Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Bu resmi centered olarak koydum siyah arka plana çok hoş durdu :) ama bi pro skater ın güzel bi resmini bulursam onu koyarım :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 ses de defeault ama değiştirmeyi düşünüyorum :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 said: Seraxis, 01 August 2003 23:17 tarihinde demiş ki: [img editi] ust tarafda auto hide da , cok kullandigim klasorler - internet linkleri - program kisayollari iceren bi toolbar mevcut. mouse uzerine gidince aciliyo, altdaki toolbarla ayni renk. ses theme i kullanmiyorum, surekli ayni seyleri duymak sinirimi bozuyo.[hline]divine sarcasm hangi program? style xp ile yapamadim ben toolbarı/taskbarı (rengini deisemedim yane) birde Theme Xp burda baya bisi var[hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" [Bu mesaj Creel tarafından 03 August 2003 14:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moulaim Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 said: DoGMeaT, 30 July 2003 21:51 tarihinde demiş ki: ben tamamen fallout,brotherhood of steel,fln kullanıom,ama bu gün çok güzel deus ex temaları,sesleri buldum onları kurucam şimdi[hline]less talk,more glock! ben de deus kullanıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Arkaplan resmim[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 August 2003 05:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 mercenary ve azmodaininki çok ilginç.. güzel wallpaper sitesi biliyor musunuz? ayrıca worms 2, counter-strike sesleri ve mouse iconları nerden bulabilirim sizce? themexp ve wincustomize kullansam, acaba sorun çıkartabilir mi? spyware, payware gibi bir derdi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 sizi mi kiracam?[hline]Nature's law instead of god in heavenBlind Guardian - Punishment Divine -Follow the Blind-But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 yannız backgrounddan çok Theme acaip güzelmiş.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 En güzeli bu akaplanı web sitesi yapmak ve o sitede bu olmalı[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15, 14 August 2003 03:18 tarihinde demiş ki: acıkla abicim nolur hem benim uyuma saatim geldi sütümü icip yatıcam ben...ıngaaa ıngaa [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Bir ara nebula forumlarında bir lotr theme görmüştüm. Çok hoşuma gitmişti. Ben şu ana kadar genelde herşey default kullanıyorum. Arada silver yapıyorum. Mouse'u arada black yapıyorum. Sesler hep default. Bilgisayarı benden başka kullananlar olduğu için çok değiştirince söyleniyorlar. Fazla kişiselleştiremiyorum. Sadece ben kullansam herhalde çok ilgilenirim bu tür şeylerle.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 said: Azmodai, 02 August 2003 05:16 tarihinde demiş ki: desktop theme dedigin boyle bisi olmali yoksa hic bir anlami yok :) [hline]hangisi daha iyi? Azmodai o theme'i ve wallpaper'i nereden bulabilirim?? Hasta oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Elderon daha önce yazıldı bu topict ama sen buraya bak bulursn[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15, 14 August 2003 03:18 tarihinde demiş ki: acıkla abicim nolur hem benim uyuma saatim geldi sütümü icip yatıcam ben...ıngaaa ıngaa [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 said: Bonus, 14 August 2003 16:37 tarihinde demiş ki: Elderon daha önce yazıldı bu topict ama sen buraya bak bulursn[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15, 14 August 2003 03:18 tarihinde demiş ki: acıkla abicim nolur hem benim uyuma saatim geldi sütümü icip yatıcam ben...ıngaaa ıngaa [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Sağol skini buldum ama wallpaper yok orda.. onu nerden bulacam? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 hehe onu da azmodai'dan iste[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15, 14 August 2003 03:18 tarihinde demiş ki: acıkla abicim nolur hem benim uyuma saatim geldi sütümü icip yatıcam ben...ıngaaa ıngaa [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 azmodai senden ne isticem tahmin et bakıyim? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Buda benım masa üstüm idare ediyoruz işte :)[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK*[Bu mesaj GM-Newbie tarafından 14 August 2003 17:50 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj GM-Newbie tarafından 14 August 2003 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 themexp ve wincustomize kullansam, acaba sorun çıkartabilir mi? spyware, payware gibi bir derdi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 style xp programı free trialmiş. Trial, deneme sürümü ve kısıtlı süreye sahip programlar di mi? Bir de bilmemkaçgünden uzun kullanabilmek için para mı ödüycez? Oooh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 win98'de şey vardı. Level cdsindeki counter-strike theme'i mesela. Kendini otomatikman themeler kısmına atar ve kendini eklerdi windows theme'e. Sonra istersen theme'i açıp içini kurcalayabiliyordun. We customized theme'ini kullanabiliyordun. Ama CS theme'i hala theme'ler listesinde duruyordu.. Burda da aynı şeyi kullanabiliyor muyuz yoksa illa bu salak programları çekmemiz gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 son soru: windows blinds mı style xp mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 aha bone istedi ben koyarım:[Bu mesaj DeamoN tarafından 14 August 2003 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 said: Bonecrusher, 14 August 2003 20:07 tarihinde demiş ki: style xp programı free trialmiş. Trial, deneme sürümü ve kısıtlı süreye sahip programlar di mi? Bir de bilmemkaçgünden uzun kullanabilmek için para mı ödüycez? Oooh.. Yok bon para ödemicekin onun seiralın bulcksın beleşe kullancaksın ve de StyleXp daha ii DestopX de ii ama o cook kasıo bilgisayrı[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15, 14 August 2003 03:18 tarihinde demiş ki: acıkla abicim nolur hem benim uyuma saatim geldi sütümü icip yatıcam ben...ıngaaa ıngaa [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Daemon; Resmin gozukmesi icin linkin basindaki http://www.paticik.com/forum kismini kaldirman lazim. Ayrica o kadin kim bea? :-P[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 bu nası:[Bu mesaj DeamoN tarafından 14 August 2003 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Obaaaaaaa manyak bu bende de vardı Dark Archon buuuuuuuuuuuu[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar