Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 [hline]Silphatos IceheartSynthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Bırak ulem o KARAKEDI'yi! lol[hline]Silphatos IceheartSynthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 küçük köpek de isteriz. sonuçta onlar da paticik..
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 köpeemiz taze bitti caponlara pazarladım $u$hi yapcaklar.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Bakın şu tatlılara sevgili dostlarım sadece bunları koymak için homesteade üye oldum.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ühüh ben kedi isterim:)[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Öldürürsün sen be ne kedisi sana peh!![hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ne öldürmesi be kaç sene besledim:)[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Hadi ya sen kedi mi besledin :) helal[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 yazlıkda bisürü yavru kedicik besledim:)[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ciddi ciddi enik yavruları da koysana..
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Yavruları kim bulmuşta biz koyacaz?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 pehhhhhhh[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 şuna bakıınnnnnnnnnnn :)[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ayrıcahttp://vondrak.cs.vsb.cz/basty/basty.html[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 euhe. alın size bi kedide benden.. ;)[hline]k.o.c. - web site ..............................................................................When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 [hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 çok tatlı kediler özellile şu sırt üstü yatmış olan onu alıp sıkıp sıkıp mıncıklıyacaksın :) çok tatalı hepsini mıncıklamak istiyorum çok şekerler.
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 al bitane daha.. yakışmış ama dimi ;)[Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 15 August 2003 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar