Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paladini bıraktıran yama..

Sam

Öne çıkan mesajlar

kevase, shamandan bahsedilmiyo burda, sok falan gitmissin.

paladin'in adam gibi dmg verebilen tek seal'i, seal of command.
bunun da vurma sansi belirsiz. bunun vurma sansini arttirici bi item/talent da yok.
sansina o vuracak da dmg vereceksin, veya arada critleyecek de etki edebilceksin.
olay bu.

basmiyo bazilarina.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kevashe, 26 Kasım 2005 00:05 tarihinde demiş ki:

Bak kardeşim , Hepimiz bala bagli oyun oynuyoruz benim "Fire Ball damage im 617 787" Dimi ben bunu kabul ediyorum .. Ama arada 1400 vuruyorum bu nedir şans ? ben bunu tahmin etmiyorum .. item yapiyorum ve ona göre vuruyorum .. Shamanlar da WF vuruyor ve damage ini kontrol edemiyorlar .. Palada Sok vuruyor Kontrol edemiyor .. Eger kontrolden kastın buyysa Onu Kimse kontrol edemiyor .. Lütfen Muhalefet olmak icin deil Aglamak icin deil .. Yapici ve Mantıklı cozumler için konush .. Aglamaya gerek yok . Hersey gayet Mantikli .. Sen 300 500 vuruosan bilmiom ne kadar vurur .. Sok la 1500 vuruosun bu sanstir .. Ama Sen Kontrollu bir Damage olarak 300 ve 500 vuruyorsun ... o yuzden Sorun yok .. bence hersey coook ve cok mantikli olmush

bak dostum anlamamakta ısrarcısın bunun nedenini anlamışta değilim diyosunki herşey bal oyunda haklısın herşey bal ama bana matematik hesabı yaptırtma gece vakti.Demişsinki " "Fire Ball damage im 617 787" Dimi ben bunu kabul ediyorum .. Ama arada 1400 vuruyorum bu nedir şans ?" benim dmg ım 300-400 crit ubr bal ile 3k. bu ne demek ben şanslıysam adamı 2 vuruş şanssızsam 15 vuruşta alırım sana dönelim sen şanssızsan 6 vuruş şanslıysan 3 vuruşta alabilirsin 2-15, 3-6 bilmem bu sayılar sana bişey ifade ettimi. bu bir, ikincisi diyorsun ki benim fireball um 617-787 vuruyor peki bir paladin diyebiliyor mu benim şu skillim şu kadar dmg verio die?

senin de büyülerini kaldırsınlar dostum ozaman sen de kontrollü kontrollü staff ınla 200-300 herneyse gayet kontrollü bişekilde vur. hatta sana plate de giydirsinler üstüne de ballıysan arada staffın 5 kere üstüste vursun al sana kontrollü dps sen de bizim gibi 300-1500 aralığında dmg ver .senin mantığına göre bu işler böyle.ne dersin hoş olmaz mı? :)

[Bu mesaj Seyitbattal tarafından 26 Kasım 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kimse sam i anlamamış gene

ben anladım ama test realmde actım bır paladın olay su

Priest ne full support class ama talentlarla atatck class olabılıyor helkı shadow form u fılan var delı gıbı damage verebılıyor

duruid hybrid bir class support ta olabılır tankda olabılır feralde takılabılır tamamen kendıne kalmıs bu gene ısterse hayvan gıbı damagelar verebılır

shaman ımba zaten shocklar +3 totemle domıne edıyor ortamı hayvan gıbı damage verebılıyor

e pekı ya paladın?
adamlar pries kadar damage veremıyorlar ve talentları cok sıradan butun paladınler tek ornek gıbı

sam dıyorkı
bızde dıger classlar gıbı talentlarla secelım
yanı talent a abanıp defanstan feragat edıp offens albılelım damge evrebılelım yada full offense gıdelım veya full support olalım esneklık versınler bıze dıyor priest bıle full support oldugu halde full damage gıdebılıyor ıken paladınınde boyle bır secenegı olsun dıyor[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Paladin'in damagei da belli. Bak simdi karakterini ac. Orda yaziyor silahinin kacla kac arasi vurdugu. Rakibin armorunu da hesapla.. Hih oldu simdi. Bazen de Critical vuruyorsun 2 kati isliyor. Herkes icin boyle bu. Ha bir de cok sansliysan SOC calisiyor daha da cok vuruyorsun. Ama `kontrollu` vurdugun orda yazan rakam. Hadi canim.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Seyitbattal, 26 Kasım 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
said:

Bak kardeşim , Hepimiz bala bagli oyun oynuyoruz benim "Fire Ball damage im 617 787" Dimi ben bunu kabul ediyorum .. Ama arada 1400 vuruyorum bu nedir şans ? ben bunu tahmin etmiyorum .. item yapiyorum ve ona göre vuruyorum .. Shamanlar da WF vuruyor ve damage ini kontrol edemiyorlar .. Palada Sok vuruyor Kontrol edemiyor .. Eger kontrolden kastın buyysa Onu Kimse kontrol edemiyor .. Lütfen Muhalefet olmak icin deil Aglamak icin deil .. Yapici ve Mantıklı cozumler için konush .. Aglamaya gerek yok . Hersey gayet Mantikli .. Sen 300 500 vuruosan bilmiom ne kadar vurur .. Sok la 1500 vuruosun bu sanstir .. Ama Sen Kontrollu bir Damage olarak 300 ve 500 vuruyorsun ... o yuzden Sorun yok .. bence hersey coook ve cok mantikli olmush

bak dostum anlamamakta ısrarcısın bunun nedenini anlamışta değilim diyosunki herşey bal oyunda haklısın herşey bal ama bana matematik hesabı yaptırtma gece vakti.Demişsinki " "Fire Ball damage im 617 787" Dimi ben bunu kabul ediyorum .. Ama arada 1400 vuruyorum bu nedir şans ?" benim dmg ım 300-400 crit ubr bal ile 3k. bu ne demek ben şanslıysam adamı 2 vuruş şanssızsam 15 vuruşta alırım sana dönelim sen şanssızsan 6 vuruş şanslıysan 3 vuruşta alabilirsin 2-15, 3-6 bilmem bu sayılar sana bişey ifade ettimi. bu bir, ikincisi diyorsun ki benim fireball um 617-787 vuruyor peki bir paladin diyebiliyor mu benim şu skillim şu kadar dmg verio die?

senin de büyülerini kaldırsınlar dostum ozaman sen de kontrollü kontrollü staff ınla 200-300 herneyse gayet kontrollü bişekilde vur. hatta sana plate de giydirsinler üstüne de ballıysan arada staffın 5 kere üstüste vursun al sana kontrollü dps sen de bizim gibi 300-1500 aralığında dmg ver .senin mantığına göre bu işler böyle.ne dersin hoş olmaz mı? :)

[Bu mesaj Seyitbattal tarafından 26 Kasım 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir]

tamam sen birde söle dusun,paladının eline ortalama 200 kontrollü vurucak bir sılah versınler ama bubble ve plate i olmasın,cloth gıysın,healde olmasın,
bu tartısma böyle devam eder gider,bu oyunu oynayan herkes oyunun basındakı tanımlara göre actıysaki(ben öle actım mage i ama yazılan gıbı degıl=eniyi damage dealer) charını,paladının support oldugunu herkes bılıyordu,ve ona göre acıldı,sımdı kımse bana priestın shadow olup damage verdıgını falan söylemesın zaten ben onada karsıyım,eger priestta damage vermek ıstıyorsa paladin gibi vermeli bence,okuyup üfleyıp biraz fazla vursun dıye dua etmeliki suan paladinlerin durumu öyle[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Seyitbattal, 26 Kasım 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
said:

Bubble Acmak istemiosan plate giymek istemiosan damage istiosan baska class acicaksın .. senin anlamadıın sanırım bu, Ben konuyu anladım .. gelenlerle yetinmelisiniz diyorum .. ama agliyorsunuz diyorum .. ben laf olsun die yazmıyorum .. sizin aglayarak bosa Topic açtiginizi ve bosa laf kalabaligi ettiginizi dusunuyorum .. bence yeterince bos konusan sizlersiniz. + sok dan kastım (SOC = Seal Of Command) eger bunu anlamakdan acizssen Bence git okuma yazma falan ogren yada "Ne Okudugumuzu anlayalim dersi al ne bilim" ... + %8 hz vs vs istemioruz damage kontrol istiyoruz diosanız " SIZ SUPPORT CLASS" Oynuyorsunuz diyorum .. o istedikleriniz sınırlı olur ancak o kadar diyorum Bunu anlayabiliyormusun kardeşim .. bunu anla once Paladin i Blizz yapmiş blizz yonlendiriyor .. Yaptiginiz yorumlar size göre Dogrudur .. Sen adamın yaptigi classin nasil olucagına nasil yorum uretirsn .. (SAM den bahsediyorum) ... Daha da fazla bişi demicem .. %8 hiz vermiş niye ? Kacamiyoz Kovalayamioz die .. Nie beyenmiosunuz .. Cunki Siz yarın Stealth da istersiniz.. Pom payro yada Shock da istersiniz diyorum .. Yetinmeyi bilmiosunuz dyorum butun yazdiim bu şeylerin temeli bu diyorum ..[signature][hline]Buried Innocence - Kevashe -
Burning Legion - Gnome Mage - " Again (= "
Sosyal ağlarda paylaş

Keşke herkez karakteri açmadan önce nedir ne degildir ne yapabilir ne olabilir diye sıkı fıkı bi araştırsaydı.

Wow cıkmadan önce (us) kendi gurubumuzla toplandik konuştuk skilleri talentleri herşeyi aratırdik kendimize class belirledik oyun cikti oynamaya başladik kimimiz gidişat ı beyenmeyip başka classlara döndü vs vs

Şaman über diyenlere kıçımla gölüyorum
Caster vs hunter şamandan 5 kat fazla iş yapior özellikle guru savaşlarinda
caster vs warrior ver heali cleanseyi gitsin temizlik yapsin
caster vs warlock sag olsunlar çok güzel yaptilar warlock u her büyü yaridan az vuruyor..
rogue desen ayri keyif
druidler öyle
asıl caster diye tabir edilen class genel anlamda mage oluyor dikkat ettiyseniz düünürkende mage e şu kadar vurdum şuna bu kadar vurdum buna bukadar vurdum derken o vurulan class hep mage oluyor.

3k manali şaman kumdan kale yapsin demişler 3 mana + 1800(wf ile) ap yaparim yellenince deprem olur..
ha ne olur 2h i alirsin eline bi rogue tozunu attirir bi ms warrior tozunu attirir ama süper cloth kesersin...[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Regalya, 26 Kasım 2005 02:05 tarihinde demiş ki:
Keşke herkez karakteri açmadan önce nedir ne degildir ne yapabilir ne olabilir diye sıkı fıkı bi araştırsaydı.

Wow cıkmadan önce (us) kendi gurubumuzla toplandik konuştuk skilleri talentleri herşeyi aratırdik kendimize class belirledik oyun cikti oynamaya başladik kimimiz gidişat ı beyenmeyip başka classlara döndü vs vs

Şaman über diyenlere kıçımla gölüyorum
Caster vs hunter şamandan 5 kat fazla iş yapior özellikle guru savaşlarinda
caster vs warrior ver heali cleanseyi gitsin temizlik yapsin
caster vs warlock sag olsunlar çok güzel yaptilar warlock u her büyü yaridan az vuruyor..
rogue desen ayri keyif
druidler öyle
asıl caster diye tabir edilen class genel anlamda mage oluyor dikkat ettiyseniz düünürkende mage e şu kadar vurdum şuna bu kadar vurdum buna bukadar vurdum derken o vurulan class hep mage oluyor.

3k manali şaman kumdan kale yapsin demişler 3 mana + 1800(wf ile) ap yaparim yellenince deprem olur..
ha ne olur 2h i alirsin eline bi rogue tozunu attirir bi ms warrior tozunu attirir ama süper cloth kesersin...

Ama palalar meelee damager olmak istiolar , diyorum öle istiosanız warior acin arkadaşlar .. ama onlar yok biz heal atip Balon acicaz bide ustune deli meelee damage vurucaz diolar .. sonrada ben Laf söleyince Bos konusuyo oluom ne diim[signature][hline]Buried Innocence - Kevashe -
Sosyal ağlarda paylaş

Fire mage im Bende Kontrollü dmg istiyorum acaba ne kadarini resist edicek diye düşünmek istemiyorum fire ball la warlock a 25 crtlemek istemyiorum cloak enchanti ile 5-6 büyüde bir dmg imizin yarılandigi oluyor ab buff u aliyorum allah serker oldum diyorum üstünde resist olmiyan nub ariyorum ki shot kill yapim paladin gördümmü eh tmm acicak fr aurayi eh üstündede vardir bi 30-40 fr hayirlisi ile dmg vereceğiz inşallah diyerek oynuyoruz.

ISTE SIZIN DEDIGINIZ KONTROLLU DMG ONCE BI CLASSLA OYNAYIN ONDAN SONRA YORUM YAPIN LUTFEN
[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

Sosyal ağlarda paylaş

ehh bunun üstüne 1 crystal water içilir ;)

Şaka bi yana fire mage'ler gerçekten çok zorlanıyor. Geçen pazar MC çıkışı Ab ye gidiyim dedim , fire resist gear'ı üstümde unutmuşum, 300 400 fireball'lar yiyorum , scorchlar zaten komik komik vuruyor.. Sorun şudur ki , mc yapan her guildin her adamında en aşağı bi 40 50 fire resist oluyor set parçalarından şundan bundan.. Frost a dayalı bi instance cıkıp ta millet bir de frost resistance la gezmeye başlıyıcak işte o zaman ayaklanma çıkar.. zaten mage'lerin % 70 i frost spec. eyvah eyvah[signature][hline]...
Sosyal ağlarda paylaş

Yani butun ranklerde mageler en ustte ve instancelarda damage olarak 1. olmasalar inanıcazda, yemezler be güllerim yemezler. Demekki neymiş classınızla oynamayı öğrenip sonra bilmişlik yapıcakmışsınız :)
Gördüğünüz gibi sinir bozmak için yazı yazmak çok kolay :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

Hyr reist set felan yok normal normal paldin aurasi acik ortalama normal gearli adamlar

said:
Absolut, 26 Kasım 2005 02:38 tarihinde demiş ki:
Yani butun ranklerde mageler en ustte ve instancelarda damage olarak 1. olmasalar inanıcazda, yemezler be güllerim yemezler. Demekki neymiş classınızla oynamayı öğrenip sonra bilmişlik yapıcakmışsınız :)
Gördüğünüz gibi sinir bozmak için yazı yazmak çok kolay :)

Paşam Sam oyunu instancede dmg veremegecegi icin birakmiyor konu pvp

said:
Phlox, 26 Kasım 2005 02:33 tarihinde demiş ki:
o ssler hiçbirşey ifade etmiyo valla, adam resist kastıysa diğer statları berbattır, onu da düşünün

resist set yok aura + self buff dikkatini cektiyse tek isim yok combat logda
said:
Sin, 26 Kasım 2005 02:31 tarihinde demiş ki:
resist edilemicek bi spell school uzerinden dmg vuran bi karakteri oynuyan kişi neden şikayet eder ki?

Yok yukarda yazmişlarya kaç vuracagini biliyorsun felan diye ondan direk combatlog u koydum.Mızlanma sizlanma yok

Yok abso paşam dediğim o değil Frost resitcance calişmiyor dmg düşürmuyor shadow desen % 40 dan yukari düşürdügünü görmedim arcane ortalama ama fire saçmalik derecede salakca dmg düşürüyor çok düşük resistance değerleri bile ha kesmediğim icin ağlamiyorum kesiyorum ama öyle kontrollü bi dmg yok
sheeplerim palayi basarim trinketlere aurasi felan fire de değildir 2k 3k iki firebal cakarim shield acamadan ölür ama çok cüzi bi fr bile dmg i saçma derecede azaltiyor yani bi control yok warlocklar o konuda rahat çünkü curse var.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

[Bu mesaj Regalya tarafından 26 Kasım 2005 03:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
instancelarda damage olarak 1. olmasalar inanıcazda, yemezler be güllerim yemezler. Demekki neymiş classınızla oynamayı öğrenip sonra bilmişlik yapıcakmışsınız :)

hayatımda dmg dealingde instance'da 1. olan mage görmedim. hadi ilk başlardaki newbie instancelarda belki olabilir, zira mage'in en güçlü hali o zamanlar. sebebi diger classlara nazaran item based bir karakter degil. ama ilerdeki instancelarda melee classların ellerine güçü silahlar geçince mage (dmg verme konusunda) nal topluyor. instancelarda ilk 3 şu dmg sıralaması genelde şu şekilde:
1. rogue
2. hunter
3. warlock

random bir pickup grup ile ubrsye lbryse nereye girerseniz girin, 10 defa girin yukardaki listenin birebir geçerli oldugunu göreceksinz. liste kendi arasıdna degişebilir, warlock çok iyidir birinci olur veya hunter iyidir birinci olur vice versa. ama bunların arasına magein girdigini hiç görmedim.

said:
Yani butun ranklerde mageler en ustte

bütün ranklerde birinci olan mage nerede hangi serverda? bir kaç serverı kontrol ettim, ilk 5 arasında bile mageler yok. emerald dreamde bildigim kadarı ile birinci paladin. yine mage degil.

birde lafı gelmişken belirteyim, mage dmgları tamamen kontrolsüz. kontrollü dmg için mage'i örnek göstermeyin. 5 level altındaki yaratıkla bile savasırken bile, attıgınız bir büyü önce critical atıp 1.2k vuran büyü bir sonraki büyüde resistliyor. böyle abidik garip bi karakter mage. kesinlikle tasiye etmiyorum. benimde az kaldı bi kaç level sonra 60 layıp turşusunu kuracagım. ilerde belki düzeltirlerde oynarım.

mage ciddi olarak sorunlu. deneyin level 30lardan sonra bizim gibi bık bık etmeye başlayacaksınız. level 40larda ise sizde bu forumlara gelip benim yazdıgıma benzer şeyler yazar halde bulabilirsiniz kendinizi.

aynı levelda bi hunterımı düşünüyorum birde mage karakterimi. aradaki fark o kadar büyük ki. yazık yani.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
firedcam, 26 Kasım 2005 03:03 tarihinde demiş ki:
Bir kere paladine nerf gelmesi kadar doğal bir şey olamaz.Plate giyip üstüne cleanse gibi utanmasa daze i bile kaldrıcak dispel verip üstüne cayır cayır heal atıp,yeri gelince buble açan DPS olmaz,olamaz...

İşte ne hikmetse burdaki bazi düşük yaşli arkadaşlar bunu anlamiyor .. Ally im ve Ally lerdeki bu duruma seviniyorum .. + Mage icin pala kesmekde cok zor deil .. hicbi gocunmam yok bu konuda direkt olarak söylüyorum .. Paladin Öncelik Heal buffer classdir .. O yuzden PALA YA DPS YALAN .. Neyin mucadelesini veriyorlar .. Böle talentler gelmese .. AB lerde oyun kazanamicaz zaten .. Bütün palalar işlöeri güçleri yok Warior kovaliolar ne kadar mantiksizca iş yaptiklarini sanirim blizz biraz olsun açiklamiş yeni gelen talentlerle .. Yeterince Support bi hale getirmiş bence.[signature][hline]Buried Innocence - Kevashe -

[Bu mesaj Kevashe tarafından 26 Kasım 2005 05:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
innkeeper, 26 Kasım 2005 05:16 tarihinde demiş ki:
said:
instancelarda damage olarak 1. olmasalar inanıcazda, yemezler be güllerim yemezler. Demekki neymiş classınızla oynamayı öğrenip sonra bilmişlik yapıcakmışsınız :)

hayatımda dmg dealingde instance'da 1. olan mage görmedim. hadi ilk başlardaki newbie instancelarda belki olabilir, zira mage'in en güçlü hali o zamanlar. sebebi diger classlara nazaran item based bir karakter degil. ama ilerdeki instancelarda melee classların ellerine güçü silahlar geçince mage (dmg verme konusunda) nal topluyor. instancelarda ilk 3 şu dmg sıralaması genelde şu şekilde:
1. rogue
2. hunter
3. warlock

random bir pickup grup ile ubrsye lbryse nereye girerseniz girin, 10 defa girin yukardaki listenin birebir geçerli oldugunu göreceksinz. liste kendi arasıdna degişebilir, warlock çok iyidir birinci olur veya hunter iyidir birinci olur vice versa. ama bunların arasına magein girdigini hiç görmedim.

said:
Yani butun ranklerde mageler en ustte

bütün ranklerde birinci olan mage nerede hangi serverda? bir kaç serverı kontrol ettim, ilk 5 arasında bile mageler yok. emerald dreamde bildigim kadarı ile birinci paladin. yine mage degil.

birde lafı gelmişken belirteyim, mage dmgları tamamen kontrolsüz. kontrollü dmg için mage'i örnek göstermeyin. 5 level altındaki yaratıkla bile savasırken bile, attıgınız bir büyü önce critical atıp 1.2k vuran büyü bir sonraki büyüde resistliyor. böyle abidik garip bi karakter mage. kesinlikle tasiye etmiyorum. benimde az kaldı bi kaç level sonra 60 layıp turşusunu kuracagım. ilerde belki düzeltirlerde oynarım.

mage ciddi olarak sorunlu. deneyin level 30lardan sonra bizim gibi bık bık etmeye başlayacaksınız. level 40larda ise sizde bu forumlara gelip benim yazdıgıma benzer şeyler yazar halde bulabilirsiniz kendinizi.

aynı levelda bi hunterımı düşünüyorum birde mage karakterimi. aradaki fark o kadar büyük ki. yazık yani.

Yok onu bunu boşver , Palalar bütün bu özelliklerinin üzerine Yakında mortal strike isteyip .. bide Basic den gelen Str Agi statlarınında yüksek olmasını istiyecekler. + En belirgin olarakdan Oyuna başlarken okudugunuz kitapda damage dealer olarak gösterilen mageler Damage dealerlikdan daha cok Resist wear hale geldiler .. kimi görseler uzerine 600 700 vuran bir damage in %20 sini resist etmiş olarak görüosun .. Trajik , dramatik , komikk...[signature][hline]Buried Innocence - Kevashe -
Sosyal ağlarda paylaş

said:
innkeeper, 26 Kasım 2005 05:16 tarihinde demiş ki:

en çok honor contest birincisi olan sınıflar mage ve rogue idi. pekçok sunucuda en yüksek ranklere ilk ulaşanlardan hatrı sayılır bir kısmı mage. emerald dream'in ilk ve henüz tek rank 14 oyuncusu mage..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kevashe, 26 Kasım 2005 01:14 tarihinde demiş ki: + %8 hz vs vs istemioruz damage kontrol istiyoruz diosanız " SIZ SUPPORT CLASS" Oynuyorsunuz diyorum .. o istedikleriniz sınırlı olur ancak o kadar diyorum Bunu anlayabiliyormusun kardeşim .. bunu anla once Paladin i Blizz yapmiş blizz yonlendiriyor .. Yaptiginiz yorumlar size göre Dogrudur .. Sen adamın yaptigi classin nasil olucagına nasil yorum uretirsn .. (SAM den bahsediyorum) ... Daha da fazla bişi demicem .. %8 hiz vermiş niye ? Kacamiyoz Kovalayamioz die .. Nie beyenmiosunuz .. Cunki Siz yarın Stealth da istersiniz.. Pom payro yada Shock da istersiniz diyorum .. Yetinmeyi bilmiosunuz dyorum butun yazdiim bu şeylerin temeli bu diyorum ..

bilmemek değil, öğrenmemek ayıp demişler. yukarıda açıklamışım ki bu 2 talent = 3g değerinde boots enchantı. stack olmuyor bu enchant değil başka hiçbir hız modifikasyonuyla, oyundaki en komik talent olacak 1.9 çıktığında. ben 2 talent vereceğim adam botlarına enchant yaptırmış gene yakalayamayacağım ki pvp ile ilgilenip bu enchantı yaptırmayan insan az, AB ödülü botlarda bile var, hepsi %8..

tamam insan bilmeyebilir ama öğrenmemekte diretmenin manası yok..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...