Regalya Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Talent e verip bot a stam bastirsan misal gene talent verip hp kazanican gerci çok büyük HP[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyitbattal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Şunu söyleyeyim kontrollü dmg dan kastınız nedir? diyosunuz ki miss oluyo resist oluyo, evet miss, parry dodge oyunda var bundan doğal ne var. sizin tabirinizle bana gayet kontrollü dps olanağı sunan tuf da missliyo ya da parry leniyo. bu mu sizin kontrol anlayışınız. sonra deniyo benim fire ball um 600-700 vuruyo, staffınla gayet kontrollü bi şekilde 200-300 vuruyom yok efendim pyro blast şu kadar vuruyo vay efendim arcane expo bu kadar vuruyo.sonra da diyosunuz resistleniyo bunlar nerde bu bahsettiğiniz kontrol. benim gayet kontrollü olan melee silahım da missliyo,dodge lanıyo ve paryyleniyo. ayrıca üstüne armor bonusuda var. yani resistance sizin base attack ınızı düşürürken armor da bizim base attack ımızı düşürüyo ( base attack olarak benim ubr kontrollü dps olanağı sunan tuf umdan bahsediyorum) yani bu konuda sorun yok, bu iş isteseniz de isteneseniz de olacak bu iş böyle. sorunumuzu birkez daha tekrarlıyorum. sen normal şartla altında adama sağ tıklayınca ne vuracağını kestirebiliyorsun, klavyende 1 tuşuna bastığında ne vuracağını kestirebiliyosun, 2 tuşuna bastığında ne vuracağını yine kestirebiliyorsun.......9 tuşuna bastığında ne vuracağını yine iyi kötü kestirebiliyorsun. gelelim paladin e ben adama sağ tıklayınca ne vuracağımı biliyorum (soc kapalıyken), soc açıkken adama sağ tıkladığımda ne vuracağımı bilmiyorum, 2 tuşuna bastığımda bişey olmayacak çünkü adamın canı %20 altında değil neyse olsun indirmeye çalışalım bari adamın canını %20 ye, 3 tuşuna bastığında cursor un etrafı parlıyor ve kendi üstüne bi buff atıyosun (ki her classın nerdeyse iyi kötü kendine atığı bi buff ı var)..... bu böyle devam ediyor. sonuç ne peki? kabulümdür mage sınıfı dmg dealer dır, rogue,warrior,hunter,lock sınıfları keza öyle hatta zorlarsanız (son gelen patch den sonra gerçi çok zorlamaya gerek yok :)) druid de dmg dealer. kaldı priest ve pala. priest shadow form (yazmayın diyosunuz ama bu bir gerçektir) da dmg veremiyo diyenin oyun bilgisinden şüphe ederim (ki priest de 1,2,3 tuşlarına bastığında ne vuracağını biliyor dot olsa bile). geldik paladin e paladin in ne vuracağını bilmesi için holy talent e 31 puan harcaması gerekir o da ne için 200 bilemedin 300 extra dmg için. onun haricinde paladin sadece karşısındaki adama sağ tıklar okadar, başka türlü ne vuracağını bilemez ki zaten istese de başka bişey yapamaz.bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum paladinde hangi talente verirseniz verin paladin (yukarıda yazdığım örneğe göre yazıyorum) 3 tuşuna bastığında karşısındaki adama attack veremez (holy 31 talent hariç). paladin i karşılaştırmadığım tek class kaldı o da shaman onu da zaten yeterince tartıştık, tekrar tekrar yazmak lüzumlu değil. ama şunu da söylemek istiyorum,dediniz ki paladin support classdır doorudur. party içinde support etmeyen paladin noob dur. peki şunu söyleyeyim size diyelim ki guildiniz yok ya da artık yanlız takılmak istiyorsunuz ya da sıkıldım PvE den PvP yapmak istiyorum diyosunuz.Yani anlamayacak arkadaşlar için tekrarlıyorum çevreniz de support edebileceğiniz birisi yok bu durumda ne yapacaksınız? tek ve olması gereken ve hatta yapmak istediğiniz şey başınızın çaresine bakmaktır. peki bu nasıl olur karşınızdaki oyuncu yada mob u öldürerek (oyunun kuralı bu ya ölürsün ya öldürürsün). peki bunu yapmak için ne gerekir karşınızdaki adama veya mob a hasar (dmg) vermek. peki bunu ne ile yaparsınız 1)silahınızla vurursunuz 2) skill kullanırsınız. 1. seçenek uygun gözükmüyor çünkü silahla sabit ve gayet kontrollü bir şekilde (:)) azar azar vuruyorsunuz adama e o da armut toplamıyor o da size vuruyor haliyle. durum böyle olunca adamı olabildiğince çabuk (en az hasar alarak öldürmeye çalışıyorsunuz) bu durumda 2. seçenekten başka çare kalmıyor. yani skill kullanarak adama veya mob a dmg vermek. e anladınız artık heralde daha uzatmayayım olayı. hatta anlamayacak arkadaşlar için açık bir şekilde bir daha yazayım. support classlar grup içerisinde support ederler, grubu yoksa haliyle her class gibi başının çaresine bakmak zorundadırlar. bu da karşındaki adamı öldürmeyle olur. ha şimdi biri kuvvetle muhtemel zıplayıp kardeşim siz de kendinize heal atıp bubble açıyosunuz diyecek :) (herzamanki gibi) .Ona da bir çift lafım var, yazacaklarıma örnek vermiyorum çünkü yeterince verildi ve zaten örnek vermeye de gerek yok durum ortada: 1) heal atan tek class paladin değil ama verdiği dmg ı bilmeyen tek class paladin. 2)bubble dediğiniz olay mob a karşı çok işe yarar bunu kabul ediyorum ama pvp yapıyosanız ve adam shield açmışken adamdan uzaklaşıp bandage atmak yerine (ki adam bandage attırmamak için sizi kovalıyosa bu kendine de heal atamıyo manasına gelir ki ds nin anlamı kalmaz ozaman hele mage seniz bu tip bir durumda adam kendine heal atarken blink atmıyosanız üstüne de bandage çekmiyosanız kendinize ki bu size bandage atacak yeterli zamanı tanır bu sizin bileceğiniz iş :)) adama vurmaya çalıan noob un allahı dır. yani hiç boşuna ds demeyin antisi gayet güzel bir şekilde mevcut oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 innkeeper bi ara bizim guildle seni runlara alalim dmgmeteri gorsen :). su ana kadar raid icinde saglam gearli mage i gecen class gormedim . hep 1 2 3 mageler. en azindan bizde oyle. bazen arada spinal reaperli vira karisio olsun :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mage her zaman ilk 3te oluyor ve ilk beste ise min 2 mage oluyor. Damage meter ayarlarını yanlış yapmışsın hehe veya teamden uzak duruyorsun herkesin damagesini okuyamıyor dmgmeter.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Darklight1903, 26 Kasım 2005 12:57 tarihinde demiş ki: innkeeper bi ara bizim guildle seni runlara alalim dmgmeteri gorsen :). su ana kadar raid icinde saglam gearli mage i gecen class gormedim . hep 1 2 3 mageler. en azindan bizde oyle. bazen arada spinal reaperli vira karisio olsun :D hehehe onu solucektim bizim mageler overdamage yapıyo bu nanette wipe sebebi zaten utanmasa tank yapcak[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 @abso: yapma hoca dmg meterda ne ayarını yanlış yapacam ki bozuk çıkacak rakamlar? koca raid boyunca magein öne geçtigi kısıtlı alanlar sadece aoe yapılabilen yerler. stat girişinde olabilir mesela veya ünlü "leeroy"un odasında olabilir. ama tüm raid için konuşuyorsak mage ilk 3e giremez. eğer gruptaki rogue warlock ve hunterın ekipmanları dandik ise anca o zaman sıralamaya girer. öbür türlü yalan. düşün bir sen grup kurarken mage'i niye istiyordun? öncelikli olarak sheep yapsın, prieste water yapsın daha sonra dmg versin diye dimi? öncelikli olarak dmg versin diye mage aldıgın oldumu rogue veya hunter dururken etrafda? said: Sam, 26 Kasım 2005 06:27 tarihinde demiş ki: en çok honor contest birincisi olan sınıflar mage ve rogue idi. pekçok sunucuda en yüksek ranklere ilk ulaşanlardan hatrı sayılır bir kısmı mage. emerald dream'in ilk ve henüz tek rank 14 oyuncusu mage.. bizde onu dedik işte, mage item based bir class degil (diger classlara nazaran) o yüzden yeni serverlarda "ilk başlarda" bi halt olmaları bişi degiştirmiyor. serverdaki oyuncular epic itemlara doyduğu an, sürekli olarak mc ve üst raidlere katılıp setlerini dizdikleri zaman, üstlerine mor itemlarla dolaştıkları zaman mage dmg konusunda nal topluyor. end game dmg dealer classı mage degil. blizzard dmg modifierlarımızı düzeltene dek de bu şekilde. bizim epic ekipmanlar daha çok mana poolu arttırıyor, dmg modifier gerek bize. kontrollü dmg konusunda da mage en uçuk karakter. grind yapıyorsunuz biraz önce 2snde öldürdügünüz yaratığın aynısı spawn ediyor, attığınız her büyüyü tarifi anlamsız bir şekilde resist ediyor. kendiniz kaçarken buluyorsunuz annecim annecim diyerek. total "şansa" baglı bir karakter mage. tutarsa indiriyor, tutmazsa eyvah eyvah. en kontrolsüz class sanırım mage. magein tek özelligi anlık dmg verme "potansiyeli" yüksek. instant cast edebildigi 4 büyüsü var, bunlar critlerse birde ardından counterspell ve frostnovası düzgün çalışırsa, blink bugına yakalanmazsa mageden kralı yok. ama şans işte tutarsa tutuyor. kontrollü dmg dealer olarak magein örnek gösterilmesi saçma. aynı adamı hiç hasar almadan da yenebilirsiniz adama hiç hasar vermeden de kayedebilirsiniz. total bala döte derler ya aha mage ondan işte. ayrıca yine end gamede herkes öncelikli olarak fire resistance düşünüyor, malum fire dmg veren instancelar saoslun. o yüzden hele ki pyro mage iseniz bu durumda pvpde giderek daha bi eziliyorsunuz. magein özelligi manayı dmg'a çevirebilmek, karşımdaki adamın hem HPsi yüksek ise, hem melee yapabilyorsa veya kendini heal edebiliyorsa, hemde attıgım büyülere resist çakabiliyorsa, mage pek bi çaresiz kalıyor o durumda. magein durumu vahim arkadaşlar, tüm mageler zırlıyorsa vardır bir sebebi. kendimden 5-6 level altımdaki yaratık büyülerimi resistliyebilir ard arda. bunun classı oynatmak gibi büyük garip sözlerle geçiştirmek yersiz. en gerektiği anda blink bug'ına yakalanmış iseniz ölüyorsunuz. arcane missiles bazen cast ediliyor ama büyü atmıyor manadan yedigi ile kalıyor çok zor durumda kalıyorsunuz. bu iki bug'a combo olarak yakalanmışsanız sonuç pekde eglenceli olmuyor. en çok kullanılan 2 büyüsü buglı karakterde neyin kontrolünden bahsediyoruz allah aşkına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 mageler topici ele geçirdi :) ben de aradan bişey söyliim it's fine, learn 2 play *kaçar*[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: innkeeper, 26 Kasım 2005 05:16 tarihinde demiş ki: hayatımda dmg dealingde instance'da 1. olan mage görmedim. hadi ilk başlardaki newbie instancelarda belki olabilir, zira mage'in en güçlü hali o zamanlar. sebebi diger classlara nazaran item based bir karakter degil. ama ilerdeki instancelarda melee classların ellerine güçü silahlar geçince mage (dmg verme konusunda) nal topluyor. instancelarda ilk 3 şu dmg sıralaması genelde şu şekilde: 1. rogue 2. hunter 3. warlock random bir pickup grup ile ubrsye lbryse nereye girerseniz girin, 10 defa girin yukardaki listenin birebir geçerli oldugunu göreceksinz. liste kendi arasıdna degişebilir, warlock çok iyidir birinci olur veya hunter iyidir birinci olur vice versa. ama bunların arasına magein girdigini hiç görmedim. Henüz oyunda yenisin ilerde bu laflarına bakıp çok gülüceksin :) Allahtan tüm yorumlarına "görmedim" demişsin, böledir şöledir desen senin yorumunla "total" rezillik olacaktı :)[signature][hline]Eshreff-[Mage] of Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Ha unutmadan bende bir gün seni runlaramıza almak isterim o zaman anlardın 10 kişilik listede nasıl 6 tane magein yer alabileceğini.[signature][hline]Eshreff-[Mage] of Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: firedcam, 26 Kasım 2005 03:03 tarihinde demiş ki: Bir kere paladine nerf gelmesi kadar doğal bir şey olamaz.Plate giyip üstüne cleanse gibi utanmasa daze i bile kaldrıcak dispel verip üstüne cayır cayır heal atıp,yeri gelince buble açan DPS olmaz,olamaz... Okumadan yazan bir ornek daha... Adamlar bubleyi talente koysunalar, ret giden paladin'in defansif ve heal ozellikleri guduk kalsin diyorlar, siz hala ayni teraneyi otturuyorsunuz.Bravo[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Paladin Rely On Chance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 End Game Dmg Meter su sekilde olur; 1- Warlock 2- Rogue 3- Warrior / Hunter 5- Mage[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 onu bunu bilmemde aylardir 60 oynuyorum ve girdigim instancelar da herzaman ya ben ya da bir baska mage hep ilk 3 teyiz. cogu zaman da ilk 3 te 2 mage yer aliyor[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: innkeeper, 26 Kasım 2005 05:16 tarihinde demiş ki: hayatımda dmg dealingde instance'da 1. olan mage görmedim. hadi ilk başlardaki newbie instancelarda belki olabilir, zira mage'in en güçlü hali o zamanlar. sebebi diger classlara nazaran item based bir karakter degil. ama ilerdeki instancelarda melee classların ellerine güçü silahlar geçince mage (dmg verme konusunda) nal topluyor. instancelarda ilk 3 şu dmg sıralaması genelde şu şekilde: 1. rogue 2. hunter 3. warlock eheh sen moonclothlu mageleri ornek aliyorsan normaldir bekleriz hunter karakterinle MCye bir gun :) gorursun ilk siralarda hangi class var :p dunku mage peh[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Onemli olan MC yapmak degil ne kadar zaman icinde MC yaptiginiz popeye. Mob kes rest devam seklinde 1 gunde mc bitmez. Genelde hizli giden guildler sadece bosslardan once rest verdikleri icin her instance da mage ler dogal olarak listeye giremezler.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 40 kisi var mcde o yuzden mc runlarindan birine katilirsan gorursun siralamayi dedim cunku kedinin level 60 hunteri var bizim serverda 15 kisilik ubrsde magister pesinde kosan magelerden ne damage bekleniyorki zaten evet mc farm yapan guildlarda dedigin olabilir mana yetmezse henuz o kivama gelmedigimizden bir sey diyemem ama mana sorunu cektigimi pek hatirlamiyorum ki pek su falanda icmiyorum ps: ayrica bizde 5 saatte domoya kadar gelebiliyoruz oyle cokta yavas sayilmayiz [signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers [Bu mesaj Popeye tarafından 26 Kasım 2005 18:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: innkeeper, 26 Kasım 2005 15:55 tarihinde demiş ki: bizde onu dedik işte, mage item based bir class degil (diger classlara nazaran) o yüzden yeni serverlarda "ilk başlarda" bi halt olmaları bişi degiştirmiyor. itemsız mage: 600 frostbolt itemlı mage: 4300 frostbolt ED'nin nesi yeni, bütün EU sunucularıyla aynı anda açıldı. horde honor contest winner'ı mage, serverın ilk rank 14 oyuncusu mage. örnek istedin örnek işte.. :)[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Delidumrul, 26 Kasım 2005 17:42 tarihinde demiş ki: End Game Dmg Meter su sekilde olur; 1- Warlock 2- Rogue 3- Warrior / Hunter 5- Mage her encountera göre değişir bu ama genel olarak düşünürsek rogue'ları 1. sıraya koyarım ben. tabi guilde göre de değişir bu olay. bizde ilk 5: 2-3 rogue, 1 hunter ve 1 warrior/mage olur genelde.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bizim dmg meteri mageler domine ediyor ama henüz yeni bi guild oldugumuz icin hızlı bir sekilde yapamıyoruz bu yüzden delidumrulun dediği gibi magelerin damagei azalıp roguelarınki artar nonstop gidince gidi geliyor bana ama coe ve cos un shadow ve fire a vulnurability bonus verdiğini ve nedense frosta vermediğini ayrıca yeni patchte bu yüzden shadow ve fire dmgi azalıcakken frost dmgi ise coe den 5% bonus alacağını da hesaba katarsak daha adil bir karsılastırma yapılabilir ha tabi artık horde un da BoS totemi olacağına göre agro azaltan classlar(rogue hunter)la azaltamayanlar(mage warlock) arasındaki fark da azalacaktır heralde bu arada sam 600/4300 olayında abartma kullandığını varsayıyorum :P bu olayın cogunun crit bufflar ve talentlardan geldiği bir gerçek. +1000 dmg bile kassan 3000lere ulasırsın ki +1000 dmg nasıl kasılır acaba 400 trinketlerden desen 600 baya kasıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Dmg meter sizin combatlogunuzu okur yani 20 yarddan uzakdan gelen dmglari almaz bunu hatırlatırım. Olagan siralama ilk3 Rogue/Fire Power imp scorch boost fire mage/Armsman 4-5 Warlock/hunter/Frost mage Şeklinde genelde bizim serverimizde Mc için bwl degişken oluyor malum -+ 200 resist mevzusu (Zg de kimse fire mage ile boy ölcüsemez ^^)[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: cemad, 26 Kasım 2005 19:26 tarihinde demiş ki: bu arada sam 600/4300 olayında abartma kullandığını varsayıyorum :P bu olayın cogunun crit bufflar ve talentlardan geldiği bir gerçek. +1000 dmg bile kassan 3000lere ulasırsın ki +1000 dmg nasıl kasılır acaba 400 trinketlerden desen 600 baya kasıs Ice shards 5/5 % 100 crit dmg bonus 400-450 Frost dmg add set (900) 280+175 trinketler (910) 440-475 Frost bolt base dmg (910) % 35 Arcane power + (952) ----------- 3672 Bg berserker buff u hesaba katmiyoruz. [signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg [Bu mesaj Regalya tarafından 26 Kasım 2005 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Bu arada konunun tekrar basligin acilma nedenine donmesini umarak paladin talent calculatorude verelim :D Talent Calculator[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Paladin Rely On Chance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Delidumrul, 26 Kasım 2005 18:16 tarihinde demiş ki: Onemli olan MC yapmak degil ne kadar zaman icinde MC yaptiginiz popeye. Mob kes rest devam seklinde 1 gunde mc bitmez. Genelde hizli giden guildler sadece bosslardan once rest verdikleri icin her instance da mage ler dogal olarak listeye giremezler. Horde tarafında mageler bm kapısında adam keselim diye niyetlenen tipler değil delidumrul. O yüzden -horde- tarafında pve yapan hiçbir mage fire değil. Bu yüzden itemlarını pve üzerine yöneltmiş bir mage guildinden mc/bwl sırasında rest isterse o adamı atarlar... Dolayısıyla mana/dmg optimizasyonunu yapamayan mage, mage değil benim gözümde. Ha diceksin bu optimizasyonu yapabilmek için mageler devamlı nuke yapamaz. Buda yalan, ilk 10 a giremeyen magelere bizde haftalık yargı var nerdeyse. Neden nuke konusunda hantal kaldın bu hafta diye.[signature][hline]Eshreff-[Mage] of Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 konu dagılıyor konu paladın :) magedin değil :P[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf Brotherhood [Bu mesaj jonywayt tarafından 27 Kasım 2005 01:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Max damage mage ve rogue arasında değişiyor açıkcası. Bizde ilk 5te 2 rogue(doggy biri), 2 mage (pop biri) v hunter oluyorlar. Bazende Warrirorlar ama onların neden oraya girdiği belli yani adamlar agro tutsun diye 30 saniye tek basına tekme tokat dalıyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bu konu baya baya sapmıs bence[signature][hline]Bole okula kafam girsin bole okulu kurana kafam girsin bole okulun acılmasına izin werene kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar