NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Arkadaşlar 1-2 gün önce televizyonda bir kanalda bir haber gördüm.Uyuşturucu otların yakıldığı bir yerde haberci haber yapmaya çalışıyo fakat duman yüzünden kafa olmuş paso saçmalıyodu. Zalim uyuşturucu baronları , yaprak askerler , balık ağları.Gibisinden saçma sözler söylüyordu.Paticikde aradım fakat bulamadım.Bilen varsa videosunun linkini yollayabilrimi. Şimdiden Teşekkürler.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ahaha cok iyimis ben de istiyorum : D[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior
Dela Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 isterük sterük[signature][hline]kasim 2005 seti
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 güzelmiş cidden merak ettım cok: )[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 eheu lol , izlenilesi birseye benziyor. ben de istiyorum!! =P[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY! Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: "Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim" lylide..
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Patide herhangi birinde olsa kesin koyardı valla kaçırılmaz :D[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki: bilader sevişelim? Sonra Prawler şöyle cevap vermiş: olmaz ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki: pls? We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş: ı ıh
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bende hep gazetelerde şöyle bir haber bekler dururum. "4 genç daha iyi kafa bulmak için tütün tarlasını aleve verince zehirlenerek öldüler"[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Hehehe bana birkaç gün önce gelmişti linki süper komedi birşey :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Absolut hojam linki geldiyse versene be yaf.Kudurduk burda.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mail ile gelmiş bana attachment olarak[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Çok büyük değilse Upload etsene yada benim mail adresime atsana.Du öms den maili vereyim.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Elbrech Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ya adamın kafası ne güzel olmuştur. vidyo noldu upload edebilcek biri varmı acaba?[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
balbal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ahaha çok iyiymiş linkini gonderse keske biri
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hehe herif birde direk saf duman çekiyor yani tütübsüz falan hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Hühühü alamadım yahu.Şirket maile kota koymuş.1mb üstündeki mailler gelmiyomuş.Geç öğrendim. Absolut hojam upload etsende burdaki herkes faydalansa ne güzel olcak ya :D Şimdiden Teşekkür.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
laverda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 biz de bikere orman yakmıştık mahkeme de çok iyi kafa yapmıştı bizde[signature][hline]laverda yalan oldu..
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 euhehu ınsanda merak uyandırıo absolut upload et harbı bea :) :P[signature][hline] Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz.
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Dün televizyondada gösterdi.Çok güldüm ona.Askerler maske takmış bişi olmuyo tabi,bizimkinin kafa 100milyon oldu ahaha.
Razu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ehue cok merak ettim ya..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 soldiers, soldier back back. OK Jerry it over.... bbc de ingilizcesini canlı olarka izlemiştim çok komikti.
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Ehehe bende isteriim:D Komiktir heralde:P[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Passanger Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 efsane kısılık abso sen o lınkı bıze verırsın.ben bılıyorum.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!!
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Absolutu bekliyoruz zaten.Bütün millet nefesini tutmuş :D[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 en büyük fantezim öyle bi tarlada dumandan kafa olmak ;)[signature][hline]god hates us all Beşiktaş
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Absolut şunu bi upload ediver ya.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Öne çıkan mesajlar