden mi o copy paste?[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 - allah ne muradin varsa versin - amin - allah tuttugunu altin etsin - amin - allah helalinden bol kazanc versin - sizinle polemige girmek istemiyorum! :D[signature][hline] www.ansalon.gen.tr ~®âi ~ * [Bu mesaj Lakers tarafından 06 Aralık 2005 01:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 - erken bosal insallah - ben de kalmadi ama bekle arkadastan para bulup gelecem...dur etme... Evet ek$i[signature][hline] www.ansalon.gen.tr ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 burda yazcaanıza direk link verin ek$iye[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 -Allah rızası için çocuğum aç,kömür alamıyorum *öndeki çift ve dershaneden çıkmış olan biz bakmadan geçeriz* -Allah belanızı versin sizin gibi tüü geçmeyin bir daha bu köprüden bıçaklarım sizi Yaşadık :) Bizi tehdit eden teyze ise vardı bir 50 yaşında :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Yok ben ekşiye girmek istemiyorum. Boyle daha iyi. Direk copy/paste yapın hep.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Dilenci kadın: Oğlum allah ne muradın varsa versin. Whiskey : *!Bakar kadına çevirir kafasını * Dilenci kadın : Oğlum bi yardım ett ( hafif yüksek sesle ) Whiskey : *!Tekrar bakar kadına devam eder* Dilenci kadın: Allah belanı versin ( hafif kısık sesle ) yaşanmıştır.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ya biz 3 arkadaş gidiyoduk.bi tane şarapçı "gençler mümkünse bi 500 bin lira verirmisiniz şjarap alacam" dedi. bizde abi yok mok falan mümkün deil falan derken adam bana baktı "abijim sendeki tip bende olcak durmam bu ülkede, anasını satiyim basar giderim" falan diye yağ çekti.ama ben yine vermedim =P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: beybin, 06 Aralık 2005 01:12 tarihinde demiş ki: her sabah vapur beklerken yanıma yaklaşan teyze : 4.gün bi ekmek parası versene kızım teyze sende varsa bize ver amann vere vere kalmadı kızım nıckıne bakmadan yazını okuyordum sadece, bu bölümü görünce ''aha beybin bu'' dedim nickine baktım ciddende öyleymiş :)[signature][hline]Voic3 Mike 30 Kasım 2005 14:07 tarihinde demişki; zenciler bu kadar siyah oluyomuydu yoksa bunların bi adımı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yawrum allah sevdiğine kavustursun - nası olacak o iş teyze fakire yardım edersen olur evladım -ama kız beni sevmiyo :( Bi ekmek parası verceksin bi saat kafamı şişirdin hastayım zaten :hrr: Bu olay yasandı ve bu kadının kocasının 2 karısı bi apartmanı 1 tanede son model arabası var :hrr:[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:5x Class:warrior clan:n00bz Np:sanane lam Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 mekan, bakirkoy deniz otobusu iskelesi onundeki ust gecit... gecide yaklasinca bi yigin cicek satan "hanimefendi" ve cocuk dolu... -evladim bak al bi karanfil kiz arkadasina, bak ne guzel karanfil gibi kiz. -yok teyzecim.. -evladim al al, bak kizardi zaten hanim kizim da, al da yuzu gulsun. -teyze onun yuzu zaten guluyo, hem fazla param yok benim, ogrenci adamiz malum.. -kizim sen de ne buluyosun boyle tipleri.. bak artiz gibi kissin, birak bunu sen. sana koca mi yok, pintinin teki bu. al al bak gonlumden koptu ben veriyorum sana ama soz ver birakacan bu cocugu. -peki teyzecim tesekkur ettik. -sus sen, birak zaten kizin kolunu da, host. hanim kizim bi corba parasi versene... *cikarir verriiz* -is isten gecti... kizim birak sen bu cocugu, bak televizyona cikarsin, unlu olursun guzel kizim. ama bununla olmaz ben sana sooliyim. bi 5 dakika falina da bakiyim istersen... -teyze acelemiz vardi ama.. -sen sussana be! valla artiz... -teyze naaptin yeter ya...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rain_Falcon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 " -şu garibana bir sadaka be guzel ablam. -guzel ablam mı? -guzelsin tabi be abla. -kim bilir daha once kaç kadına soylemissindir bunu. -soyledim tabi be abla işim bu benim. -siz erkekler hepiniz aynısınız. -vercen mi para abla? -tabiii ki hayir. -bi si...tir git o zaman. dukkanın önünü kapama. " en çok bu hoşuma gitti benim :)[signature][hline]So you think you can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 vallaha hepiciği güsel teşekkürler paylaştığınız için...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rain_Falcon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 önemli diiil :)[signature][hline]So you think you can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mekan: Kabalcı'nın önü, Beşiktaş D: Dilenci tinerci velet M: Mantar D: Abi para ver yemek yiycem açım abi M: Bozuk yok bi bakiyim ama (Elini cebine atar, o anda film kopar) D: Abi abi abi para abi M: (Bozuk yoktur) Abicim bozuk yok kusura bakma D: (Mantarın saçının kuyruğunu tutar hafifçe) Abi ne güzel saçların varmış senin uzun (Bırakır) M: Sağol (Gülümser)[signature][hline]naylon bir kovanın içinde, yüzerim istavrit gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar