_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: seren000, 27 Kasım 2005 02:17 tarihinde demiş ki: kız trip yapıyosa elbet bi bildiği vardır. mesela benim erkek arkadaşım ona trip yaptığımı sanıyo ama sorun niye yapıyorum diye.. sorsanıza!trip yapıpta karşındakini bunaltana kadar gerçekten neye üzgünsen,neye sinirliysen onu anlatsan daha iyi olmaz mı..ama olmuyor işte,biz bulmalıyız di mi tribinizin nedenini,sonrada çözmenizde yardımcı olmalıyız.. satranç oynamıyoruz burda ilişki yaşamaya çalışıyoruz..karşındakinin ne demek istediğini anlamaya çalışmaktan ilişki yaşanamaz hale geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: _-_ShadowSong_-_, 27 Kasım 2005 11:55 tarihinde demiş ki: said: seren000, 27 Kasım 2005 02:17 tarihinde demiş ki: kız trip yapıyosa elbet bi bildiği vardır. mesela benim erkek arkadaşım ona trip yaptığımı sanıyo ama sorun niye yapıyorum diye.. sorsanıza!trip yapıpta karşındakini bunaltana kadar gerçekten neye üzgünsen,neye sinirliysen onu anlatsan daha iyi olmaz mı..ama olmuyor işte,biz bulmalıyız di mi tribinizin nedenini,sonrada çözmenizde yardımcı olmalıyız.. satranç oynamıyoruz burda ilişki yaşamaya çalışıyoruz..karşındakinin ne demek istediğini anlamaya çalışmaktan ilişki yaşanamaz hale geliyor.. haklisin ama erkekler de daa cok,trip sebebini sormaya deil biz trip yapioruz diye bize kizmaya yonelikler...ayrica biz kizlarin hassaslik dereceleri daha dusuk yani mesela kizlarin alinabilicegi kizabilicegi bisey erkeklere sacma gelio hatta dalga konusu oluyo..yani erkekler de kizlar trip nedeniini soyleyince --alla askina buna trip atilir mi -- demesinler..biraz da bizim yerimize koysunlar kendilerini..;)[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: khalad, 27 Kasım 2005 11:04 tarihinde demiş ki: Bende anlamak istiyorum ipleri tamamen onların eline veriyoruz sonrada kendi kendimizi yiyip bitiriyoruz eh bunu birazda biz kendimize yapıyoruz ama ne yapalım bir kere kaybettik bundan sonra kazanmanın yollarına bakmak gerekir :) (Ben kaybetmeye mahkumum size diyorum kazanın!!) +1 Ayrıca; Tribini çekemiyosanız çıkmayın kardeşim zorla seni kızın yanına götürüp "Aha bunla çıkçaksın, bide ömrün boyu bunun tribini çekiceksin" mi diyolar? Kimse zorlamıyo yani triplerini çek diye. Kendi insiyatifinde olan bişiy ya kıza takılır tribine katlanırsın yada çıkmazsın Olduğu gibi seversin yada sevmezsin.Değiştirmeye çalışırsan kaybedersin[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 sen anlamadın galiba biz neden böyle diyoruz! ayrıca kiminle çıkıp çıkmayacağımızı da sana soracak değiliz! nasihatlarını kendine sakla![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» [Bu mesaj VipeR tarafından 27 Kasım 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siena Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Bir kere konu başlığı çok yanlış olmuş, ben de kötü olaylar yaşadım ama onda bile erkeklerden nefret ediyorum,kahrolsunlar tarzında bişey yazmadım.Herkes kız olsun erkek olsun hayatının bir döneminde aldatılıyor,terk ediliyor ama bu karşı cinse karşı nefrete dönüşmemeli,büyüklük gösterip o kişiye hayatta başarılar dileyip bir daha arkana bakmıyıcaksın.Önemli olan olaylardan ders almak,ben de acaba bir yerde hata yaptım mı sorusunu sorabilmek ondan sonra da yaşanıcak daha güzel günler için önüne bakmak olmalı.[signature][hline]Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Siena, 27 Kasım 2005 21:54 tarihinde demiş ki: Bir kere konu başlığı çok yanlış olmuş, ben de kötü olaylar yaşadım ama onda bile erkeklerden nefret ediyorum,kahrolsunlar tarzında bişey yazmadım.Herkes kız olsun erkek olsun hayatının bir döneminde aldatılıyor,terk ediliyor ama bu karşı cinse karşı nefrete dönüşmemeli,büyüklük gösterip o kişiye hayatta başarılar dileyip bir daha arkana bakmıyıcaksın.Önemli olan olaylardan ders almak,ben de acaba bir yerde hata yaptım mı sorusunu sorabilmek ondan sonra da yaşanıcak daha güzel günler için önüne bakmak olmalı. budur! bende nefret ediyorum demedim konu benim üstüme yıkılmasın![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: vaniLLe, 26 Kasım 2005 14:52 tarihinde demiş ki: kiz-erkek olayi degil bu. Herkes yapar bunu arada . Ben yazıcaktım ahoy[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 çıkmadığım kızların tribini zamanında çok çekip süründüm, artık hiç acımıyorum, yol veriyorum. çünkü ister istemez kafama çıkıyorlar, sadece kendini düşünen kızlar için geçerli bu tabi. beni kemiriyorlar, sonra da atmaya çalışıyorlar. sonra da ben kızıyorum, filan falan. ya olaya duyguları katmadan gideceksin (ki bu yola sapan çok arkadaşım var) ya doğru olanı arayacaksın, ya da çekeceksin tripti oydu buydu. ama çekilmez yani. sallayın gitsin. bir derdi varsa açık açık söylesin olayını, bi onu isterim ben. trip falan hiç saygı duyabileceğim, tolere edebileceğim şeyler değil artık. zamanında ettiğim bana yeter.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Heffer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Başta yetkiyi kıza bırakıp hata yapıyorsunuz diyorum ben .P yüz vermeyin o kadar ya :/ Ondan ayrılsan başkasımı yok peh ![signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: VipeR, 27 Kasım 2005 02:21 tarihinde demiş ki: iyi geceler! tripper girl kusura bakma serencim.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seren000 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Affedildiniz efendim :) Er geç gerçeği görecektiniz zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 çok teşekkür ederim. :)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar