Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW'a başlamayı Düşünüyorum. Vol.unuttum

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Şimdi sormak istediklerim nasıl acc. alırım vs. değil de;

-Troll Shaman mı açsam? Undead Warlock mu? Tauren Warrior mu? Yoksam Gnome Mage mi?

-Acaba oyuna yeni başlamış tanıdığı pek olmayan birisi olarak ezilir miyim? Yoksa kolayca yardım bulabilir miyim?

-Dişe dokunur bir karakter sahibi olmam günümün büyük bir bölümünü ayırsam ne kadar sürer.

-Add-on lar ne kadar faydalıdır? ve kolayca bulup kullanabilir miyim onları?

-Quest yaparak lvl almak mı daha eğlenceli yoksa farm mı?Yoksa questler gereksiz mi?Ya da quest itemleri tatmin edici mi?(Ödülleri de tabii ki? )

-Ha birde dikkatimi çekti herkes BL'de.BL'nin özelliği nedir?

-Eskisi gibi şehir baskınları ve raidler oluyor mu? Yoksa BGler öldürdü mü bu tarz aksiyonları?

Yanıtlarsanız sevinir mutlu olur vs. vs. yaparım.
Sosyal ağlarda paylaş

1- Hepsini aç azar azar oyna hangisi zevkli kalırsa ondan devam et.

2-İngilizce biliyorsan ezilmezsin

3-1 - 1.5 ay civarı (günün büyük bölümünden ne kastettigini baglı)

4-Oldukça faydalıdır özellikle class spesifik olanları

5-Questler hem zevklidir hemde oldukça iyi itemler verir bazıları bence questle level atlamak en iyisi oyundan tat alırsın öbür türlü counter strikea benzer

6-Herkesin Türk olması sakın orada açma

7-evet bgler öldürdü raidleri ama daha kötüsü Dk sistemi öldürdü[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock The Venture Co.
Sosyal ağlarda paylaş

Karakter / Sinif konusunda tamamen ne istiyorsan onu ac. Cünkü gercekten cok önemli. 3 tane level 60 karakteri olan ve su an 4. yü kasan biri olarak ancak bunu önerebilirim cünkü sürekli güc dengesi degisiyor, güclü olacagim diye acarsan sonun hüsran olur, en sevecegini ac o yüzden : ) Irka gelince, gözüne en hos geleni öneririm, ben öyle yapiyorum en azindna : )

Ezilmezsin, ama yeni sunuculari öneriyorum bu acidan. Magtheridon gibi kimi inspectlesen en az tier1 set bulunan sunucuda ne sunucuyu yakalayabilirsin, ne de adam gibi bi guild bulabilirsin cünkü artik. Yeni baslais bir sunucuda, arkadaslar edinerek gelismen senin cok daha hayrina olur.

Toplamda yaklasik 12-15 gün online kalmis olman gerekiyor (Asiri sekilde power level, araliksiz farm falan yapmadigini göz önüne aliyorum)

Addonlar cok faydalidir. Evet kolayca bulabilirsin www.curse-gaming.com adresinden. Ama oyun basinda addona falan pek ihtiyacin olmaz, özellikle lvl 60 tan sonra gerekebiliyor ama oyununu kolaylastirmak icin. Bir de classlarin islerini kolaylastiran addonlar var tabi (warriora overpower yazan, warlocka shard sayisi gösteren falan)

Ikisi de lazim. Questler gayet zevkli aslinda, ama quest var quest var. Cok kek xp vereni de var, ascma sapan ugrastirani da. Kisaca, ikisi de lazim : )

BL'nin özelligi, biz 11 Subat 2005'de baslayan grubun BL'yi secmesidir : ) Paticik okuyuculari, onlarin tanidiklari, onlarin tanidiklari vs seklinde yayilinca BL Türk sunucusuhaline geldi : ) Su an technically full oldugu icin orada karakter acmani önermem.

Evet, BGler PvP sunucularinin tüm heyecaninin icine etti, kalmadi öyle birsey. Anca RPPVP sunucularinda nadir olarak görebilirsin Thrall'a suikast girisimi tarzi seyler.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
WoW EU - The Venture Co.
Penth, Gnome Warlock

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 05 Aralık 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben kendi accımı sattım bl de oynuyordum birde allydim ve aslında 1ayımı bosa harcadıgımı düşündüğüm için sattım warrior mı kötü hyr o cok güzel yeniden alıcam wow u ve tauren warrior acıcam bi alman serverında brezebeard mıydı neydi orda.
ne olursan ol eski serverlarda acma yeter cevren olak zorunda deiğil. ayrıca istersen aynı serverda baslarız ben ve senin gibi yeni baslayan 3-4 ark var key sattım onlara onlar da girecekler.
şöle biraz topluca geciş yapıcaz yeni bi servera.
1.sorunun cevabı bence troll shaman yada tauren warrior.
ee sölemek istedigim eski serverlarda low lvl cok az ve party bulmak instancedan daha cok sürüyor hiç kasamassın. low lvl yok grup gerektiren bi görev var yapamazssın yani sonra 60olucaksın herkesde tier1 tier2 setler ne manası varki ?

sen sen ol ne acarsan ac yeni serverda ac BL fln dinleme sakın buna gitme.[signature][hline]Old Kingdom...
Romathar [Human Warrior] = 40
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm aslında nedendir bilmem BL düşünüyordum.Kalabalığı severim ama bakalım.Zaten başlamam 1 ayımı filan alacak o zamana kadar kaç yeni server açılır zaten.Bu arada ikinci öğretim olduğum için 4-8 arası okulda oluyorum birde 6 saat uyusam 12-13 saat oynayabilirim günde.Ama kendime ayırdığım özel zamanlarım var(gitar çalışması gezme tozma resim çiziktirme vs.) o yüzden ortalama 8-9 saat online olurum herhalde.
Uo oynadığım için senelerdir baya tecrübeliyim böyle zaman katillerinde ama göreceğiz.

Bu arada ben class ve race'leri denediğim için kafamda bir şeyler oluşturdum o yüzden sordum.
Bu arada Penth. ben de aynı senin gibiyim herhalde her kombinasyonu 60'larım WoW'da öyle bir sorunluyum işte.Kasmayı bitirince sıkılıyorum(manyağım)

O garip sesli iletişim programı haricinde insanlarla rahat anlaşabilirim sorun olmaz(telaffuz sorunum var)

-Bir de son bir şey mesela ben 20. lvlim bana mesela 40-50 lvl. bir player saldırabilir mi? yoksa bir nevi prot. var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

PvP sunucusunda, sen agresif olmadigin sürece,
Eger kendi topraklarindaysan hayir.
Tarafsiz topkralardaysan evet
Düsman topraklardaysan evet.

PvE sunucusunda, sen agresif olmadigin sürece, hicbir sekilde saldiramaz.

Herhangi bir düsman hedefe saldirirsan 5 dakika boyunca PvP tagi alirsin her iki sunucu türünde de ayrica, bu seni PvE sunucularinda asldirilabilir yapar. PvP sunucularindaysa kendi topraklarinda da saldirilabilir olursun.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
WoW EU - The Venture Co.
Penth, Gnome Warlock
Sosyal ağlarda paylaş

bende 1.5 2 ay once baslıyan hevesının dorugunda bırı oalrak cevaplıım

-dıgerlerınınde dedıgı gıbı azar azar ac dane hangısı oyun tarzına ıyı gıderse ben mısal dıger oyunalrda ya melee takılırdım yada mage fılan wow da ıse hunter oldum.. yok canım nerden cıkardınız sentınellere ve Tyrande ye olan askımdan female NE hunter actıımı :P

-asosyal bır adamım hıc turkun olmadıgı bır serverda basladım 15. level a kadar 3-4 guıld degıstırdım son guıld ı beraber kurduk ayakustu guıld chatten tanıstıgımız adamalrla rahat olur ve ınsanlara karsı ıyı davranırsan ve polıtık konualra gırmessen yıgınla arkadasın olur baya zaman kaybettım ama baya bır arkadasım oldu yardım ede ede

-dıse dokunur bır karakterı ortalama 2 ayda fılan kasarsın zor bısı dııl

-Add-on lar cok faydalı range gosterıcıden tut akıllı macroalra akdar bıssuru sey var kullanmamak hata olur bı zamandan sonra

-Questler cok onemlı hem hıkayeyı ogrenıyorsun hemde normal yolalrdan alamadıgın ıtemları alıyorsun cogu quest zaten farm yaptırıyor sana caktırmadan quest yapamdıgım zaman 2 gun fılan level ım aynı kalıyor aman dur quest bıtırıyım dıe kosturdugumda ıse gunde mınımum 1 level alıyorum farm ıse bı zaman sonra sıkıyor

-penth acıklamıs zaten su anda BL de fılan baslanmaz blızzard ın oenrdıgı realmlerde baslamak en guzelı zaten ben su anda turklerden uzak durmaya calısıyorum asırı yoruyorlar benı turk bır partıde bır turkun nınjalık yapmasını eh gavura gıdıcegıne yurdum ınsanına gıtsın dıye olumlu karsılıyan tıpler fılan bezdırdı benı

-Oynadıgın servera gore degısır ben su an Nordrassıl de oynuyorum PvE server her gece duzenlı 1 crossroads bır astraanaar raıd ı oluyor karsılıklı

onun dısında basladıgın realm ın tıpı cok onemlı PvE yada PvP seklınde ayrılıyor realmelr genel olarak Patıde pek cok kısı zevklı olsun dıye PvP yı tercıh edıyor ama PvP mantıgın lvl 60 adamalrın lvl 15 lerı genglıyerek oldurmesıyse ve bu senı eglendırıyorsa PvP realm e gır derım

PvE realmlerde PvP tagla acılıp kapatılıyor yanı senın PvP tagın kapalıyken dusmanın baskentıne gırmedıgın veya dusmanın npc lerıne saldırmadıgın durumlarda sana saldıramıyor kımse
kendıne guvenen acıyor PvP tagını yapıyor PvP sını level kasmak ıstıyen kapıyor oyununa bakıyor ashenvale de veya barrens da pek cok kez orclarla beraber grınd yaptıgım oldu :)

ne yazıkkı pek cok kısının mantıgı UO donemınden kalan ustume kımsede olmayan ıtemalrı gecırıım fıyaka bır at cekıım altıma cıkıım brıt mezarın tepesıne vortex BS allah ne verdıyse salıyım ortama benle bas edemıycek zayıfları ezıyım onanrda bana hayranlıkla abksın oldugundan veya bu ınsanlar baska alanalrdakı gorus ayrılıkalrını bıle oyuna tasıyıp bılmemnereye gelde keselım senı fılan demeyı sevdıkelrınden PvP realmlerı daha cok tercıh edıyorlar[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor çok teşekkürler.Uodaki mantığım o olmadığı için bir sürü arkadaşım var çevremde.Kolay iletişim kurarım genelde ama ne biliyim ? zamanında 1 sene falan da Ragnarok oynamıştım.Orda insanlar dehşet şekile gruplaşmışlardı ve bizde buna ahildik mecburen.Ha düşük lvllara yardım ediliyordu ama ne biliyim yine de düşük lvldı onlar orda.Garip bir durum.

Türkler dediğin gibi gerçekten hem Türk'ün dostu Türk'tür diyorlar hem de en iyi kazık ırkdaşa atılan kazıktır diyorlar.Çok komik bir millet olabiliyoruz bazen.

Bakalım şimdi bir kaç arkadaşımı daha kandırmaya çalışıyorum bir girebilsem kanlarına ne güzel olcak.
Sosyal ağlarda paylaş

2 soruna da ben cevap hatta yorum getireyim. herkes tabi aynı görüşte değildir ama...

1. ben belli bir lvlden sonra questingi tavsiye etmiyorum tabi kişiye göre değişir ama bilmiyorum yani benim gibi biriysen ki şimdi burda kendimi nasıl anlatırım diye düşndüm beceremicem dedim girmedim. yani ben mesela lvl48 den sonra sadece grind yaptım, xp farm. gittim aynı yerde bütün gün aynı mobları kestim. tabi bu sana güzel gelmeyebilir. ama ben böle daha hızlı atladım hatta kendim bile şaştım hızıma. tekrar başlasam oyuna gene lvl40dan sonrasında grind yaparım ama lvl40 dan önce veya 60 a kadar tamamen questle gitsem bile tamamen questlere bağımlı kalmam. bütün dünyayı turlayacağıma oturur 2 lvvl daha kasarım geriye kalan kırmızı sarı questlerimin renklerini açarım yani kolaylaştırır öle devam ederim kaldı ki zaten bi guide var çok süper bence (ally based) işte bu

2. bg dışı pvp evet iyi hoş güzel de. şöle düşündüğümüzde blizzi anlarız. blizzin bir önceki deneyimine bakarsak: diablo. orda ne vardı RUN lar vardı. nasıldı millet motora hatta bota bağlayıp adamını bırakıodu, en çok vaktini harcayan kazanıyordu, ancak vakit harcamaktan ziyade yeterli çevresi olan kazanıyordu. burda da öyle. blizz'in amacı klasik: kendi takımını kur, motora bağla... bi kere takım kurmak zor zaten, sonra o takımla geliştikten sonra motora bağlamakta sıkıcı gelebilir. işte kendini oyuna en çok adayan en çok kazanır mantığı hehe. nabıcan. ama harbiden tamam honor bg de kasılsın da şehir de basılsın yau :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

Addon kuracakken dikkat etmen gerekn bir nokta var. İçinde EXE dosya barındıran hiç bir addonu kurma. Curse-gaming'in o addon u yayınlaması tamamen güvenli olduğu anlamına gelmiyor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

kendine karakter secerken degisik serverlarda acip buyuk sehirlere gidip soyle bir havayi koklamak en iyisi. ne biliyim soyle bir yarim saat org da dursan horde tarafinin geneli hakkinda bir fikrin olur. genel chate bir goz at, gordugun adamlarin itemlarini filan incele, AH`da fiyatlari incele filan. bir de pvp sunucularda bitmis olabilir sehir raidleri ama pve sunucularda tam gaz devam ediyor. silvermoon`da gecen gun org`u ciplak allyler basti cok komikti. her daim xroads ve org`a akin var zaten. ben iki kez thrall`i oldurme girisimine sahit oldum mesala.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

hehe darkshore a 3 salak orc geldı hebele dıe gecen gun butun ally lar gaz oldu mekanda newbıe mekanı sayılır bır ordu olustu level ortalaması 15 olan 60 kısı fılan hueeeeee dıe gaza geldıler bız gıderız orgrımmar a thrall kesmeye dıe bende enteresan olucak dıe katıldım salakalr yuzunden 3 dıshonor kıll de aldım durotar a gırdık daha razor hıll e gırdıgımızde orgrımmar grunt lar patır patır ındırdı adamalrı arkadanda lvl 40 cıvarı horde lar daldı 3-4 dakıka ıcınde 60 dan fazla ally dan gerıye sadece 2-3 shadowmeld lemıs pvp tagının gfecmesını beklıyen NE kaldı onun dısındaally varlıgı sılındı bolgeden tamamen hemen pesınden toplanan horde lar dogru astraanar a daldı adam bırakmadılar orda[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

-Sana en uygunu hangisiyse
-İngilizce lazım yoksa pek ezilmessin bide dier oyuncuların yaşına bağlı
-Gunde 2 saat: 5 ay Gunde 5 saat: 2 ay gunde 22 saat:3 ila 5 hafta arası ki sonuncuyu tavsiye ederim
-Addonsuz wow birşeye benzemez her yerde de bulursun addonları
-Quest zevklidir kesinlikle quest
-BL de turk dolu ama çok eski realm onermem yeni açılan bir realme gir
-Oluyor[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

-undead rogue aç
-ilk 30 lvl 2 haftada 30-60 arası 3-4 haftada halledilir (questleri ezberlemeye başla şimdiden)
-etliye sütlüye karışmassan kimse sana takılmaz, takılanıda local defense a gammazla birileri bunun hesabını sorar kesin
-raid yapılmıo artık, battle grounds da o kadar süper deil herkes reward için yarışıo, raid için ii bi guildde ol herkesi gaza getir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...