-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 esinlenme ne demek yav? arağın bi boy küçüğü mü?
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bir sanatçı asla araklamaz, çalmaz Sadece esinlenir:P (Mustafa Sandal ında vardı öyle bi olayı:D Zaten bu "Esinlenme" olayınıda o bulmuştu:D)[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 esinlenme boyle o melodi aklında kalıyor sonra yapıyorsun besteni bi bakıyorsun benzer bişey çıkmış.
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 şu parçayı birisi koysa da dinlesek merak ettim şimdi[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman!
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 doğuş ta clip calmıstı :D şebnem ferah araklas ne olur :D[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil...
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 sallamayın ya alakası bile yok diyorum
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Anathema, 09 Kasım 2005 21:40 tarihinde demiş ki: doğuş ta clip calmıstı :D şebnem ferah araklas ne olur :D aynada klip çaldı in flamestende yayınlamadılar[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 vay alcaklar.[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil...
ZeweX Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 saksuka calinti Queen'in innuendo sarkisindan adamin klasik gitarla yardirdigi yerden ilham almis. :P
yeahh1986 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Dinledim ve hiç andırmadı. Ayrıca fanı olunabilir ama burası bir forum ve fikir beyan etme yeridir. Gerçek sanatçı olayına gelince; Şebnem Ferah, konserlerinde deli gibi detone olan bir kişidir. [Bu mesaj yeahh1986 tarafından 09 Kasım 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 şebnem mi? konserine de gittim, bir sürü konser kaydı da var, bring me to life dışındaki bütün hepsini de güzel söylemiş.. çok iyi bir sesi var, canlı da söyleyebiliyor bence.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bi rıngıgııdıdıdıdıdrıngıdıdıdı die akor var diye aynı mı oluyo ha !_!_?!?!?[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d .
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Sebnem Ferah cok iyi bir sarkici, sesi de güzel ama bunun konuyla hicbir alakasi yok farkettiginiz üzere[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 dünyada 3245234213 tane şarkı var ve bunların 3245234213 tane girişi var elbet biri birine benzer. alla allaa.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********...
geffen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ne elakasi var? Araklamış işte düpedüz. Emel'in bir şarkısında da gitarlı başlangıç Albeniz yani. Bizimkiler paso yapıyor nedeni dinleyenlerini kültürsüz birikimsiz görmeleri. ''Nerden duyucak lan bu Albeniz'i, Opeth'i diyerek'' vuruyorlar kırbacı. Neyse sağlık olsun.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Bir kere bilin ki, Türkiye'de en büyük arakçı Sezen Aksu'dur. Pek çok şarkısı mesela (Levent Yüksel'in bütün gitar olayları) Paco De Lucia'dan araktır. Kaç taneniz dinler bilmiyorum ama Paco'nun bütün konser doğaçlamalarını bir Levent Yüksel şarkısı olarak bulmanız mümkün(En ünlü örneği "Tuana"). Sezen'in bir çok şarkısında da var, başkalarına verdiği şarkılarda da. Olay sırf Paco ile de bağıntılı değil, teyzem beğendikçe araklamış. Evet belki Türkiye'nin en büyük sanatçısı, ben de severek dinliyorum şarkılarını ve özellikle eski şarkılarını beğeniyorum, ama maalesef bizim ülkemizde çok tutmamış, dinlenmeyen şeyleri (flamenco gibi) dinliyorsanız gerçekler acı oluyor. Bir de komşu, yakın ama kimse dinlemez diye Yunan parçalarından acayip arak yapılır, bunlar da bize "Akdeniz ezgisi" diye yutturulur. Yunan müziklerine biraz aşina iseniz ne dediğimi anlarsınız. Türkiyede neredeyse bütün sanatçılar "esinlenir", bunun nedeni de prodüktörlerin, klip yönetmenlerinin biraz "Ulan orada tutmuş, kasmayalım yapalım burada da" zihniyetidir. Bizim piyasada sürümden kazanma ve kısa sürede götürebildiğini götürme fikri hakim olduğundan kaliteli iş yapmak pek gözönünde tutulmaz. Şebnem Ferah ve bu şarkı olayına gelirseeeek... Arak gibi durmuyor o kadar. Haydi bunu geçtim, son atılan iddia bence saçma, gidip Apokalyptica ile ortak proje bile yapan ve müziği Şebnem Ferah çizgisinde olan bir insan herhalde onu dinleyen insanların bol bol da yabancı müzik dinleyen ve Opeth'den büyük ihtimalle haberdar olan insanlar olacağını tahmin eder. O kadar kolay yemez arak. Bir de bu işte paranoya yapmamak lazım, şarkılar bestelenirken sonuçta belli nota kalıpları kullanılır, bu yüzden benzer akorlarla benzer hızda bestelenen şarkılar birbirine benzeyebilir. Buna da dikkat etmek gerekir.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
malik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Madcat, 09 Kasım 2005 19:42 tarihinde demiş ki: İşiniz gücünüz gerçekten "sanatçı" olan kişilere b.k atmak... Bi günde şuraya şak-şuka şurdan çalıntı şuna benzio bilmem ne diye topik açın be. şak şukayı benden çaldılar.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Baştan sona aynı melodilerle gidiyor şarkılar. Tabiki biraz değişmiş tını tamamen aynısı olacak değildi heralde.
Murk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Çalıntı diyemem buna sadece andırıyor.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Duman-Özgürlüğün ülkesi'nin girişiyle de Pearl Jam-Spin the black circle aynı :) Örnekler böyle türevlenebilir,arak her yerde..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Mythisis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Dinlemedim ama harbiden arakladıysa oha yani =P . Bu arada bence araklayan sanatçı olamaz.Gerekten sanatçı olması için üretmesi gerekir [Bu mesaj Mythisis tarafından 10 Kasım 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ya upload etmemiş hala kimse,koyun biyere de çekelim be :) Merak ettik[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman!
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 iki sarkıda p2plerde rahatça bulunabilir[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
circirbocugu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bende merak ettım bakalım benzıomu harvesta :)[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar