Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anket - Bilgisayarınızda kullandığınız desktop theme, arkaplan resmi, sesler ve iconlar

Bone

Öne çıkan mesajlar

said:
Seraxis, 01 August 2003 23:17 tarihinde demiş ki:
[img editi]

ust tarafda auto hide da , cok kullandigim klasorler - internet linkleri - program kisayollari iceren bi toolbar mevcut. mouse uzerine gidince aciliyo, altdaki toolbarla ayni renk.

ses theme i kullanmiyorum, surekli ayni seyleri duymak sinirimi bozuyo.[hline]divine sarcasm

hangi program? style xp ile yapamadim ben toolbarı/taskbarı (rengini deisemedim yane) birde
Theme Xp burda baya bisi var[hline]"I tried to kill the pain,
But only brought more"

[Bu mesaj Creel tarafından 03 August 2003 14:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
En güzeli bu akaplanı web sitesi yapmak ve o sitede bu olmalı[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
koray15, 14 August 2003 03:18 tarihinde demiş ki:
acıkla abicim nolur hem benim uyuma saatim geldi sütümü icip yatıcam ben...ıngaaa ıngaa [b][i]
MKC
Frp ortamı(Flash gerektirir)
Buraya Tıklayaman
Sosyal ağlarda paylaş

Bir ara nebula forumlarında bir lotr theme görmüştüm. Çok hoşuma gitmişti.

Ben şu ana kadar genelde herşey default kullanıyorum. Arada silver yapıyorum. Mouse'u arada black yapıyorum. Sesler hep default. Bilgisayarı benden başka kullananlar olduğu için çok değiştirince söyleniyorlar. Fazla kişiselleştiremiyorum. Sadece ben kullansam herhalde çok ilgilenirim bu tür şeylerle.[hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

Elderon daha önce yazıldı bu topict ama sen buraya bak bulursn[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
acıkla abicim nolur hem benim uyuma saatim geldi sütümü icip yatıcam ben...ıngaaa ıngaa [b][i]
MKC
Buraya Tıklayaman
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonus, 14 August 2003 16:37 tarihinde demiş ki:
Elderon daha önce yazıldı bu topict ama sen buraya bak bulursn[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
MKC
Buraya Tıklayaman

Sağol skini buldum ama wallpaper yok orda..

onu nerden bulacam? :)
Sosyal ağlarda paylaş

Buda benım masa üstüm idare ediyoruz işte :)

[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış"
Necip Fazıl KISAKÜREK*

[Bu mesaj GM-Newbie tarafından 14 August 2003 17:50 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj GM-Newbie tarafından 14 August 2003 17:53 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

win98'de şey vardı.

Level cdsindeki counter-strike theme'i mesela.
Kendini otomatikman themeler kısmına atar ve kendini eklerdi windows theme'e.
Sonra istersen theme'i açıp içini kurcalayabiliyordun. We customized theme'ini kullanabiliyordun. Ama CS theme'i hala theme'ler listesinde duruyordu..

Burda da aynı şeyi kullanabiliyor muyuz yoksa illa bu salak programları çekmemiz gerekiyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 14 August 2003 20:07 tarihinde demiş ki:
style xp programı free trialmiş.
Trial, deneme sürümü ve kısıtlı süreye sahip programlar di mi?
Bir de bilmemkaçgünden uzun kullanabilmek için para mı ödüycez? Oooh..

Yok bon para ödemicekin onun seiralın bulcksın beleşe kullancaksın ve de StyleXp daha ii DestopX de ii ama o cook kasıo bilgisayrı[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
MKC
Buraya Tıklayaman
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...